Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 29 април

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния ден ще бъдете много самоуверени. Можете да поемате рискове, но все пак не се хвърляйте главоломно във всичко, което ви хрумне. Имате достатъчно енергия и ако организирате всичко правилно, ще успеете да изпълните плановете си. Мерете си приказките.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще ви предостави възможности да покажете уменията си и обаянието си. Все пак се контролирайте - има опасност да надцените възможностите си. Късно вечерта може да възникне напрежение между вас и по-възрастни роднини. Проявете търпение.

Хороскоп - 29 април - продължава
 
Хороскоп - 28 април

Овен – 21.03 до 20.04
Не си позволявайте в този четвъртък да рискувате. Трябва да сте убедени в успеха си, за да приключите всичко според плановете и желанията си. Tази убеденост ще дойде в резултат на сигурна информация по определени проблеми, които са ключови за работата ви. И в дома си не бъдете авантюристи, а откровено споделяйте с близките си какво ви вълнува и търсете техните съвети. По-малко коментирайте с непознати плановете си за бъдещето на детето си.

Телец – 21.04 до 21.05
Ако от сутринта си наумите, че няма да имате успешен ден, той наистина може да е катастрофален за вашата работа. Първо сами трябва да се мотивирате, да бъдете упорити в преследване на целите си и да вярвате, че всичко ще свърши добре. Не си търсете поводи да се откажете от интересни дейности. И не се извинявайте, че не ви стига времето днес, защото по същество просто ще го пилеете в празни приказки.

Хороскоп - 28 април - продължава
 
Водолей - хороскоп за май 2016

На вас, Водолеи, през месец май на 2016 година  няма да ви е много лесно, но не се опитвайте и сами да си създавате трудности, като упорито се мъчите да застанете против всички обстоятелства. По-добре ще е трезво да преценявате ситуацията и да подредите делата си така, че да приключите с тези, за които обстановката е благоприятна. Бъдете търпеливи, ако искате да успеете. Вероятно ще ви се иска да отхвърлите всички свои задачи и да осъществите плановете си, но дали няма да платите висока цена за нетърпението си. Предстоят ви и срещи със стари познати, на които ще трябва да отделите повече време. Особено внимателни бъдете през третата декада на месеца. Не започвайте ту едно, ту друго. Така е възможно да не свършите нищо. Не ви е съдено да сте краен авантюрист, затова действайте по-обмислено.

Водолей - хороскоп за май 2016 - продължава
 
Риби - хороскоп за май 2016

Месец май на 2016 година ще е значително благоприятен за представителите на зодия Риби. Като цяло всички начинания, започнати от вас, Риби, ще завършват успешно, макар и да се наложи да преодолеете някои дребни пречки. По-скоро не бива да се дразните от спънки, които ще възникват от някои наредби и установени правила. Спазвайте всичко точно, не се натоварвайте с отрицателни коментари и ще се справяте по-бързо и по-лесно. Ще бъдете настроени творчески, ще реагирате точно, ще намерите и съмишленици, които ще ви помагат с идеи и с дела.
Последната декада на месеца ще бъде по-напрегната. Внимавайте какви и колко ангажименти поемате, за да не се претоварвате, гонейки сроковете и дадените обещания.

Риби - хороскоп за май 2016 - продължава
 
Козирог - хороскоп за май 2016

За вас, представители на знака Козирог месец май на 2016 година  ще е значително благоприятен за всичко, което възнамерявате да предприемете. Дори най-смелите ви мечти могат да се превърнат в реалност, ако сте последователни в намеренията си. Хората на изкуството ще бъдат най-облагодетелствани и ще имат вдъхновение. Нужна е само смелост и увереност в собствените сили.
Втората половина на месеца ще е по-силна за вас. Тогава ще движите успешно както някои поизостанали от миналото проекти, така и новите си начинания. Ще създадете ползотворни контакти. Ще имате точен усет кога какво да правите, за да бъде най-ползотворна работата ви. За сметка на това не е желателно да пътувате след 15-ти май, така че ако имате неотложни пътувания, опитайте се да ги осъществите през първата половина на месеца.

Козирог - хороскоп за май 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 317

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68