Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 28 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте непрекъснато наблюдавани в работата си тази събота. Имайте предвид, че ви оценяват и не бива да допускате грешки. Не се изнервяйте от дреболии, а гледайте по-мащабно на всичко. Все пак намерете време и за малко почивка, тъй като ще сте значително изморени от изтеклата седмица. Тези, които не са на работа, могат да прекарат един приятен ден, ако не проявяват постоянно капризи.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е важно да не се изказвате неподготвени, за да не предизвиквате хората около себе си с невежеството си. По-добре ще е да мълчите, щом не разбирате добре материята, която се обсъжда. Не се забърквайте в каквито и да е скандали. Не пийте газирани студени напитки - уязвимо е гърлото ви.

Хороскоп - 28 май - продължава
 
Хороскоп - 27 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете с понижена енергия, трудно ще работите и никак няма да ви се занимава с водене на досадна документация. За жалост обаче точно систематизирането на документите ще е важно за вас в този петък. Не е изключено да ви върнат няколко пъти за неизряден екземпляр от документ, който трябва да предадете някъде. Не се ядосвайте и не създавайте у себе си чувство за вина. Грижете се за душевния си комфорт, за да не изпаднете в меланхолична криза.

Телец – 21.04 до 21.05
Препоръчително е днес да не се заемате с дейности, които изискват голямо внимание. Няма да сте достатъчно концентрирани и трудно ще се справяте. При възможност се заемете с по-малко отговорна работа и намерете кой да ви помага. Много е вероятно да усетите проблеми с кръвното и с вестибуларния апарат.

Хороскоп - 27 май - продължава
 
Водолей - хороскоп за юни 2016

На вас, представители на зодия Водолей, ви предстои един значително сложен месец юни през 2016 година, като особено сложно ще бъде неговото начало. Ще сте напрегнати и свръхчувствителни в емоционален план. Всичко, ставащо в дома ви и в отношенията с близки и колеги, ще ви засяга силно, ще го обмисляте дълго и най-често ще изпитвате страдание и недоволство по дребни поводи. Добри би било да разсъждавате по-философски и да не драматизирате толкова. Влиянието на позитивно настроени хора ще ви помогне да не се взирате толкова в дреболии. В подобно състояние ще изпаднете и в последната седмица на месеца, но тогава умората от много работа поне може да ви бъде извинителна причина.

Водолей - хороскоп за юни 2016 - продължава
 
Риби - хороскоп за юни 2016

За вас, представители на знак Риби, е важно през месец юни на 2016 година да бъдете умерени във всичко и да се владеете при всяка ситуация. Голяма вреда могат да ви донесат скандали на работното място и излишна агресивност от ваша страна. Избягвайте всякакви авантюри и пътувания, който решавате да предприемете в последния момент, нарушавайки планираното за деня. Особено рискована за вас ще е последната седмица на месеца, когато бихте могли да попаднете в сложна ситуация в службата, на пътя, дори в собствения си дом.
Вярно е, че през целия месец ще бъдете много натоварени с работа и ще бъдете подложени на голямо напрежение, но само спокойствието ще бъде ваш добър помощник. Не проявявайте и големи амбиции за изява на професионалните си качества, не се опитвайте да ускорите някои събития, като търсите връзки или незаконни начини за действие.

Риби - хороскоп за юни 2016 - продължава
 
Хороскоп - 26 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е натоварен с някои неприятни задачи от служебен характер.  Ще ви бъде много досадно, но все някак трябва да изтърпите, а и това са ви задълженията. Не мърморете публично. Постарайте се бързо и точно да приключите задачите си. Все пак четвъртъкът ще е благосклонен към вас и ще изживеете много приятни моменти вечерта сред близките си хора. Помнете, че вечерта трябва да сте грижовни към здравето си и да не допуснете, увлечени в приятните настроения, да се простудите.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще се чувствате малко притеснени за работата си днес, но ще се справите без грешки. Денят е подходящ за водене на преговори, делови пътувания. Само внимавайте пред кого какво говорите, за да не се ядосвате после на дългия си език. В късните вечерни часове ще научите приятни новини за ваши близки. Носете си редовно чадър, защото едно намокряне може да е равно на тежка простуда.

Хороскоп - 26 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 326

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68