Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Водолей - хороскоп за февруари 2015

За вас, представители на зодия Водолей, месец февруари на 2015-та година ще е малко сложен и не толкова спокоен. Ще ви затрупат много задачи на работното място и вие ще трябва да ги подредите по степен на важност. Не изпадайте в крайности – не всичко е спешно, но и не всичко трябва да бъде изоставяно за по-късно.
Не започвайте нови начинания – те няма да се увенчаят със значителни успехи, а някои от тях ще бъдат губене на време. Помислете какво от настоящата си работа трябва да довършите напълно и да го отменете като приключено. На първо място трябва да се справите с някои отдавна започнати проекти, засягащи вашето образование и квалификация.

Водолей - хороскоп за февруари 2015 - продължава
 
Хороскоп 29 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е доста натоварен, но вие ще прецените кое е важно и кое не. Няма да успеете да свършите всичко, което някой изисква от вас, но помнете, че това не и нужно. Без да бъдете груби, отказвайте да се заемате с неща, които не влизат в задълженията ви. Не се изнервяйте от дреболии, бъдете по-философски настроени.

Телец – 21.04 до 21.05
В този четвъртък е важно да не се изказвате неподготвени, за да не предизвиквате хората около себе си с невежеството си. Мълчете си, ако по служебен проблем нямате информация. Ако работите с пари, бъдете внимателни за измами. Пазете се от травми в левия крак.

Хороскоп 29 януари - продължава
 
Хороскоп 27 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да се чувствате много енергични и това ще е причина за известна разсеяност и раздразнителност. Не вършете дейности, които са свързани с поемане на риск. При положение, че изпаднете в ситуация да се налага спешно решение, се постарайте да си осигурите максимално допустимо време за размисъл. Положително ще ви влияе общуването с близките хора, докато с непознати няма да ви е приятно да контактувате. Все пак не проявявайте излишна агресивност.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много задължения във връзка с разрешаване на професионални проблеми, а няма да се чувствате енергични и самоуверени. Не пропускайте обаче възможността да се изявите в ново поприще дори това да ви коства повече усилия. Ще се справите въпреки физическия дискомфорт.  С любимия човек сте в отлични отношения, но ако си позволите да проявите прекалена взискателност към него, е вероятно да се натъкнете на съпротива от негова страна, а от това да последва остър конфликт.

Хороскоп 27 януари - продължава
 
Хороскоп 28 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят няма да е много ползотворен  за вас поради ред причини. Много неща няма да станат, както ги планирате. Не се опитвайте да надхитрите другите. Има опасност да ви уличат в непочтеност дори грешката ви да е твърде дребна. Ако сте на ръководен пост, трябва да изисквате от всеки да си върши работата и бъдете безкомпромисни в това отношение, но не бъдете груби.

Телец – 21.04 до 21.05
Трудно ще се справяте в тази сряда със служебните си задължения, а ако работите с документи – истинска мъка. Ще допускате грешки, а това ще ви изнервя допълнително. Не бива обаче да оставяте работата си недовършена. Положете максимални усилия, за да приключите всичко в точните срокове. Пазете добре тайните си, не ги споделяйте с хора, в чиято етичност не сте сигурни.

Хороскоп 28 януари - продължава
 
Хороскоп 26 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Не започвайте седмицата с напрежение и се опитайте да не се тревожите за неща, които не зависят от вас. В този понеделник правете това, което е необходимо, старайте се да сте стриктни и не хабете нерви да доказвате на някого, че не е прав. Движете се по своите правила, но без скандали. Ако изневерите на себе си, ще ви бъде много некомфортно и няма дълго да се освободите от това чувство. По същество денят е благоприятен за вас и ако нещо се обърка, сами ще сте си виновни.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви е планиран предварително, но ще се наложат корекции. Вашите началници няма да се съобразят, че вие си имате свое разпределение на работните ангажименти и ще ви възложат срочна задача. Нищо няма да промените, ако се опитате да противоречите. Заемайте се със задачите и не си въобразявайте, че някой нещо има лично против вас. Здравето ви не е в блестяща форма, но ако не си навредите сами заради небрежност, всичко ще отмине бързо.

Хороскоп 26 януари - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 290

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68