Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 30 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще съберете много информация, която ще ви е полезна по отношение на служебните ви ангажименти. Не бързайте да прилагате всичко, което сте научили. Обсъдете с колегите си дали е нужно да внесете промени в работата си. Ако сте в отпуска, се погрижете денят ви да мине без излишно напрежение - не е нужно да мислите за работата си, просто я забравете поне за малко.

Телец – 21.04 до 21.05
През целия ден ще сте много енергични, но  не проявявайте нетърпение. Има вероятност да влезете в конфликти по дребни и незначителни поводи, а бихте могли да избегнете това. Днес не давайте пари на заем, но и вие не искайте от никого нищо. Внимавайте в какви водни басейни влизате!

Хороскоп - 30 юни - продължава
 
Хороскоп - 28 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете обхвани от непрекъснато желание да действате, да движите не само вашите, но и чуждите задачи. Има опасност да се конфронтирате с колеги, на които им се иска около тях да бъде по-спокойно. В дома си също ще се опитвате да командвате всички и това ще стане основателен повод за сръдни от страна на близките си. Опитайте се да бъдете по-кротки и да не обременявате всички.

Телец – 21.04 до 21.05
Има голяма вероятност още от сутринта да започнете със сръдни и недоволство, че нещо не е по вашия вкус. В дома ви може и да ви изтърпят, но в службата със сигурност няма. Успокойте се, ако искате денят ви да върви успешно и без излишно напрежение.

Хороскоп - 28 юни - продължава
 
Хороскоп - 26 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Веселото ви настроение през тази неделя е много хубаво нещо, но то не трябва да попречи на сериозните ви задачи. Денят вещае успехи на много фронтове и не е редно да пропускате тези възможности. Успешни днес ще са и пътуванията. С една дума - действайте. Късно вечерта ще усетите малко по-силно главоболие, но не се притеснявайте и не бързайте да вземате хапчета. Почти неусетно главоболието ще отшуми.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете много организирани днес. Имате много задачи и трябва да се настроите философски, за да не се дразните, че работата ви върви малко тромаво и се пилее време. Може само така да ви се струва, защото просто сте прибързани. Вечерта прекарайте в домашна обстановка, но направете всичко възможно да е романтична.

Хороскоп - 26 юни - продължава
 
Хороскоп - 27 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Стремете се в този понеделник да сте приятели и добре разположени към вас хора днес. Вие също ще сте изпълнени с добронамереност и ще получите одобрението на всички. Не започвайте нови начинания, не правете ремонти.  Ако е възможно, не се натоварвайте с много административни задачи, от които ще ви стане досадно.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще имате разнообразни преживявания. Осигурете си приятни занимания, контактувайте само с позитивно настроени хора. Ако попаднете в среда, която ви дразни, незабавно напуснете, тъй като ще сте податливи на влияние и ще ви стане тягостно.

Хороскоп - 27 юни - продължава
 
Хороскоп - 25 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Малко странна събота ще бъде тази. От сутринта ще имате известни пререкания с най-близките си колеги от екипа, с който работите, и тъй като ще се окажете прави в спора, ще се чувствате много удовлетворени. От друга страна ще се притеснявате дали някой няма да се обиди от победата ви. Не мислете за последиците и се придържайте към истината, само бъдете по-сдържани в споровете. Ако сте в отпуска, радвайте се на почивката си и въобще не водете излишни дебати.

Телец – 21.04 до 21.05
Още от сутринта ще ви обсеби идея за новаторски подход към определени задачи на служебното място. За жалост няма да намерите съмишленици. Не приемайте ситуацията като поражение, но и не се инатете да прекарате своето решение на всяка цена. Бъдете хитри - оставете колегите си да се поблъскат, пак предложете идеята си. Най-вероятно тя ще бъде приета без много приказки.

Хороскоп - 25 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 334

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68