Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 21 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят може да ви поднесе доста интересни изненади. Реагирайте на ситуациите, без да изразявате недоволство. Само обмисляйте как точно да постъпите, защото сте малко импулсивни и е възможно да вземете погрешно решение. Денят ще е успешен, ако пътувате или сте на почивка извън мястото, в което живеете. Останете ли си в къщи, може и да поскучаете, а това ще ви създаде неприятно чувство на досада.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще сте обзети от желание да действате: да работите, да творите, да правите покупки, да посетите роднини и приятели. Всичко това ще ви носи някаква радост. Само внимавайте да не коментирате пред всеки плановете си в бизнеса - да не се чудите после защо нещо се е провалило.

Хороскоп 21 декември - продължава
 
Дева - 2015

През 2015 година представителите на знака Дева упорито и постоянно ще преследват целите си, без да имат възможност да се поотпуснат и да се оставят на течението. Всъщност такова поведение отговаря на техния характер и няма да бъде особено трудно да следват плановете си с упоритост и методичност. Тъй като не умеят, а и не обичат твърде да хитруват, Девите няма да успеят да се възползват от чужд труд, дори когато реално им се отдаде такава възможност.
Твърде важен период за представителите на тази зодия ще бъдат последният пролетен месец и първият летен, тъй като точно в това време те ще трябва да вземат важно решение за своето бъдеще. Нужно е да обмислят всички детайли, за да не се окаже, че сами са виновни за някои нежелани промени в живота си. От друга страна неспособността им да бъдат поне малко авантюристи би могла да ги лиши от интересни преживявания само защото не могат да поемат дори малка доза риск.

Дева - 2015 - продължава
 
Лъв - 2015

През 2015 година представителите на знака Лъв могат да положат ново начало в живота си, но не бива да забравят, че ще бъдат податливи на нервно напрежение, ако допуснат преумора във физически и духовен аспект. Наложително е постоянно да се грижат за правилния баланс на натовареност и отдих, ако искат да се справят с многобройните си задачи, защото те сами ще си организират живота така, че да бъде много динамичен. Ангажиментите им ще са разнообразни, а допълнително натоварване ще се появи и от факта, че често ще се налага да пътуват, за да движат деловата си дейност.
В годината на Синята дървена Коза Лъвовете ще трябва да поемат големи отговорности. Те ще бъдат отговорни не само за себе си и за семействата си, а често и за по-големи екипи от хора. Добре ще бъде да имат верни помощници и хора, с които да се съветват в по-сложни ситуации.

Лъв - 2015 - продължава
 
Хороскоп 20 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Трябва да сте много внимателни във всичко, което вършите днес. Ще ви съпътстват трудности от различен характер. Не се отчайвайте, ако нещата ви не се получават веднага. Проявете търпение и ще се справите. Не се занимавайте с ремонти и не ползвайте инструменти, които създават рискова ситуация от порязване, премазване и т.н.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще се убедите, че трябва да си вършите работата сами, след като установите колко лоши са резултатите от дейността на човек, комуто сте възложили своя задача. Не се ядосвайте, а помислете как по-бързо и успешно да поправите грешките. Днес не пипайте бързооборотни режещи инструменти.

Хороскоп 20 ноември - продължава
 
Рак - 2015

За представителите на знака Рак 2015 година ще бъде твърде разнообразна, защото ще им даде възможност да изпитат много радост, но ще изпречи на пътя им и значителни трудности на деловото поприще. Ако Раците бъдат упорити, находчиви и не се опитват да бягат от трудните моменти, вместо да положат усилия за преодоляването им, ще се справят на значително добро ниво. Първата половина на годината ще е обвързана повече с уреждане на семейни проблеми – наследство, образование на децата, самоусъвършенстване на професионално ниво. Втората половина на годината ще е посветена основно на делови задължения и ще даде възможност за развитие на кариерата и разширяване на бизнеса.
Разбира се, още в началото на годината представителите на тази зодия трябва да имат ясно изграден план за постигане на целите си. Хаотичното започване ту на един, ту на друг проект не е желателно.
За съжаление някои начинания няма да бъдат изведени до успешен край, но вината за това ще е на тези Раци, които не умеят да планират или необмислено започват нещо, за което не са подготвени.

Рак - 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 387

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68