Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 29 април

Овен – 21.03 до 20.04
Малко сложен вторник за вас, защото ви предстоят много отговорни задачи, от чието изпълнение ще зависят много неща до края на месеца, а и в следващия. Избягвайте да общувате с хора, които се опитват да получат от вас информация по неофициален път.  Погрижете се за здравето си, ако усещате силно раздразнение – нервната ви система е лабилна, а това може да доведе до други неприятности.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ви очакват изненади на работното място, тъй като всъщност сте си въобразили, че сте си свършили в отговорна и важна работата, а ще се окаже, че не е така. Постарайте се да дадете по-малко гласност на тази своя грешка и я оправете бързо. Уязвима е храносмилателната ви система и ще е добре да направите един разтоварващ ден.

Хороскоп 29 април - продължава
 
Козирог - хороскоп за май 2015

За вас, представители на знака Козирог, месец май на 2015-та ще е много положителен. Пред вас  ще се  отворят нови възможности за повишаване на образованието и за професионална реализация. Първата половина на месеца ще бъде много натоварена със служебни и лични ангажименти. Ще имате и възможност за смяна на работното място, но по-добре  я откажете. Не вярвайте на всичко, което ви обещават. Още по-малко се доверявайте на реклами и предложения, направени в Интернет.

Козирог - хороскоп за май 2015 - продължава
 
Скорпион - хороскоп за май 2015

За вас, представители на знака Скорпион, месец май на 2015-та година ще е значително благоприятен, но ще започне с известно напрежение. Ще се наложи да доказвате правотата си и да защитавате завоювани вече позиции. Не оставяйте нещата да се оправят сами – това няма да се получи. Мобилизирайте се и докажете, че не сте човек, на когото всичко му се пада наготово. Бъдете борбени, действайте акуратно и точно. След като приключите с успех определено начинание, не натяквайте на никого нищо, не проявявайте отмъстителност, но пък добре си направете сметката на кого колко можете да разчитате.

Скорпион - хороскоп за май 2015 - продължава
 
Стрелец - хороскоп за май 2015

За вас, представители на зодия Стрелец, месец май на 2015-та година се очертава като много динамичен. Изведнъж ще се окаже, че ще имате много работа, част от която е трябвало да свършите още през април. От друга страна вие самите ще си създавате допълнителни ангажименти, ще имате нови идеи, които ще искате да осъществите спешно.
Началото на месеца ще бъде напрегнато и поради отношенията ви с колегите на работното място. Постоянно ще ви се струва, че не си вършат работата и вие сте тези, които се наемате с всичко. Такова виждане може да стане причина и за конфликтни ситуации, ако не проявите по-деликатно отношение. Не се поддавайте на емоциите си и ако сте ръководител на фирма или ведомство. Трябва да докажете, че не само сте добри специалисти, а и имате умения да работите в екип.

Стрелец - хороскоп за май 2015 - продължава
 
Хороскоп 27 април

Овен – 21.03 до 20.04
В този понеделник денят ви ще е като разделен на две половини. Сутринта ще се справяте успешно със задачите си. Ще бъдете в емоционален подем. В следобедните часове ще се чувствате уморени и раздразнителни. Не допускайте да развалите отношенията си с колегите. Има вероятност да ви предложат съдружие. Не отказвайте веднага, но помислете добре.

Телец – 21.04 до 21.05
Малко разсеяни ще сте през този понеделник. Емоционалната ви енергия ще е твърде силна до обяд, но ще последва рязък спад в следобедните часове. Свършете всичко, което сте започнали още предишната седмица и не започвайте нищо ново днес. Важно е да не допуснете конфликт с началниците си по обяд.

Хороскоп 27 април - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 314

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68