Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 24 април

Овен – 21.03 до 20.04
Очакват ви успехи в делови план и напрежение в личен. Не бъдете агресивни, а търпеливо изслушвайте какво ви говорят, за да си дадете ясна сметка за ситуацията, както на служебното място, така и вкъщи. Предстои ви в късния следобед делова среща, на която е вероятно да получите предложение за разширяване на бизнеса или промяна на работата си. Нищо не приемайте на доверие и отложете отговора си, докато направите проверка на информацията.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да сте много активни, прозорливи и оперативни през целия ден. Задачите ви са много различни по тематика, но това не означава, че не можете да ги изпълните. Ще се наложи спешно да реагирате  заради чужда грешка. Не искайте заеми. Вечерта останете в дома си и се посветете на близките си, които ще искат на всяка цена мнението ви по важен проблем.

Хороскоп 24 април - продължава
 
24 април – 25 лунен ден

Луната е в Риби.
За малцина ще е добре да започват нещо ново, така че по-добре отложете стартовете на каквото и да е.
Старайте се да запазите емоционалното си равновесие и не се месете в чуждите дела.
Най-опасно е да изпаднете в ярост. Не допускайте това.
Пазете здравето си и се грижете за физическото си състояние като цяло. Ако се чувствате изтощени, почивайте.

24 април – 25 лунен ден - продължава
 
Хороскоп 23 април

Овен – 21.03 до 20.04
По-малко се ядосвайте в днес за дребни неща. В професионален план ви предстоят задачи, които трябва да контролирате лично. Бъдете внимателни, ако водите преговори. Малко ще сте разсеяни и могат да ви убягнат някои важни детайли. Ще получите много радостна новина привечер, но не бързайте да я споделяте с близките си. Първо проверете информацията.

Телец – 21.04 до 21.05
Твърде много служебни задачи ще ви затрупат още от сутринта. Много е възможно да не се справите с всичко, но си потърсете добронамерени помощници. Днес не споделяйте лични неща с колегите си. Ще си чуете думите твърде изопачени, а това ще ви ядоса много. Наложително е да се погрижите и да отидете на преглед по повод болки в гърба, които отдавна пренебрегвате.

Хороскоп 23 април - продължава
 
23 април - 24 лунен ден

Луната е във Водолей.
Енергията е силна. Денят е много благоприятен за разгръщане на творчески заложби. Двадесет и четвъртият лунен ден обикновено носи големи успехи на творческите личности, особено ако са хора с малко по-спокоен темперамент.
Успешни са козметични процедури за почистване на лицето и ръцете от петна.
Направете и маски за кожата на лицето, ако тя не е с равномерен тен.

23 април - 24 лунен ден - продължава
 
Рак - хороскоп за май 2014

За вас, представители на зодия Рак, месец май на 2014 година ще бъде много интересен, защото ще ви се отдаде възможност да научите нови неща, да пътувате, а също така да промените в положителна посока живота си. И всичко това ще става без особени усилия, което ще ви даде и възможността да се забавлявате. Опитът, който ще придобиете, ще ви обогати и ще ви позволи да осъзнаете някои свои грешки в работата и в отношенията ви с хората. Бъдете философи и не съжалявайте за миналото, макар да ви се струва, че сте направили доста погрешни ходове.
На работното си място ще усетите някои положителни промени в отношението на колегите ви, но всъщност причината сте вие. Хората ще оценят вашето добро отношение към тях, ангажираността ви с работата и чара ви. Самото ви добронамерено излъчване ще бъде обаятелно и някои дребни грешки от ваша страна дори няма да бъдат забелязвани.

Рак - хороскоп за май 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 351

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68