Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 2 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е успешен, особено ако сте от хората, които бързо съобразяват как да реагират на всяка ситуация. Съумеете ли да потиснете желанието си да правите забележки на близките си и се включите в семейните задачи, можете да смаете всички с чара си днес. Идеите ви ще бъдат оценени. Не флиртувайте  в този понеделник с непознати, може и да се затрудните после да се отървете от тях.

Телец – 21.04 до 21.05
Не пропускайте важна информация, засягаща бизнеса ви. Независимо, че тази година е почивен ден, понеделникът може да ви изненада с някои неотложни задачи. Бързо реагирайте. Всеки пропуснат шанс днес ще ви донесе загуби в материално отношение. Дайте възможност на партньора си в семейството да мотивира някои свои решенията, а не ги отхвърляйте веднага.

Хороскоп 2 март - продължава
 
Хороскоп 27 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Последният петък  на февруари ще бъде значително спокоен за вас. Само не се подавайте на провокации и обещания за лесни печалби. Бъдете отворени за делови предложения, но и много внимателни. Ако някой ви дразни с поведението си, не правете забележки, не влизайте в конфликти. Просто го игнорирайте или напуснете тази среда.

Телец – 21.04 до 21.05
От сутринта ще сте малко изнервени и напрегнати, но постепенно ще се увлечете в работата си и ще се успокоите. Няма да промените настроението на другите около себе си, но можете да избягвате конфликтната среда. Колкото и да ви е неудобно, откажете да дадете пари на заем, ако ви помолят през този ден за това.

Хороскоп 27 февруари - продължава
 
Водолей - хороскоп за март 2015

През месец март на 2015-та година вие, представители на знака Водолей, можете да извършите много постъпки, за които после да съжалявате. Ще бъдете обхванати от странно желание да рушите, да съсипвате, да прекъсвате контакти с хора, които отдавна ви помагат и на които дължите много. Трябва да бъдете много внимателни и да не се поддавате на такива емоции, защото това ще ви доведе по-късно до депресия, а и няма да успеете да възстановите съсипаното. Добре ще е, когато почувствате, че не се владеете, да се уединявате и да си намирате някакво занимание, което да ви успокоява.
Можете да превърнете месец март в успешен, ако намерите начин да се занимавате с нещо интересно. Когато се чувствате спокойни, действайте смело по задачите си, довършвайте ги докрай. Водете делови преговори само при съзнание, че ще овладеете всяка една ситуация. Ако не се справяте с емоциите си, оставете ваш доверен човек да осъществи намеренията ви по отношение на договаряне с делови партньори.

Водолей - хороскоп за март 2015 - продължава
 
Риби - хороскоп за март 2015

През март на 2015-та  вие, представители на зодия Риби, не трябва да планирате нищо по-съществено за часовете до обяд, тъй като няма да успявате да се съсредоточите в работата си. За сметка на това следобедните и вечерните часове на деня ще ви дадат възможност да сте бързи, точни, концентрирани. Има само една опасност – не превръщайте нощта в ден, за да не се почувствате страшно изморени още в средата на месеца.
Вярвайте на интуицията си. Ще имате много работа и ако за всяко нещо трябва да мислите дълго, няма да ви стигне времето да свършите планираното. Не се опитвайте да угодите на всеки, а действайте по собствените си планове. Вашата целеустременост ще ви доведе до успехи на работното място, а ако се възползвате от чара си, ще си намерите и отлични помощници. Не отхвърляйте предложенията за помощ. Сами ще се уверите колко хора ви симпатизират и искат да общуват с вас, без значение дали на служебни или лични теми ще е това.

Риби - хороскоп за март 2015 - продължава
 
Хороскоп 26 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Още от началото на работния ден ще трябва да се мобилизирате и да работите доста интензивно. Приемете нещата такива, каквито са и дайте всичко от себе си за успеха на колектива. Не проявявайте критичност към другите, следете за точността на своята дейност. Ако имате неплатени сметки, оправете ги. Не задлъжнявайте днес към никого с нищо.

Телец – 21.04 до 21.05
Няма да се чувствате в добра кондиция за работа, но нямате избор – трябва да изпълните служебните си задачи. Нещо повече – ще се наложи да поемете и чужда работа. Изплатете навреме битовите си сметки и дълговете си. Възможни са големи неприятности заради закъснели плащания.

Хороскоп 26 февруари - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 299

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68