Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Скорпион - 2015

Представителите на зодия Скорпион ще преживят една много динамична 2015 година, която обаче няма да е изпълнена само със спокойствие и радости. Увлечени в много работа и домашни проблеми Скорпионите могат да подценят някои дребни проблеми, които по-късно ще се развият в значителни трудности. По тази причина трябва да са внимателни към ставащото на работното им място и в дома. Нищо не бива да бъде подценявано, особено ако силната скорпионска интуиция подсказва нещо тревожно. Мързелът често ще бъде най-лошият съветник. Поради леност представителите на знака няма да полагат достатъчно усилия в определени направления, макар че отлично ще съзнават грешката си.

Скорпион - 2015 - продължава
 
Везни - 2015

Годината на Синята дървена коза за представителите на знака Везни ще бъде добра, макар че ще има и някои по-значителни трудности. Ще се редуват успехи, постигнати с лекота, и други, за които Везните ще трябва да положат много усилия, а в дадени периоди да потърсят и помощ. За голяма част от Везните 2015-та ще е благоприятно време за творческа реализация, ще постигнат успехи в бизнеса и обучението си. Проблемите ще са в по-голяма степен в любовния живот и контактите с околните. Голяма част от представителите на знака ще се радват на семейно щастие, но няма да изпълнят всички планове, които са си начертали заедно с близките си по отношение придобиване на имот и увеличаване на семейното благополучие.

Везни - 2015 - продължава
 
Дева - 2015

През 2015 година представителите на знака Дева упорито и постоянно ще преследват целите си, без да имат възможност да се поотпуснат и да се оставят на течението. Всъщност такова поведение отговаря на техния характер и няма да бъде особено трудно да следват плановете си с упоритост и методичност. Тъй като не умеят, а и не обичат твърде да хитруват, Девите няма да успеят да се възползват от чужд труд, дори когато реално им се отдаде такава възможност.
Твърде важен период за представителите на тази зодия ще бъдат последният пролетен месец и първият летен, тъй като точно в това време те ще трябва да вземат важно решение за своето бъдеще. Нужно е да обмислят всички детайли, за да не се окаже, че сами са виновни за някои нежелани промени в живота си. От друга страна неспособността им да бъдат поне малко авантюристи би могла да ги лиши от интересни преживявания само защото не могат да поемат дори малка доза риск.

Дева - 2015 - продължава
 
Хороскоп 21 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят може да ви поднесе доста интересни изненади. Реагирайте на ситуациите, без да изразявате недоволство. Само обмисляйте как точно да постъпите, защото сте малко импулсивни и е възможно да вземете погрешно решение. Денят ще е успешен, ако пътувате или сте на почивка извън мястото, в което живеете. Останете ли си в къщи, може и да поскучаете, а това ще ви създаде неприятно чувство на досада.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще сте обзети от желание да действате: да работите, да творите, да правите покупки, да посетите роднини и приятели. Всичко това ще ви носи някаква радост. Само внимавайте да не коментирате пред всеки плановете си в бизнеса - да не се чудите после защо нещо се е провалило.

Хороскоп 21 декември - продължава
 
Хороскоп 20 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Трябва да сте много внимателни във всичко, което вършите днес. Ще ви съпътстват трудности от различен характер. Не се отчайвайте, ако нещата ви не се получават веднага. Проявете търпение и ще се справите. Не се занимавайте с ремонти и не ползвайте инструменти, които създават рискова ситуация от порязване, премазване и т.н.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще се убедите, че трябва да си вършите работата сами, след като установите колко лоши са резултатите от дейността на човек, комуто сте възложили своя задача. Не се ядосвайте, а помислете как по-бързо и успешно да поправите грешките. Днес не пипайте бързооборотни режещи инструменти.

Хороскоп 20 ноември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 387

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68