Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Водолей - хороскоп за декември 2015

За вас, представители на знака Водолей, месец декември ще е много благоприятен във всяко отношение. Ще имате много силно обаяние върху околните. В същото време творческата ви енергия ще е значително повишена и ще ви хрумват интересни идеи, които колеги и близки ще приемат с желание. Нещо заразително и позитивно ще витае около вас, където и да се намирате.
До средата на месеца ще имате всъщност много работа и не бива да пренебрегвате задълженията си. Онези от вас, които се занимават със счетоводство или някакъв друг документация, трябва да овладеят творческите си импулси и колкото и да им е скучно, да бъдат максимално съсредоточени. Документите, сметките и договорите трябва да са максимално изрядни.

Водолей - хороскоп за декември 2015 - продължава
 
Козирог - хороскоп за декември 2015

През месец декември вие, представители на знака Козирог, трябва се придържате към обичайния си начин на живот и да довършите всичко, което сте започнали през 2015 година. Като цяло декември ще бъде един много добър период за вас. Трябва само малко да помогнете и вие, като не пилеете физическата си и духовна енергия в авантюристични начинания. Не обръщайте внимание на странни обещания за лесни печалби, а работете системно и съсредоточено. Лесни пари няма да изкарате. Първата половина на декември ще е по-натоварена в делови план, особено ако се занимавате с финанси и търговия. Прегледайте за пореден път документите си, за да не допуснете грешки от небрежност. Бъдете внимателни при проверки от различни институции.

Козирог - хороскоп за декември 2015 - продължава
 
Хороскоп - 24 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник ще е благодатен за вас в много отношения. С каквото се захванете сериозно, ще върви. Бъдете дейни, няма да усещате умора. Събирайте днес информация, ще научите важни неща, от които ще имате трайна полза. Важно е да намерите човек, с когото да имате общи идеи за бъдещ проект.

Телец – 21.04 до 21.05
Днешният ден ще ви разкрие, че имате големи възможности, за които и сами не сте подозирали. Можете да се справите с всичко, което ви наложат обстоятелствата. Ще бъдете много енергични и много обаятелни. Помогнете и на другите да си свършат работата. В личния ви живот се очертават интересни и приятни срещи с хора, които ще ви изненадат с широките си интереси.

Хороскоп - 24 ноември - продължава
 
Хороскоп - 25 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Очаква ви една много динамична и не съвсем лесна сряда. Много работа, изнервени колеги, а и вие ще сте значително напрегнати поради кратките срокове, в които трябва да свършите определена задача. Владейте нервите си и не допускайте да влезете в дребнави разправии. Можете да започнете ново начинание, но само ако сте убедени, че всички подробности са обмислени добре. Вечерта може да възникне в дома ви конфликтна ситуация по финансов проблем.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете много уверени днес, ако имате намерение да започнете ново начинание. Най-малката несигурност от ваша страна може да разколебае партньорите ви в бизнеса. По същество ще е по-добре да отложите началото на този проект, но налага ли се да го стартирате, действайте решително. Вечерта отново ще се занимавате с делови задачи. Помислете как да осигурите достатъчно финанси на семейството си заради някакво тържество.

Хороскоп - 25 ноември - продължава
 
Стрелец - хороскоп за декември 2015

Вие, представители на зодия Стрелец, през декември трябва да поставите в ред своите служебни дела, за да приключите годината с точна и ясна представа какво сте постигнали. Не предприемайте рисковани начинания през този месец, а залагайте на сигурно. Не се надявайте да ви помогнат високопоставени личности, защото това няма да се случи – поне в края на тази календарна година. Имате нужда да си дадете малко почивка и да обмислите на спокойствие какво да предприемете през идващата 2016-та, така че не бързайте с новите си хрумвания.

Стрелец - хороскоп за декември 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 369

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68