Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп -30 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е успешен, особено ако сте от хората, които бързо съобразяват как да реагират на всяка ситуация. Можете да положите начало на нов бизнес. Преговорите по служебни дела ще вървят успешно. В личен план денят ще е интересен, ако съумеете да потиснете желанието си да правите забележки. Не флиртувайте  днес с колеги. Октомврийската есен ще ви настройва на романтична вълна.

Телец – 21.04 до 21.05
За вас денят ще е интересен от гледна точка на бизнеса ви, на утвърждаването в служебната йерархия. Не пропускайте важна информация, проучвайте внимателно всеки факт, бързо реагирайте на ситуациите. Всеки пропуснат шанс днес ще ви донесе загуби в материално отношение. Можете да пропуснете и възможност за повишение в службата, ако не сте адекватни към ставащите промени. В дома си бъдете търпеливи, дайте възможност на партньора си да мотивира решенията си, помогнете му да подобри самочувствието си.

Хороскоп -30 септември - продължава
 
Хороскоп -29 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес неочаквано можете да получите подкрепа за своя инициатива, от която почти сте се отказали. Не се противете на съдбата и приемете подадената ви за помощ ръка.  Не играйте ролята на обиден човек, а бързо се организирайте и с новите си съмишленици почнете да действате. До вечерта към вас ще се присъединят и други хора. Колкото и да ви е странно точно любимият човек няма да приеме присърце всичко, но вечерта му разяснете намеренията си подробно.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не изхвърляйте нищо от работното си бюро, нито от дома си. Въобще не предприемайте разчиствания, защото после ще се окаже, че именно изхвърленото ви е крайно необходимо. Не си позволявайте да фамилиарничите с шефовете си – ще ви излезе солено. Пазете се от простуда, а ако вече сте се разподсмърчали или ви боли гърло, вземайте спешни мерки.

Хороскоп -29 септември - продължава
 
Водолей - хороскоп за октомври 2016

Представители на зодия Водолей, вие ще бъдете в известни затруднения през месец октомври на 2016-та година, защото ще изпитвате постоянно недоволство от себе си. Амбициите ви често ще са по-големи от възможностите ви, поне в момента, което ще ви създава постоянно чувство за дискомфорт. Не се заблуждавайте, че ако някой може да постигне нещо, го можете и вие. Ако съумеете реално да прецените ситуациите и способностите си да реагирате на тях, ще бъде много по-добре за вас самите.

Водолей - хороскоп за октомври 2016
 
Риби - хороскоп за октомври 2016

Вие, представители на зодия Риби, трябва да помните, че през октомври на 2016 година не можете да правите, каквото ви се иска. Ще трябва да се придържате към правилото „Прави, каквото трябва”. Много неща на работното ви място ще ви дразнят и ще ги смятате за ненужни, но няма никакъв смисъл да се изнервяте около подобни ситуации. Колкото по-бързо изпълните неприятните задачи, толкова повече време ще ви остане за занимания с любимите ви неща. А вие ще сте настроени романтично, ще ви се иска да пътувате, да сте с приятни компании.

Риби - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
Хороскоп -28 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Още от сутринта плановете ви ще бъдат нарушени, началникът ви постоянно ще е кисел днес, а накрая ще се окаже, че сте забравили нещо твърде важно. Посрещнете всичко със спокойствие, така са се стекли обстоятелствата днес и нямате никаква вина за някои текущи проблеми, освен за забравянето. Щом напуснете работното си място, забравете служебните работи и изцяло се посветете на себе си и близките си. По никакъв начин не пренасяйте служебни неприятности в дома си. Любимият човек ще оцени вашата деликатност и ще ви е безкрайно благодарен.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес никак няма да ви подхожда да сте заядливи с колегите и да мърморите постоянно за нещо. Всички очакват от вас да разведрявате обстановката с доброто си чувство за хумор. наистина ще имате много работа, но какво ви пречи да бъдете жизнерадостни. В обедната почивка предложете на всички някакво, макар и кратко забавление. Ще ви бъдат благодарни, а е много вероятно да ощастливите целия екип, като подтикнете колегите към повече оптимизъм. Сред близките си също бъдете инициатор на бодро настроение.

Хороскоп -28 септември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 357

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68