Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 5 март

Овен – 21.03 до 20.04
В този четвъртък ще сте прекалено възбудени и е много вероятно да обърквате работата си, да проваляте успеха на възложените ви задачи. Опитайте се се да работите съсредоточено, особено ако от вашия труд зависят други хора. Твърде на шега ще вземате и някои проблеми на семейството, а не е точно сега моментът да ги подценявате. Важно за вас е още днес да си направитете планове за почивните дни и да осигурите нужните ви финансови средства, но не вземайте заеми от колеги.

Телец – 21.04 до 21.05
Прекалено активни ще сте днес. Можете да се окажете обект на недоволство, защото трудно ще се съобразявате кога какво трябва да кажете. Не натрапвайте мнението си на околните, не ги ангажирайте постоянно с вижданията си по един или друг въпрос. Щом не ви питат, мълчете. По никакъв повод не коментирайте работата на колегите си пред преките началници. Вечерта се занимавайте с любимите си дейности, вместо да досаждате постоянно на любимия.

Хороскоп 5 март - продължава
 
Хороскоп 4 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е изпълнен с много ангажименти на работното място, някои от които са много отговорни и от тях ще зависи кариерата ви. Решенията ви трябва да са много обмислени. Не започвайте нови проекти. В любовния ви живот могат да възникнат непредвидени ситуации. Запазете хладнокръвие и не бъдете груби. Внимавайте, когато носите тежко - риск за кръста ви.

Телец – 21.04 до 21.05
Изпълнени сте с много енергия, но редица фактори ще ви пречат да си вършите работата, както вие смятате за добре. Не губете самообладание, владейте се и в края на краищата постъпвайте според конкретната ситуация. Помислете за някакво разнообразие в любовния си живот. Скуката ще стане повод за кавги.

Хороскоп 4 март - продължава
 
Хороскоп 2 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е успешен, особено ако сте от хората, които бързо съобразяват как да реагират на всяка ситуация. Съумеете ли да потиснете желанието си да правите забележки на близките си и се включите в семейните задачи, можете да смаете всички с чара си днес. Идеите ви ще бъдат оценени. Не флиртувайте  в този понеделник с непознати, може и да се затрудните после да се отървете от тях.

Телец – 21.04 до 21.05
Не пропускайте важна информация, засягаща бизнеса ви. Независимо, че тази година е почивен ден, понеделникът може да ви изненада с някои неотложни задачи. Бързо реагирайте. Всеки пропуснат шанс днес ще ви донесе загуби в материално отношение. Дайте възможност на партньора си в семейството да мотивира някои свои решенията, а не ги отхвърляйте веднага.

Хороскоп 2 март - продължава
 
Хороскоп 3 март

Овен – 21.03 до 20.04
Атмосферата в дома ви може да стане малко напрегната, а това ще ви подтикне да потърсите развлечения навън. И това е вариант, стига да не прекалите. Бъдете малко по-сдържани към близките си, изслушвайте ги, не правете дребнави забележки. Предложете нещо интересно за вечерта. Можете да създадете във вечерните часове едно ново и значително успешно за бъдещите дни приятелство.

Телец – 21.04 до 21.05
Има много голяма вероятност още от сутринта да се чувствате изморени и малко подтиснати. Не се занимавайте активно с тежък физически труд, но не бездействайте целия ден. Едно умерено движение ще ви ободри и разведри. Срещнете се с приятели, идете на спортно мероприятие, въобще направете нещо, което ангажира вниманието ви, без да ви натоварва с отрицателни емоции.

Хороскоп 3 март - продължава
 
Хороскоп 27 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Последният петък  на февруари ще бъде значително спокоен за вас. Само не се подавайте на провокации и обещания за лесни печалби. Бъдете отворени за делови предложения, но и много внимателни. Ако някой ви дразни с поведението си, не правете забележки, не влизайте в конфликти. Просто го игнорирайте или напуснете тази среда.

Телец – 21.04 до 21.05
От сутринта ще сте малко изнервени и напрегнати, но постепенно ще се увлечете в работата си и ще се успокоите. Няма да промените настроението на другите около себе си, но можете да избягвате конфликтната среда. Колкото и да ви е неудобно, откажете да дадете пари на заем, ако ви помолят през този ден за това.

Хороскоп 27 февруари - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 299

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68