Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 17 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Има много голяма вероятност днес да преживеете неприятни моменти в кабинета на шефа си. Не реагирайте остро, ако ви поискат обяснения за конфликти с колеги или несвършена работа. На първо място помислете колко  основателни са упреците. Дори да сте несправедливо обвинени, докажете това с факти, а не с кавги.

Телец – 21.04 до 21.05
Добре ще е да не си позволявате никакви закъснения за работа днес, нито да пропускате някоя важна задача. От поведението ви зависи дали ще получите желана позиция или ще ви понижат. Не бъдете малодушни, но е задължително да сте стриктни. Необвързаните представители на знака може би ще създадат една нова връзка тази вечер, но тя ще бъде кратковременна. Това не означава да я прекъснете, преди да сте се насладили на общуването с харесвания човек.

Хороскоп 17 септември - продължава
 
Хороскоп 16 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Замислили сте нещо ново в работата си, но днес не е време за него. Ако пристъпите към осъществяването му, може да претърпите голям провал или поне няма да достигнете до желаните от вас резултати. Ще е по-добре да се ограничите в довършване на някои задачи. Не бива да говорите зад гърба на колегите си – това ще ви донесе големи неприятности. Вероятно е да бъдете малко нервни, особено при сблъсъка с бюрокрацията в службата си.

Телец – 21.04 до 21.05
От сутринта ще сте някак уморени, няма да се чувствате в добра кондиция, но ви предстои един много напрегнат ден. Не реагирайте грубо, но не приемайте допълнителни задачи. Допълнителната работа ще ви напрегне още повече. Не търсете постоянно грешки в работата на колегите си. Имайте предвид, че вечерта ще трябва да отделите доста време и за семейството си. През деня не посягайте често към чашата с кафе - това само ще ви изнерви, но няма да ви ободри.

Хороскоп 16 септември - продължава
 
Хороскоп 14 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще много натоварен за вас. Трябва на всяка цена да изпълните плануваните задачи в дома си. Отдавна отлагате някои ангажименти, но вече е дошъл крайният срок за тях. Колкото и да ви се иска да изкарате една "мързелива" неделя, това няма да се получи точно сега.

Телец – 21.04 до 21.05
Има вероятност днес от много ангажименти да не свършите никаква работа до края. Обстоятелствата са такива, а и на вас ще ви липсва добра организация. Неочаквано пътуване също ще промени плановете ви за деня, но не бива да го пропускате.  В крайна смета действайте според желанията си.

Хороскоп 14 септември - продължава
 
Хороскоп 15 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви донесе много вълнуващи преживявания, макар че ще се наложи постоянно да бързате, за да свършите всичко според плановете си. Не се притеснявайте, ще успеете в деловите си ангажименти. Ще имате и възможност да отделите нужното време за семейството си. В този понеделник е вероятно в живота ви да започне една нова страница.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се занимавайте с търговски сделки днес. Посветете се на планиране, довършете някои задачи от миналата седмица, които сте оставили на по-заден план. Днес бъдете много позитивни и не се взирайте мрачно в някои дребни грешки на хората около себе си.

Хороскоп 15 септември - продължава
 
Телец - хороскоп за октомври 2014

На вас, представители на зодия Телец, ви предстои да изкарате един много интересен месец октомври на 2014 г. Този есен месец ще бъде твърде динамичен и ще се наложи да вземате скоростно решения, което няма да е много лесно за вас, тъй като често ще изпадате в раздвоение и колебание. Независимо, че ще реагирате много бързо и няма да имате достатъчно време да обмислите ходовете си, те ще се окажат успешни в повечето случаи.
Вашата упоритост и трудолюбието ви ще бъдат възнаградени още през първата десетдневка на октомври. Не се притеснявайте да заявите претенциите си пред ръководството на ведомството, в което работите. Устоявайте позициите си, но не допускайте да ви въвлекат в скандали. През следващите две декади на месеца ще затвърдите успехите си и ще имате възможност да докажете, че на вас може да се разчита. Само бъдете много бдителни, когато се занимавате с финансови проблеми.
Хората с частен бизнес ще имат възможност да реализират свои нови проекти, особено след 14-ти.

Телец - хороскоп за октомври 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 393

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68