Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 30 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Четвъртъкът ще бъде значително уморителен за вас, но ще свършите много от задачите си успешно и ще изпитате задоволство от себе си. Много важно днес е да не влизате в конфликти с хора, от чиято работа зависите пряко. Ако сте материално отговорно лице, бъдете внимателни какви документи подписвате. Не приемайте на доверие нищо. Изпълнени сте с копнеж за любов, но в тази сфера не се очертава нищо по-особено. Яжте леки храни днес и не допускайте нервно претоварване.

Телец – 21.04 до 21.05
Няма да ви е лесно през този ден. Имате много задачи, а не сте концентрирани. Атмосферата на служебното ви място няма да е благоприятна за активна работа и това ще ви изнерви допълнително. За жалост наистина трябва да си свършите преките задължения. В противен случай ви очаква тежък разговор с ръководството, възможни са и финансови наказания. Настроени сте за приятна вечер с любимия човек, но плановете ви няма да се осъществят. Вероятно е безсъние.

Хороскоп 30 юли - продължава
 
Риби - хороскоп за август 2015

За вас, представители на зодия Риби, месец август на 2015-та ще бъде много благоприятен. Вие ще можете да реализирате плановете си, успешно ще се справите с деловите си задачи, макар че това няма да е винаги лесно. Не трябва да мързелувате и да отлагате. Колкото по-целенасочени сте, толкова по-успешна ще бъде работата ви. Не оставяйте недовършени дела. По-напрегната ще е втората половина на месеца, но тогава пък ще ви се отдаде възможност да създадете интересни контакти, които ще са полезни за бизнеса ви.

Риби - хороскоп за август 2015 - продължава
 
Хороскоп 29 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е подходящ за творческа дейност. Ще имате добри идеи, които изискват задълбочено обмисляне. Споделете с верни приятели намеренията си, вслушайте се в компетентните съвети. Пътуване може да ви донесе приятни преживявания. Ще се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много енергия във всяко отношение. Трябва да организирате добре деня, ако искате да приключите със задачите си навреме. Пътуване може да ви донесе приятни моменти, но и много полезна информация. Ще бъдете позитивни и ще имате много идеи, но помнете, че не е нужно да се опитвате да реализирате всяко свое хрумване.

Хороскоп 29 юли - продължава
 
Водолей - хороскоп за август 2015

Представители на знака Водолей, през 2015-та година ви чака един много напрегнат, но и ползотворен месец. А ако съумеете да движите правилно и личните си, и служебните си дела, ще се окаже, че този период от живота ви ще е значим и занапред. Нито за миг не забравяйте досегашните си делови проекти, контролирайте развитието им много усърдно, но паралелно с тях ще можете да задвижите нови начинания. Постарайте се да избягвате всякакви конфликти, съсредоточете се в работата си. Не мързелувайте дори понякога да се чувствате много изморени.

Водолей - хороскоп за август 2015 - продължава
 
Козирог - хороскоп за август 2015

Вие, представители на зодия Козирог, през месец август на 2015-та година не бива да бъдете много активни и инициативни по отношение на делови задачи. По-добре ще е да си дадете една пълноценна почивка и да обмислите плановете си за бъдещето. Тъй като енергийният ви потенциал няма да е на високо ниво, ако упорствате да бъдете дейни, е възможно да направите много грешки, да объркате дори проекти, които до този момент вървят успешно. Ако бездействието ви тормози, не бездействайте! Четете, правете проучвания за различни неща, които ви интересуват, спортувайте. Никой не е казал, че пълноценният отдих се изразява в лежане по гръб, макар че и това ще бъде по-добре вместо да нервничите, когато работата ви не върви, въпреки че полагате усилия. Такъв е моментът, оценете го откъм хубавата му страна.

Козирог - хороскоп за август 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 340

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68