Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 25 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да се чувствате в идеална физическа  емоционална форма днес, но всъщност няма особена причина за подобно състояние. Постарайте се да изкарате деня спокойно, не планирайте важни неща, занимавайте се с нещо приятно. Възможно е да усетите виене на свят и да ви е малко напрегнато. Не се притеснявайте и не бързайте да вземате медикаменти. Избягвайте да стоите на течение. Пийте достатъчно вода, разходете се и постепенно ще се разтоварите от нервното напрежение.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете по-уравновесени днес и не се поддавайте на напрежението, което ще ви обхване към обяд. Каквото и да трябва да вършите, работете с умерено темпо и не се претоварвайте с бързане. Работата няма да избяга, както казва народът, а на вас едно усилено темпо може да ви струва много. Нервната ви система е малко лабилна и не е нужно да я натоварвате още. Не прекалявайте с кафе и сладки храни, а за алкохола просто забравете.

Хороскоп 25 юли - продължава
 
Дева - хороскоп за август 2014

Вие, представители на знака Дева, ще бъдете много обаятелни през целия месец август на 2014-та и трябва да се възползвате максимално от това.  Хората на изкуството ще са  силно магнетични, ще печелят привърженици, ще имат възможност да разгърнат напълно таланта си. Занимаващите се с търговия и услуги също ще излъчват очарование и ще бъдат предпочитане пред свои колеги. Ако съумеете да се представите добре пред по-висшестоящите от вашата сфера на действие, нищо чудно да получите предложения за работа, за изгодни договори, даже за нова кариера в друга област. Можете да блеснете и с обществени прояви, на каквито даже не сте подозирали, че сте способни. Само не се главозамайвайте от своите успехи. Радвайте им се, но не забравяйте, че всичко е преходно. Не изоставяйте старите си приятели, не се дръжте надменно с никого, не се хвалете.

Дева - хороскоп за август 2014 - продължава
 
Хороскоп 24 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Прекрасен ден за работа и отдих. Вашите идеи ще бъдат посрещнати с възхищение от колегите ви. На този ден можете да планирате, да водите преговори, да сключвате сделки. Пътуванията ще са успешни, ще създадете полезни контакти. Финансовото ви положение ще се подобри значително. Ще получите неочаквано допълнителни пари. Бъдете мили тази вечер с любимия човек и ще се насладите на любовта му.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е успешен, ако преодолеете раздразнението си още в ранните часове на деня. Опитайте се да общувате само с позитивно настроени хора. Не се заплитайте в конфликти между колеги. Днес бъдете пестеливи и не купувайте излишни неща. Трябва да се потрудите, за да възстановите хармонията в дома си. Постоянният ви партньор очаква вие да направите първата крачка към помирение, след като вече сте нарушили спокойствието помежду ви.

Хороскоп 24 юли - продължава
 
24 юли - 27 лунен ден

Луната е в Рак.
Денят осигурява възможност да се усвояват бързо знания. Тези, които се занимават с наука, ще постигнат значителен напредък. Самообразовайте се.
Подходящо е днес да пътешествате с цел проучване на нови неща. Възможни са дори нови открития.
Символ на деня е тризъбецът - власт.

24 юли - 27 лунен ден - продължава
 
Лъв - хороскоп за август 2014

През месец август на 2014 година пред вас, представители на зодия Лъв, ще се отворят много възможности, но съществува реална опасност вие да се главозамаете от късмета и успехите си и да започнете да вземате неправилни решения. Имайте предвид, че трябва да се ръководите повече от разума си, а не от емоциите. Не си въобразявайте, че е по-добре да вземете неправилно решение, отколкото да се посъветвате с някого. Бездействието като цяло не е препоръчително, но все пак е за предпочитане пред грешките, особено ако става дума за важни ситуации.
Не започвайте много задачи наведнъж, тъй като можете да разпилеете силите си и в крайна сметка да не се справите на нужната висота. Още в началото на месеца подредете ангажиментите си по важност, а ако се наложи да поемете нова задача, предварително помислете. Не се надявайте много на чужда помощ, защото такава реално няма да има.

Лъв - хороскоп за август 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 377

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68