Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 21 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Петъкът ще тръгне малко трудно за вас по ред обективни и субективни причини. На работното ви място ще възникнат някои особени ситуации, а вие ще реагирате твърде остро на тях. Хубавата новина е, че бързо ще се успокоите и ще преминете към един бърз и ефективен начин на работа. Това ще ви помогне да се справите с многото си задачи.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес безусловно ще сте в центъра на вниманието. По неизвестни за вас причини ще ви бъде оказано специално доверие от колектива да изпълните специфичен ангажимент. Не се чудете, не коментирайте, а действайте. При затруднения искайте помощ и не молете, а настоявайте. Щом на вас са оказали доверие, значи трябва да се съобразяват с това, което препоръчвате и изисквате.

Хороскоп 21 ноември - продължава
 
Хороскоп 20 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
В този четвъртък ще бъдете обградени с добронамерени хора, обаче вие ще сте раздразнителни. Всъщност ви безпокои важен служебен проблем, но нищо няма да оправите с нерви. Действайте, бъдете оптимисти и се вслушвайте в съветите на колегите си. Вечерта останете в дома си и помогнете на по-младите членове от семейството да вземат важно решение. Не бъдете прекалено властни, ако с нещо ви ядосат младите.

Телец – 21.04 до 21.05
Вероятно няма да се осъществи делова среща, уговорена отдавна. Не се ядосвайте и без това денят не е подходящ да водите делови преговори и да сключвате сделки. От друга страна имате твърде много работа и така ще си спестите едно напрежение и малко време.

Хороскоп 20 ноември - продължава
 
Хороскоп 19 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
В тази сряда най-вероятно ще ви бъде трудно да се справите с всички служебни задължения сами. Потърсете помощ от колегите си, но не мрънкайте постоянно колко сте заети. Каквото трябва да се направи, направете го, защото по същество това са вашите задължения. В дома ви също няма да търпят мълчаливо оплакванията ви от голяма заетост и ще е много по-добре да спестите на всички подобна досада. Подготвяте се за важно събитие, но не бързайте - то може да се отложи за седмица.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще предпочитате да работите самостоятелно в този ден, но задачите ви ще бъдат толкова много, че едва ли ще се справите сами. Предложат ли ви помощ, не отказвайте, ако не искате да се приберете крайно изтощение и изнервени. Бъдете по-внимателни какви разходи правите, за да не се окажете без финансови средства до края на седмицата. Един заем ще усложни положението ви до края на ноември.

Хороскоп 19 ноември - продължава
 
Лъв - хороскоп за декември 2014

За вас, представители на зодия Лъв, декември на 2014-та година ще бъде един напрегнат и динамичен месец. Наложително е да завършите всички започнати дела и трябва да знаете, че това никак няма да зависи от желанието ви. Дори да ви се иска да забавите малко темпото, обстоятелствата няма да ви го позволят. През първата декада на месеца ще сте като магнит, който привлича работата.  В един момент даже може да ви се стори, че никой друг не работи наоколо ви освен вас. Втората декада ще е най-напрегната в емоционален план – постоянно нещо ще ви дразни и има опасност да влезете в ненужни конфликти с колегите си. В третата десетдневка нещата постепенно ще се успокояват. Ще бъдете по-ведри, ще се контролирате добре. Положителният момент е, че в последните дни на месеца няма да изникне нищо спешно на деловия фронт и няма да се наложи да поемате рискове в бизнеса си. Ще бъдете в добри отношения с ръководството, но не се опитвайте да се възползвате от това, защото ще си навлечете гнева на колегите си.

Лъв - хороскоп за декември 2014 - продължава
 
Хороскоп 19 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник ще бъдете малко агресивни, но сами няма да си давате сметка за реакциите си. Не се чудете, ако се натъкнете на съпротива от някого или някой с по-прям характер ви каже, че сте нетърпими. Бъдете по-внимателни в поведението си и се въздържайте от излишни коментари. Ако работата ви позволява, действайте по-самостоятелно. Привечер ще почувствате, че ставате по-спокойни. Тогава можете да се поотпуснете и да седнете с приятели в компания.

Телец – 21.04 до 21.05
Има реална опасност днес да нараните с неуместни изказвания хора, с които по принцип се разбирате добре. Никой с нищо няма да ви предизвиква, но на вас все ще ви е криво нещо. Помислете дали не пренасяте на работното си място някакви негативни настроения, възникнали по друг повод. Никак няма да е добре за вас, ако сте допуснали подобно нещо. Не е толкова трудно да се замислите и да направите корекция в държанието си. Пуснете тото, играйте с билети от държавната лотария - късметът кръжи около вас що се отнася до пари.

Хороскоп 18 ноември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 393

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68