Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 21 април

Овен – 21.03 до 20.04
Очакват ви успехи в делови план и напрежение в личен. Не бъдете агресивни, а търпеливо изслушвайте какво ви говорят, за да си дадете ясна сметка за ситуацията, както на служебното място, така и вкъщи. Предстои ви в късния следобед делова среща, на която е вероятно да получите предложение за разширяване на бизнеса или промяна на работата си. Нищо не приемайте на доверие и отложете отговора си, докато направите проверка на информацията.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да сте много активни, прозорливи и оперативни през целия ден. Задачите ви са много различни по тематика, но това не означава, че не можете да ги изпълните. Ще се наложи спешно да реагирате  заради чужда грешка. Не искайте заеми. Вечерта останете в дома си и се посветете на близките си, които ще искат на всяка цена мнението ви по важен проблем.

Хороскоп 21 април - продължава
 
Хороскоп 20 април

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще се наложи да се потрудите много. Почнете от онези задачи, които не сте довършили през миналата седмица. Вероятна е една сериозна проверка отстрана на началниците ви. Посрещнете всичко спокойно и не показвайте нервност. Вечерта в семейството ви е възможен скандал по ваша причина - не си изкарвайте на близките напрежението от работата.

Телец – 21.04 до 21.05
Много внимателно слушайте днес, ако ви дават указания за някаква работа. Има вероятност да излезете виновни само защото някой не си е свършил задачите добре. По-малко споделяйте лични неща с колегите си. Във вечерните часове изведнъж ще почувствате тежка умора. Наспете се достатъчно и всичко ще е наред.

Хороскоп 20 април - продължава
 
Хороскоп 19 април

Овен – 21.03 до 20.04
Не се занимавайте с дребнавите семейни разправии между роднините си, а се опитайте да намерите начин за пълно разтоварване. Имате належаща нужда да останете сами със себе си и да помислите по важен за вас въпрос. Малко физическа дейност няма да ви навреди. Неволно ще обидите любимия човек, но ако си признаете грешката, нищо няма да помрачи отношенията ви.

Телец – 21.04 до 21.05
Грижете се днес да няма около вас завистливи и дребнави хора. Няма да изтърпите мърморенето им, но от друга страна е възможно да се скарате точно на този, който най-малко е виновен. Не си струва да разваляте настроението си в неделния ден, а и имате достатъчно своя работа, така че: по-далече от неприятностите и всичко ще е наред.

Хороскоп 19 април
 
Телец - хороскоп за май 2015

През месец май на 2015 г. вие, представители на зодия Телец, ще бъдете в някакво настроение, което непрекъснато ще ви подтиква да изпадате в различни състояния на радост, тъга, нервност, апатия. Няма никакъв смисъл да се ровите в грешките си от миналото. Трябва да гледате напред и да вярвате, че имате сили да се справите с всичко. Възможности ще се отворят пред вас, но в някои ситуации ще е нужно повече внимание от ваша страна. Особено бдителни трябва да сте, ако постоянно работите с крупни суми пари. Щом се налага, търсете консултанти и се вслушвайте в съветите им.  Началото на месеца ще е подходящо да планирате своите дейности, докато втората декада ще ви даде възможност да реализирате планираното и да довършите някои изостанали задачи от края на април. По-тежка за вас ще е третата декада на месеца, когато ще се наложи да преодолеете много трудности в делово и чисто лично отношение.

Телец - хороскоп за май 2015 - продължава
 
Хороскоп 18 април

Овен – 21.03 до 20.04
Отдайте предпочитание до обяд на духовни занимания, а следобед излезте на чист въздух. Даже да имате недовършени задачи, по-важно е да си починете и да прочистите мислите си. Любовният ви живот е спокоен, но има нужда от разнообразяване. Добре ще ви се отрази едно кратко пътуване до близък град или до интересен природен обект.

Телец – 21.04 до 21.05
Предстои ви една събота, която се очертава спокойна, но и малко досадна. От вас зависи да внесете малко разнообразие. За хората с малки деца ще бъде полезно да отделят повече време на техните интереси. Колкото и да не ви стигат парите, отделете известна сума, идете на кино с малките, заведете ги на забавно за тях място.

Хороскоп 18 април - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 311

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68