Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 24 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес трябва да сте много оперативни при вземане на решения. Може да се окаже, че вашето колебание или забавяне ще навреди на цялостната ви работа. Не се заблуждавайте обаче, че всяко ваше решение ще е правилно. Мислете бързо, но не забравяйте да прецените дори най-малките подробности. Трябва и да сте предвидливи с оглед бъдещите ситуации. Макар и времето да е топло, пазете се от простуда и не подценявайте вечерните захлаждания.

Телец – 21.04 до 21.05
Може и да не ви е приятно днес на работното място, но нито за секунда не бива да показвате това публично. Вашето недоволство може да бъде изтълкувано крайно неправилно и началниците ви да бъдат силно подразнени. За ваше съжаление в дома си също ще трябва да мерите всяка дума, за да не се стигне до семеен скандал. Най-рискови със своята обидчивост ще са вашите по-възрастни роднини.

Хороскоп - 24 май - продължава
 
Везни - хороскоп за юни 2016

За вас, представители на знака Везни, месец юни ще бъде твърде интензивен и ще имате възможност успешно да реализирате някои свои намерение, предимно с творчески характер.  Ще бъдете енергични и ще имате достатъчно сили да се справите със задачите си, но трябва да се пазите от прекалена емоционалност. Не изпускайте нервите си, защото често ще сте раздразнителни по повод забавяне на някои решения от страна на началниците ви или делови партньори. Особено внимателни трябва да сте, ако се наложите да пътувате по повод работата си и различни обстоятелства бавят завръщането ви. Не се конфронтирайте с хората около себе си в такъв момент.
През периода може да се каже, че ще увеличите шансовете си за кариерно развитие, което обаче може да се очаква чак в ранните есенни месеци. Запознанства с влиятелни хора през юни ще бъдат важен фактор есента.

Везни - хороскоп за юни 2016 - продължава
 
Хороскоп - 23 май

Овен – 21.03 до 20.04
Още сутринта ваши колеги ще се опитат да ви приобщят към личните си драми, породени от недоволство към някои решения на преките ви началници. Не се поддавайте на техните внушения. Ако лично нямате оплаквания, не давайте възможност на никого да ви натоварва с мрънкане. Ще имате достатъчно отговорна работа, която ще ви принуди да търсите информация. Важно е да намерите най-достоверните източници. Най-добре ще се чувстват тези представители на зодията, които са в почивка. За тях е важно да се отдадат на страстите си напълно.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще започне много напрегнато за вас поради работа, която ще трябва да свършите спешно. Това обаче не означава, че целият понеделник ще е такъв. В следобедните часове всичко ще стане по-спокойно за вас, а вие самите ще се почувствате доволни от бързината, с която сте се справили. Днес контролирайте кръвното си налягане - вероятни са резки колебания. Ако сте в почивка, не се излагайте дълго време на силно слънце.

Хороскоп - 23 май - продължава
 
Дева - хороскоп за юни 2016

За вас, представители на знак Дева, месец юни на 2016 година ще бъде изпълнен с много делови дейности и възможност да разширите своя бизнес, особено ако се занимавате с търговия, туризъм и други услуги. Залагайте обаче само на сигурно. Периодът няма да е подходящ за сделки с недвижими имущества. Тези, които все още се занимават с образованието си, ще имат значителни успехи и добри предложения за квалификационни дейности. Добре би било да се включват в повече курсове за изучаване на чужди езици.
Макар и да се възползвате от помощта на колеги и партньори, дръжте всичко под личен контрол, а когато подписвате финансови документи, бъдете много внимателни. Не се предоверявайте на никого. Проверете цялата си документация и ако има пропуски, ги отстранете.

Дева - хороскоп за юни 2016 - продължава
 
Лъв - хороскоп за юни 2016

Вие, представители на зодия Лъв, ще имате много работа през месец юни на 2016 година и по тази причина трябва да сте в пълна мобилизация. Може да се каже, че няма да ви стига постоянно време, а и сили да свършите всички свои задачи. Не отказвайте помощ, а ако сте на ръководен пост, осланяйте се на своите помощници. Периодът ще бъде много подходящ и да повишите своята квалификация, да стартирате някои по-малки проекти. Колкото и да сте натоварени, няма да е добре да пропускате шансовете си. Особено плодотворни ще бъдат втора и трета декада на месеца.

Лъв - хороскоп за юни 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 324

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68