Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 22 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е в крайна сметка успешен, но ще трябва да преодолеете някои трудности. Ще похабите нерви с хора, които не изпълняват задълженията си, а това ще бави вашата работа. Въоръжете се с много търпение и не се отказвайте от идеята си да приключите задачите си успешно. Не пръскайте пари днес, колкото и да ви изкушават някои интересни неща.

Телец – 21.04 до 21.05
За вас денят ще е много благоприятен в различни насоки. Работата ви ще е успешна, контактите с колеги и непознати ще са полезни и плодотворни. Вероятно е да спечелите значима сума, която не сте предвиждали. Можете да си позволите малко лукс, но не харчете всички пари наведнъж. В интимния ви живот настъпват много положителни промени. Може би ще срещнете човека, за когото сте мечтали цял живот.

Хороскоп 22 май - продължава
 
Телец - хороскоп за юни 2015

Вие, представители на зодия Телец, ще преживеете един много разнообразен месец юни през тази година, но трябва да знаете, че няма да получите подаръци от съдбата. Ще постигнете много успехи, обаче за всяко нещо ще се наложи да мислите дълго, да прибягвате до хитрини и услуги от приятели. Това ще ви струва усилия и преди всичко много вълнения. В нито един момент не бива да се отчайвате или да изпадате в самосъжаление. Тъй като ще бъдете прекалено чувствителни към всеки неуспех, не е изключено да превърнете нещо дребно в голям проблем и да занимавате всички с тази неудача. Старайте се да не допускате отчаянието да ви завладява дори за кратко. Имате сили да се справите с всичко, просто е нужно да сте по-оптимистично настроени, да работите упорито и да мислите, преди да действате.

Телец - хороскоп за юни 2015 - продължава
 
Хороскоп 21 май

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния ден е важно да изпълнявате всички обещания, които сте дали. Дори да се окаже, че условията за някои предишни уговорки са се променили, ни се отмятайте от дадена дума. Всяко разминаване между думи и дела ще ви донесе негативни дългосрочни последици. Бъдете активни, не си позволявайте да мързелувате.

Телец – 21.04 до 21.05
Много внимавайте какво вършите днес, тъй като ще сте много активни, но и прибързани. Не е изключено на някои свои постъпки сами да се чудите. Лошото е, че другите хора няма да се чудят, а буквално ще възприемат поведението ви като безотговорно.

Хороскоп 21 май - продължава
 
Овен - хороскоп за юни 2015

Месец юни на 2015 година ще бъде значително разнообразен за вас, представители на зодия Овен. Трябва обаче да знаете, че няма да ви е лесно. И в личния си живот, и в деловата ви дейност ще се сблъсквате с различни проблеми, а някои от тях ще са голяма изненада, тъй като предвижданията ви ще са различни от реалността. Трябва да запазите спокойствие, да преследвате целите си и да се ръководите от принципа, че трудностите са за това, да се се преодоляват. Първата половина на месеца ще е  по-благоприятна за начинанията ви. Дори може да се каже, че късметът ще ви съпътства често.

Овен - хороскоп за юни 2015 - продължава
 
Хороскоп 20 май

Овен – 21.03 до 20.04
В тази сряда е много важно да контролирате емоциите, за да не допуснете ситуация, която да усложни живота ви за дълго време. Възможно е да изпуснете нервите си, да реагирате неадекватно на определена ситуация. Вършете си работата отговорно. Не оставяйте нещо незавършено, ако това зависи от вас. Освен това трябва да обърнете внимание на близките си, които скоро ще проявят бурно недоволството си от вашето безразличие към семеен проблем. Тези, които ще се явяват на изпити, да бъдат максимално съсредоточени, за да сполучат.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще мине много бавно и трудно за вас. Много, но неприятни задачи ще ви засипят една след друга. Няма да имате време дори да обмислите най-точния подход за решаването им, а ще работите много инерционно. Това ще ви изнерви и вечерта ще сте като изцедени. На всичко отгоре се тревожите и за проблем, свързан с децата ви, но тревогите ви ще са напразни.

Хороскоп 20 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 320

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68