Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Лъв - хороскоп за ноември 2014

За вас, представители на зодия Лъв, месец ноември на 2014-та ще бъде достатъчно напрегнат по отношение на работата ви. Затова ще е добре да си спестите някои ситуации, които ще ви натоварят допълнително. Не посещавайте места, които не са ви приятни, не се събирайте с хора, които ще ви обременят допълнително. Не се подавайте на провокации от страна на колеги и роднини. Едва в началото на третата декада на месеца ситуацията около вас ще се успокои и вие ще можете да работите по-спокойно. Независимо как се стичат обстоятелствата, не губете оптимизма си. Периодът като цяло ще е успешен за представителите на знака, особено за мъжете.

Лъв - хороскоп за ноември 2014 - продължава
 
Хороскоп 24 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Ако решите в днешния петък да проявявате типичния за зодията ви инат, много ще загубите. По-добре ще е да посрещнете събитията около себе си с чувство за хумор, да застанете над дребнавото и да докажете, че сте един широко скроен човек. Това толкова ще изненада колегите и началниците ви, че ще започнат да се чудят какво ви кара да сте толкова оптимистични.

Телец – 21.04 до 21.05
Не пилейте днес нито минута, защото времето ще е най-ценното. Толкова много работа ще имате, че в края на работния ден сами ще се чудите как сте успели да я свършите. За вас този петък ще е важен и в личен план, защото ще научите много радостна новина за член от семейството и това ще ви ощастливи.

Хороскоп 24 октомври - продължава
 
Хороскоп 22 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Добре ще е да прегледате плановете си за близките дни и да синхронизирате по-внимателно служебните си и личните си дела. Може да се окаже, че някои ангажименти твърде успешно могат да се съчетаят вместо да страдате от недостиг на време. Любимият ви човек ще се обиди заради неуместно изказана ваша преценка, но не му давайте възможност чак да се разсърди. Обяснете точно, но и достатъчно кротко какво сте целили с изказването си.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще добър, ако не допуснете да ви манипулират още от сутринта. Ако това се случи, към обяд ще осъзнаете, че сте сгрешили и това ще ви разгневи, ще срине цялото ви настроение. Не приписвайте на любимия си човек своите грешки и не го обвинявайте за неуспехите си. Просто сте длъжни да проявите коректност.

Хороскоп 22 октомври - продължава
 
Хороскоп 23 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
За вас е важно в този четвъртък да не бъдете сънливи и отпуснати, защото ще пропуснете да вникнете в информация, която може да ви донесе значителна полза. Дори да се чувствате недостатъчно отпочинали, мобилизирайте се и слушайте много внимателно всеки, стига той наистина да не ви занимава с безсмислени неща. Стане ли дума за бъдещето на служебните ви задължения, бъдете нащрек. Не подценявайте промените във времето и се обличайте топло. Една настинка ще ви донесе много неприятности.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес трябва да проявявате максимална съсредоточеност на работното си място и да не си въобразявате, че можете всичко. Такова чувство за собствените способности, може да ви подтикне да поемете задача, която не само ще ви отнеме много време, а ще е пряко силите ви. Тогава искате или не, ще се наложи да молите за помощ и съответно да се поставите в зависимост от колеги. Има вероятност от проблеми със зъбите, ако допуснете простуда.

Хороскоп 23 октомври - продължава
 
Хороскоп 21 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Денят днес не е подходящ за нови начинания и ще е добре да помагате на екипа си с всичко, което е по силите ви. Хората, с които работите, ще са значително напрегнати, а едновременно с това разсеяни, така че не можете да разчитате 100% на никого.  Макар че, ще ви е малко трудно, не се включвайте в спорове, а от конфликти се пазете много.

Телец – 21.04 до 21.05
За вас продължават трудностите по отношение на съсредоточаването в работата, но това важи и за другите хора, Всички са прекалено емоционални. Избягвайте всякакви пререкания, не спорете с хора, които на всяка цена искат да наложат своето мнение. Възможно е и вие да изтървете нервите си, а после да съжалявате. Музиката е това, което може да ви успокои. Не критикувайте близките си. Ако усетите пристъпи на главоболие, не бързайте с лекарствата, по-добре ще е да се поразходите.

Хороскоп 21 октомври - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 391

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68