Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 21 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Денят днес не е подходящ за нови начинания и ще е добре да помагате на екипа си с всичко, което е по силите ви. Хората, с които работите, ще са значително напрегнати, а едновременно с това разсеяни, така че не можете да разчитате 100% на никого.  Макар че, ще ви е малко трудно, не се включвайте в спорове, а от конфликти се пазете много.

Телец – 21.04 до 21.05
За вас продължават трудностите по отношение на съсредоточаването в работата, но това важи и за другите хора, Всички са прекалено емоционални. Избягвайте всякакви пререкания, не спорете с хора, които на всяка цена искат да наложат своето мнение. Възможно е и вие да изтървете нервите си, а после да съжалявате. Музиката е това, което може да ви успокои. Не критикувайте близките си. Ако усетите пристъпи на главоболие, не бързайте с лекарствата, по-добре ще е да се поразходите.

Хороскоп 21 октомври - продължава
 
Хороскоп 20 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес можете да станете жертва на собствената си прибързаност и недообмислени действия. Не е нужно да бързате, когато трябва да дадете съгласието си за важни служебни ангажименти. Не подписвайте и обвързващи ви документи, без да сте прочели и най-дребните шрифтове. Ако не можете сами да вникнете в съдържанието на даден документ, потърсете помощ.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще е много полезно за вас да си припомните някои правилници, които засягат преките ви задължения. Ще се опитат да ви възложат странична работа и трябва да сте добре подготвени, ако решите да я приемете. Имайте обаче предвид, че не трябва да бързате с отговора си и да се влияете от емоциите си. Проучете точно условията, при които ще ви се наложи да работите.

Хороскоп 20 октомври - продължава
 
Хороскоп 19 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния неделен ден ще бъдете малко изнервени и ще ви се наложи да въздържате от саркастични забележки, ако искате да не си развалите отношенията с близките. Не си позволявайте и неуместни шеги – никак няма да ви се отдава да се шегувате, с когото и да било. Вършете си работа, не смятайте, че друг ще я поеме, колкото и да си въобразявате, че работите повече от другите.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е успешен, само ако овладеете бързането си. Проявите ли припряност, ще изнервите всички около себе си и дори ще създадете не един излишен конфликт. Наложително е да проверите дали сте изпълнили всичко, планирано за деня. Ако сте пропуснали важна задача, побързайте до вечерта да я изпълните.

Хороскоп 19 октомври - продължава
 
Рак - хороскоп за ноември 2014

През ноември на 2014-та за вас, представители на зодия Рак, се очертават много хубави моменти, тъй като и вие ще бъдете в подем на творческите си сили и ще съумеете да спечелите сърцата на много хора. Ще бъдете много позитивно настроени, ще проявявате голяма активност във всяко събитие от делови характер. В любовта също ще бъдете инициативни, изобретателни и печеливши. По-внимателни ще трябва да сте през втората декада, когато освен емоционалност, ще се наложи да проявите и хладнокръвие, даже пресметливост на служебното си място. В противен случай е много вероятно да бъдете наказани заради чужда вина. В същия този период не стартирайте нови проекти, ако това не е  крайно наложително. Тези, които се занимават с търговия на недвижими имоти, трябва да бъдат много предпазливи през този месец.

Рак - хороскоп за ноември 2014 - продължава
 
Близнаци - хороскоп за ноември 2014

През месец ноември на 2014 година вие, представители на знака Близнаци, трябва да помните, че всяко губене на време в празни приказки и бездействие ще ви вреди. Бъдете активни, вършете всичко според плана, който сте си начертали предварително, а това значи и да планирате задълбочено ежедневието си. Не е много присъщо за вас, но така ще е правилно. Ако отлагате задачите си поради леност, ще трябва да се примирите с някои неуспехи, за които сами ще сте си виновни. Добре ще бъде през месеца да се заемете с повишаване на квалификацията си и да започнете редовни спортни занимания. Това също не трябва да бъде отлагано, както обикновено правите.
В последната декада на месеца е възможно да загубите доверието на стар приятел, ако се опитате да го лъжете. За вас най-добре ще работи истината дори да не е много приятна за всички.

Близнаци - хороскоп за ноември 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 402

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68