Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 25 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
През този ден вашият девиз трябва да е „Спокойствие!” и всичко ще се развива по плановете ви. По никакъв повод не трябва да влизате в конфликти с членове от семейството си. Успешно ще ви се отдават различни видове дейности, но най-добре ще е да се отдадете на творческа работа.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се залавяйте за сложни дейности, който днес ще ви създадат изключително голямо напрежение. Имате нужда от много сериозна почивка. Нервната ви система е пренатоварена и ще е по-добре да се отдадете на разговори с приятели, спортни занимания. Можете да се занимавате с дома си, подредете библиотеката си. Не влизайте в конфликти с никого през този ден.

Хороскоп 25 октомври - продължава
 
Лъв - хороскоп за ноември 2014

За вас, представители на зодия Лъв, месец ноември на 2014-та ще бъде достатъчно напрегнат по отношение на работата ви. Затова ще е добре да си спестите някои ситуации, които ще ви натоварят допълнително. Не посещавайте места, които не са ви приятни, не се събирайте с хора, които ще ви обременят допълнително. Не се подавайте на провокации от страна на колеги и роднини. Едва в началото на третата декада на месеца ситуацията около вас ще се успокои и вие ще можете да работите по-спокойно. Независимо как се стичат обстоятелствата, не губете оптимизма си. Периодът като цяло ще е успешен за представителите на знака, особено за мъжете.

Лъв - хороскоп за ноември 2014 - продължава
 
Хороскоп 23 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
За вас е важно в този четвъртък да не бъдете сънливи и отпуснати, защото ще пропуснете да вникнете в информация, която може да ви донесе значителна полза. Дори да се чувствате недостатъчно отпочинали, мобилизирайте се и слушайте много внимателно всеки, стига той наистина да не ви занимава с безсмислени неща. Стане ли дума за бъдещето на служебните ви задължения, бъдете нащрек. Не подценявайте промените във времето и се обличайте топло. Една настинка ще ви донесе много неприятности.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес трябва да проявявате максимална съсредоточеност на работното си място и да не си въобразявате, че можете всичко. Такова чувство за собствените способности, може да ви подтикне да поемете задача, която не само ще ви отнеме много време, а ще е пряко силите ви. Тогава искате или не, ще се наложи да молите за помощ и съответно да се поставите в зависимост от колеги. Има вероятност от проблеми със зъбите, ако допуснете простуда.

Хороскоп 23 октомври - продължава
 
Хороскоп 24 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Ако решите в днешния петък да проявявате типичния за зодията ви инат, много ще загубите. По-добре ще е да посрещнете събитията около себе си с чувство за хумор, да застанете над дребнавото и да докажете, че сте един широко скроен човек. Това толкова ще изненада колегите и началниците ви, че ще започнат да се чудят какво ви кара да сте толкова оптимистични.

Телец – 21.04 до 21.05
Не пилейте днес нито минута, защото времето ще е най-ценното. Толкова много работа ще имате, че в края на работния ден сами ще се чудите как сте успели да я свършите. За вас този петък ще е важен и в личен план, защото ще научите много радостна новина за член от семейството и това ще ви ощастливи.

Хороскоп 24 октомври - продължава
 
Хороскоп 22 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Добре ще е да прегледате плановете си за близките дни и да синхронизирате по-внимателно служебните си и личните си дела. Може да се окаже, че някои ангажименти твърде успешно могат да се съчетаят вместо да страдате от недостиг на време. Любимият ви човек ще се обиди заради неуместно изказана ваша преценка, но не му давайте възможност чак да се разсърди. Обяснете точно, но и достатъчно кротко какво сте целили с изказването си.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще добър, ако не допуснете да ви манипулират още от сутринта. Ако това се случи, към обяд ще осъзнаете, че сте сгрешили и това ще ви разгневи, ще срине цялото ви настроение. Не приписвайте на любимия си човек своите грешки и не го обвинявайте за неуспехите си. Просто сте длъжни да проявите коректност.

Хороскоп 22 октомври - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 391

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68