Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 20 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Трябва да сте много внимателни във всичко, което вършите днес. Ще ви съпътстват трудности от различен характер. Не се отчайвайте, ако нещата ви не се получават веднага. Проявете търпение и ще се справите. Не се занимавайте с ремонти и не ползвайте инструменти, които създават рискова ситуация от порязване, премазване и т.н.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще се убедите, че трябва да си вършите работата сами, след като установите колко лоши са резултатите от дейността на човек, комуто сте възложили своя задача. Не се ядосвайте, а помислете как по-бързо и успешно да поправите грешките. Днес не пипайте бързооборотни режещи инструменти.

Хороскоп 20 ноември - продължава
 
Лъв - 2015

През 2015 година представителите на знака Лъв могат да положат ново начало в живота си, но не бива да забравят, че ще бъдат податливи на нервно напрежение, ако допуснат преумора във физически и духовен аспект. Наложително е постоянно да се грижат за правилния баланс на натовареност и отдих, ако искат да се справят с многобройните си задачи, защото те сами ще си организират живота така, че да бъде много динамичен. Ангажиментите им ще са разнообразни, а допълнително натоварване ще се появи и от факта, че често ще се налага да пътуват, за да движат деловата си дейност.
В годината на Синята дървена Коза Лъвовете ще трябва да поемат големи отговорности. Те ще бъдат отговорни не само за себе си и за семействата си, а често и за по-големи екипи от хора. Добре ще бъде да имат верни помощници и хора, с които да се съветват в по-сложни ситуации.

Лъв - 2015 - продължава
 
Хороскоп 19 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете  заети с много разнообразни задачи. Докато помагате на колегите си, е вероятно да пропуснете важна своя работа. Не бъдете разсеяни, ако работите с пари – няма да ви излязат сметките. Не пилейте пари за безсмислени неща, трябват ви за много по-важни работи в близко бъдеще.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес бъдете по-внимателни на работното си място. Разсеяността ви може да доведе до  неприятности и конфликти с началниците. Вечерта е вероятно да се натъкнете на открито показано недоволство от постоянния си партньор. Знаете, че направо сте виновни, само няма да си спомняте добре какво точно сте обещали.  Контролирайте кръвното си налягане и не се излагайте на силно слънце – здравето ви не е в отлично състояние.

Хороскоп 19 декември - продължава
 
Рак - 2015

За представителите на знака Рак 2015 година ще бъде твърде разнообразна, защото ще им даде възможност да изпитат много радост, но ще изпречи на пътя им и значителни трудности на деловото поприще. Ако Раците бъдат упорити, находчиви и не се опитват да бягат от трудните моменти, вместо да положат усилия за преодоляването им, ще се справят на значително добро ниво. Първата половина на годината ще е обвързана повече с уреждане на семейни проблеми – наследство, образование на децата, самоусъвършенстване на професионално ниво. Втората половина на годината ще е посветена основно на делови задължения и ще даде възможност за развитие на кариерата и разширяване на бизнеса.
Разбира се, още в началото на годината представителите на тази зодия трябва да имат ясно изграден план за постигане на целите си. Хаотичното започване ту на един, ту на друг проект не е желателно.
За съжаление някои начинания няма да бъдат изведени до успешен край, но вината за това ще е на тези Раци, които не умеят да планират или необмислено започват нещо, за което не са подготвени.

Рак - 2015 - продължава
 
Хороскоп 18 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Четвъртъкът ще бъде значително добър за вас. Повече резултати ще има, ако си направите една сериозна равносметка за изминалите дни и планирате тези до края на седмицата. На служебното място нещата вървят без особени проблеми. Ако загубите документ, не се притеснявайте, ще го откриете лесно. Не предприемайте никакви инициативи в любовта, оставете нещата да се развиват сами.

Телец – 21.04 до 21.05
Добър четвъртък ще е този само в делово отношение, но не и в любовта. На работното място всичко ще е спокойно, няма да има дразнители около вас. Не се стремете да свършите всичко, работете с умерено темпо и отхвърляйте най-съществените задачи. В любовта не допускайте конфликти, не коментирайте миналото, не изисквайте да приемат решенията ви за правилни. Оставете партньорът ви да решава сам за себе си какво желае. Малка искра е нужна да пламне голяма караница помежду ви.

Хороскоп 18 декември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 391

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68