Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
30 юли - 5 лунен ден

Луната е в Дева.
В този лунен ден бъдете внимателни към действията си, думите, решенията, плановете си. Не се плашете от трудности, които се изпречват пред постигането на целта ви. Гледайте на тях като полезно изпитание, в чието преодоляване натрупвате опит и знания.
Символ на деня е Еднорогът - обединяване на физическите и духовните сили, взаимодействие, благоразумие, строгост.

30 юли - 5 лунен ден - продължава
 
Хороскоп 30 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Внимавайте през деня по отношение на деловите си контакти. Вероятни са значителни измами. Не влизайте в конфликти с никого. Не започвайте нови начинания и избягвайте да водите преговори. Бъдете по-търпеливи, ако се наложи да чакате на опашка. Вечерта останете в дома си и се занимавайте с приятни за вас неща.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще ви донесе известно напрежение на работното място. Има вероятност някои от плановете ви да се провалят, но не се гневете. Бъдете деликатни с колегите си, но не позволявайте да се месят във вашата работа. Пазете се днес от инфекции. Следете кръвното си налягане, а ако има колебания, вземете мерки навреме.

Хороскоп 30 юли - продължава
 
Хороскоп 29 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате значително спокоен ден. Само не се подавайте на провокации и обещания за лесни печалби. Бъдете отворени за делови предложения, но и много внимателни. През този ден си осигурете достатъчно почивка сред приятелски настроени хора. Ако някой ви дразни с поведението си, не правете забележки, не влизайте в конфликти. Просто го игнорирайте или напуснете тази среда. Днес се пазете от горещините. Ще бъдете особено чувствителни към тях. Ако ви се вие свят, търсете лекарска помощ.

Телец – 21.04 до 21.05
Още в началото на работния ден ще сте малко изнервени и напрегнати, но постепенно ще успеете да се овладеете. Ще се наложи да довършите някои неща, започнати от колеги, които вече са излезли в отпуска. Ако не се чувствате уверени в това, което изискват от вас, кажете го директно. В крайна сметка не сте специалист по всичко!  Колкото и да ви е неудобно, откажете да дадете пари на заем, ако ви помолят през този ден за това.

Хороскоп 29 юли - продължава
 
29 юли - 4 лунен ден

Луната е в Дева.
Не се претоварвайте с работа, но и не се отдавайте на безделие. Съзнанието ви ще е отворено за промените в заобикалящата ви действителност и дори да не осъзнавате, то ще реагира на ставащото.
Символ на този ден е Дървото на познанието, изборът между доброто и злото.

29 юли - 4 лунен ден - продължава
 
Риби - хороскоп за август 2014

За вас, представители на зодия Риби, месец август на 2014-та ще бъде много благоприятен. Вие ще можете да реализирате плановете си, успешно ще се справите с деловите си задачи, макар че това няма да е винаги лесно. Не трябва да мързелувате и да отлагате. Колкото по-целенасочени сте, толкова по-успешна ще бъде работата ви. Не оставяйте недовършени дела. По-напрегната ще е втората половина на месеца, но тогава пък ще ви се отдаде възможност да създадете интересни контакти, които ще са полезни за бизнеса ви.

Риби - хороскоп за август 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 380

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68