Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 19 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате възможност този петък да създадете едно приятелство, което ще се окаже много важно за вас още до края на септември. През целия ден ще бъдете прекалено емоционални и трябва да внимавате какво говорите. Необмислените думи могат да разрушат част от авторитета ви или поне да породят съмнение в сериозността ви като личност.

Телец – 21.04 до 21.05
Наслаждавайте се на постигнатите резултати в деловите ви занимания, но не допускайте да бъдат коментирани на неподходящи места. Важно е да съхраните у партньорите си по бизнес доброто мнение за себе си. Настроили се негативно спрямо определено събитие, свързано с пътуване утре, но ще се окаже, че всичко ще се развива положително за вас.

Хороскоп 19 септември - продължава
 
Близнаци - хороскоп за октомври 2014

Месец октомври на 2014 година ще бъде много благоприятен за вас, Близнаци, особено ако сте работещи в сферата на науката и образованието. Творческите ви начинания ще са много успешни, фантазията ви ще работи отлично. Ще имате и много последователи, които ще ви подкрепят. Хора, които сега започват своя път в определени сфери, ще се утвърдят бързо и ще напреднат в кариерата почти светкавично.
Макар че ще имате някои несъгласия с ръководството на службата, в която работите, не могат да се очакват неприятности. Вашият чар ще ви помогне да стигнете до разбирателство с всеки.
Тези от вас, които се занимават с частен бизнес, трябва да са по-внимателни през първата половина на месеца. Има опасност от финансови загуби и то в значителни размери, ако действате импулсивно. Проявите ли съобразителност и не прибързвате с решенията, отново ще ви споходят успехи.

Близнаци - хороскоп за октомври 2014 - продължава
 
Хороскоп 17 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Има много голяма вероятност днес да преживеете неприятни моменти в кабинета на шефа си. Не реагирайте остро, ако ви поискат обяснения за конфликти с колеги или несвършена работа. На първо място помислете колко  основателни са упреците. Дори да сте несправедливо обвинени, докажете това с факти, а не с кавги.

Телец – 21.04 до 21.05
Добре ще е да не си позволявате никакви закъснения за работа днес, нито да пропускате някоя важна задача. От поведението ви зависи дали ще получите желана позиция или ще ви понижат. Не бъдете малодушни, но е задължително да сте стриктни. Необвързаните представители на знака може би ще създадат една нова връзка тази вечер, но тя ще бъде кратковременна. Това не означава да я прекъснете, преди да сте се насладили на общуването с харесвания човек.

Хороскоп 17 септември - продължава
 
Хороскоп 18 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Работният ви ден ще започне успешно, но по-късно е много вероятно да изпаднете в трудни ситуации поради невъзможността да се справите с определен вид техника. Не се притеснявайте да поискате помощ, тъй като е крайно важно да изпълните поставените ви задачи. Вечерта ви очакват дребни неприятности, свързани с някакво служебно събрание, което много ще ви досади. Въоръжете се с търпение.

Телец – 21.04 до 21.05
На работното ви място днес ще се случат интересни и много приятни за вас събития. Не смятайте обаче, че нещо ви освобождава от служебните задължения. До края на деня е вероятно да ви направят проверка. Трябва да сте абсолютно изрядни.

Хороскоп 18 септември - продължава
 
Хороскоп 16 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Замислили сте нещо ново в работата си, но днес не е време за него. Ако пристъпите към осъществяването му, може да претърпите голям провал или поне няма да достигнете до желаните от вас резултати. Ще е по-добре да се ограничите в довършване на някои задачи. Не бива да говорите зад гърба на колегите си – това ще ви донесе големи неприятности. Вероятно е да бъдете малко нервни, особено при сблъсъка с бюрокрацията в службата си.

Телец – 21.04 до 21.05
От сутринта ще сте някак уморени, няма да се чувствате в добра кондиция, но ви предстои един много напрегнат ден. Не реагирайте грубо, но не приемайте допълнителни задачи. Допълнителната работа ще ви напрегне още повече. Не търсете постоянно грешки в работата на колегите си. Имайте предвид, че вечерта ще трябва да отделите доста време и за семейството си. През деня не посягайте често към чашата с кафе - това само ще ви изнерви, но няма да ви ободри.

Хороскоп 16 септември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 393

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68