Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 30 август

Овен – 21.03 до 20.04
През целия ден ще имате много енергия и ще бъдете изпълнени със стремеж да действате. Прекарайте деня сред близки, приятели, не се усамотявайте. Почистете дома си, проветрете помещенията, в които смятате да прекарате повече време. Колкото повече сте на чист въздух, толкова по-добре ще е за вас.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е изпълнен с разнообразни дейности за вас. Отдайте предпочитание в предобедните часове на духовни и творчески занимания, а следобед излезте на чист въздух. Даже да имате недовършени задачи, по-важно е да си починете и да прочистите мислите си. Поканете гости. Любовният ви живот е спокоен, но направете нещо, за да изненадате приятно партньора си.

Хороскоп 30 август - продължава
 
Риби - хороскоп за септември 2015

Вие, представители на знака Риби, ще имате възможност да се насладите на един много динамичен месец септември през 2015 г. Всичко около вас ще става с главоломна скорост. От една старана ще бъдат многото делови ангажименти, от друга ще трябва да се погрижите за себе си, а от трета – много от вашите близки и приятели ще изискват присъствието ви на различни събития. Може да се каже, че няма да имате никакво време да отдъхнете, но това няма да ви тежи. Ще се забавлявате добре, ще имате много приятни моменти. Ще кипите от енергия, но в края на периода все пак си дайте няколко дни почивка, за да не ощетявате здравето си.

Риби - хороскоп за септември 2015 - продължава
 
Козирог - хороскоп за септември 2015

През септември на 2015-та година вие, представители на знака Козирог, ще кипите от енергия, но съществува голяма вероятност именно това да ви донесе неприятности, тъй като ще бъдете невъздържани. Трябва да обмисляте всяка своя дума, ако не искате да си спечелите врагове и което е още по-лошо – да загубите вече извоювани привилегии в службата. Въобще не си въобразявайте, че ще ви прощават необмислените изказвания!
Ако се справите с емоциите си, бихте могли да извлечете много ползи от ставащото около вас. Бързо ще преценявате новата информация, ще откривате най-правилните решения, ще планирате добре.

Козирог - хороскоп за септември 2015 - продължава
 
Водолей - хороскоп за септември 2015

За вас, представители на знака Водолей, месец септември на 2015-та година ще бъде значително напрегнат. Вие ще се раздвоявате между недовършени задачи и новото, което ви предстои. Ще трябва да намерите достатъчно време да изпълните това, което сте отложили във времето, като същевременно обстоятелствата няма да ви позволят да отлагате предстоящите си ангажименти. Колкото и да ви е трудно, няма на кого да се сърдите. Опитайте се да се концентрирате максимално и да разпределите правилно времето си. В противен случай е много вероятно да загубите контрол над нервите си, а и да получите много упреци от колеги и началници.
Ще проявите и склонност към поемане на рискове, но по-добрият вариант ще бъде да залагате само на сигурно. Не сте от хората, които работят много добре в напрегната ситуация, а една заплаха от провал при поемане на неоправдан риск ще бъде допълнителен затормозващ фактор.

Водолей - хороскоп за септември 2015 - продължава
 
Хороскоп 29 август

Овен – 21.03 до 20.04
В тази събота бъдете повече в дома си и избягвайте да се занимавате със служебни дела. Стремете се да бъдете полезни на партньора си, децата, родителите си. Вашата сила днес трябва да е насочена към личните ви дела. Можете да преосмислите плановете си за бъдещето, да подредите дома си, но без да правите промени. Ще имате много интересни идеи, които трябва да обсъдите само с близки хора.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще бъдете много позитивно настроени и ще печелите лесно симпатии в този ден. Ако решите, че точно днес трябва да вършите важни делови задачи, можете да изпитате досада и да зарежете всичко по средата, но това от своя страна ще причини неприятности. Посветете се изцяло на семейните забавления. Не се занимавайте с политика днес.

Хороскоп 29 август - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 348

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68