Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
18 април - 19 лунен ден

Луната е в Стрелец.
Не започвайте нови проекти, не правете договаряния за инвестиции. Новите контакти могат да се окажат недотам положителни. По-добре ще е при общуване с непознати хора да не споделяте лични неща.
Не канете в дома си гости, за които имате предчувствие, че ви завиждат или не ви мислят доброто.
Добре е в този ден да пречистите дома си със запалена свещ. Още сутринта проветрете добре, през деня направете това поне още веднъж.

18 април - 19 лунен ден - продължава
 
Хороскоп 18 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще бъде значително лек, но много от заплануваните неща ще се провалят поради липса на достатъчно воля от ваша страна. Свършете най-неотложното, а за другото не съжалявайте, имате нужда и да се поотпуснете малко. Днес сте склонни към размисли и философстване, само не досаждайте на околните. Събирайте информация от разговорите, но не я приемайте за абсолютно вярна. Когато му дойде времето, проверявайте всичко лично.

Телец – 21.04 до 21.05
През целия ден ще ви е трудно да се придържате към плановете си. Поне си намерете  занимание, което да ангажира вниманието ви. Бъдете по-близо до дома си, общувайте с близките си, без да налагате непрекъснато мнението си. Възможно е главоболие, но една разходка може да реши проблема. Хранете се умерено, намалете кофеиновите напитки.

Хороскоп 18 април - продължава
 
Хороскоп 17 април

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете принудени да работите с екип. Не допускайте личните ви чувства да пречат на работата. Планирано пътуване днес няма да даде очакваните резултати. Ще получите допълнителни финансови средства. По никакъв повод не напускайте работното си място по-рано, освен ако не ви освободят официално,  водени от мисълта, че започват великденските празници.

Телец – 21.04 до 21.05
Има вероятност през днешния ден да сте толкова разсеяни, че да пропуснете важна задача на работното си място. Още от сутринта прегледайте ангажиментите си и ги подредете по важност. Не се ядосвайте на новите задачи, действайте по плановете си. Добре ще бъде през този ден да сте сред весело настроени хора. Лошото настроение на някого може да се окаже "заразно" за вас.

Хороскоп 17 април - продължава
 
Най-подходящо яйце за зодията ви

Овен - червено яйце, може с леко кафеникав отенък.

Телец -  жълто яйце с наситен цвят.

Близнаци - жълто-зелен цвят, вариации на зеленото.

Рак - яйце с нежни и фини рисунки, може във всякакъв цвят, но не прекалено интензивен.

Лъв - златист, златисто жълт, може с ефекти на мрамор.

Дева - цветът не е от голямо значение, но украсата трябва да е фина.

Най-подходящо яйце за зодията ви - продължава
 
17 април - 18 лунен ден

Луната е в Скорпион.
Денят е зареден с много енергия и ще се справите успешно с много задачи. Стремете се да свършите важното, не се взирайте толкова в подробностите.
Подходящо е да се правят козметични процедури.
Масажите ще дадат положителни резултати.
Можете да се погрижите за зъбите си.

17 април - 18 лунен ден - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 349

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68