Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 29 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате значително спокоен ден. Само не се подавайте на провокации и обещания за лесни печалби. Бъдете отворени за делови предложения, но и много внимателни. През този ден си осигурете достатъчно почивка сред приятелски настроени хора. Ако някой ви дразни с поведението си, не правете забележки, не влизайте в конфликти. Просто го игнорирайте или напуснете тази среда. Днес се пазете от горещините. Ще бъдете особено чувствителни към тях. Ако ви се вие свят, търсете лекарска помощ.

Телец – 21.04 до 21.05
Още в началото на работния ден ще сте малко изнервени и напрегнати, но постепенно ще успеете да се овладеете. Ще се наложи да довършите някои неща, започнати от колеги, които вече са излезли в отпуска. Ако не се чувствате уверени в това, което изискват от вас, кажете го директно. В крайна сметка не сте специалист по всичко!  Колкото и да ви е неудобно, откажете да дадете пари на заем, ако ви помолят през този ден за това.

Хороскоп 29 юли - продължава
 
Риби - хороскоп за август 2014

За вас, представители на зодия Риби, месец август на 2014-та ще бъде много благоприятен. Вие ще можете да реализирате плановете си, успешно ще се справите с деловите си задачи, макар че това няма да е винаги лесно. Не трябва да мързелувате и да отлагате. Колкото по-целенасочени сте, толкова по-успешна ще бъде работата ви. Не оставяйте недовършени дела. По-напрегната ще е втората половина на месеца, но тогава пък ще ви се отдаде възможност да създадете интересни контакти, които ще са полезни за бизнеса ви.

Риби - хороскоп за август 2014 - продължава
 
28 юли - 3 лунен ден

Луната е в Лъв.
Днес трябва да използвате всички начини да се заредите с положителна енергия. Не е редно да кроите планове, с които можете да навредите на някого.
Трябва да сте активни дори да сте в отпуска или в почивен ден.
Символът на този ден е гепардът - сила, ловкост, но и бързо избухваща ярост.

28 юли - 3 лунен ден - продължава
 
Водолей - хороскоп за август 2014

Представители на знака Водолей, през 2014 година ви чака един много напрегнат, но и ползотворен месец. А ако съумеете да движите правилно и личните си, и служебните си дела, ще се окаже, че този период от живота ви ще е значим и занапред. Нито за миг не забравяйте досегашните си делови проекти, контролирайте развитието им много усърдно, но паралелно с тях ще можете да задвижите нови начинания. Постарайте се да избягвате всякакви конфликти, съсредоточете се в работата си. Не мързелувайте дори понякога да се чувствате много изморени. Няма да ви е лесно на работното място, но си струва да дадете всичко от себе си.  Хората на изкуството ще имат много интересни идеи, ще ги реализират успешно, но трябва по-малко да говорят предварително. Можете, ако сте много бъбриви, да облагодетелствате някой плагиат.

Водолей - хороскоп за август 2014 - продължава
 
Хороскоп 28 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Понеделникът ще бъде значително добър за вас. Повече резултати от заниманията ви ще има, ако си направите една сериозна равносметка и да огледате внимателно плановете, които сте начертали.  Ако загубите документ, не се притеснявайте, ще го откриете лесно. Не предприемайте никакви инициативи в любовта, оставете нещата да се развиват сами. Ако се опитате да промените хода им, е много възможно да съжалявате по-късно.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се стремете да свършите всичко сами в този понеделник, работете с умерено темпо и то по най-съществените задачи. Ако някое нареждане на шефа ви не ви е по вкуса, премълчете си поне в този ден. В любовта не допускайте конфликти, не коментирайте миналото, не изисквайте да приемат решенията ви за правилни. Оставете партньорът ви да решава сам за себе си какво желае. Възможни са конфликти, свързани с пари. Не обещавайте финансова помощ на човек, с когото не сте в официален брак.

Хороскоп 28 юли - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 379

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68