Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 21 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Петъкът ще е благоприятен за вашата делова дейност, особено ако работите с дружен екип. Бъдете решителни, излагайте точно идеите си. Устоявайте мнението си без излишна агресия, но давайте възможност и на другите да изложат идеите си.  Ако търсите предизвикателство – приемете предложение да се заемете с нещо ново и не съвсем типично за ежедневието ви. Днес не си позволявайте да седите дълго на студ - не сте в идеална физическа форма.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят може да бъде значително успешен за вас, ако съумеете да контролирате емоциите си. Имате намерение да предложите някаква нова идея за рационализация в работата. Първо се погрижете да си спечелите съмишленици. Имайте достатъчно търпение и ще видите идеите си реализирани. Нужно е да помните обаче, че ако започнете с кавги и упреци към началниците си, каузата ви е загубена.

Хороскоп - 21 октомври - продължава
 
Телец - хороскоп за ноември 2016

За вас, представители на зодия Телец, предстои един успешен и до голяма степен изненадващ месец ноември през тази година. Вие сами ще се удивите колко много работа сте свършили през този есенен месец, ако в края му си направите равносметка. Ще работите, без особено да се напрягате, но усилията ви ще бъдат много ефективни. Ще успеете да се справите даже със задачи, които дълго време сте се чудили как да приключите, тъй като винаги нещо се е обърквало и не сте успявали да се справите. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство от ръководството на фирмата ви, макар и да не ви се вярва, че това ще стане.
Има едно важно условие да приключите месеца с успехи във всички сфери – не се отказвайте, ако обстоятелствата ви се струват неблагоприятни в даден момент.

Телец - хороскоп за ноември 2016 - продължавва
 
Овен - хороскоп за ноември 2016

Вашият месечен хороскоп за ноември на 2016-та година е твърде разнообразен. Вие, представители на зодия Овен, често ще чувствате напрежение и нервност, ще ви се струва, че всичко около вас се развива с бавни темпове и това ще е причина да сте значително раздразнителни, даже агресивни към околните. Ще проявявате склонност към рискови действия, но поне се постарайте да наложите някаква мяра. Крайно безразсъдният риск няма да ви донесе успехи. Точно обратното – възможно е да провалите някои от начинанията си, да загубите приятелски настроени към вас хора, а на работното си място да си създадете врагове. Поведението ви може да се възприеме като кариеризъм и стремеж да отстраните от пътя си неудобни за вас хора, макар че всъщност няма да имате такива намерения.

Овен - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 20 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес може би ще се почувствате използвани, когато друг получи похвали за работата, свършена от вас. Не бързайте да реагирате бурно, помислете кои са причините за подобно недоразумение и ако трябва, изяснете точно всичко. По-важно ще е, че има вероятност да бъдете избрани за желана от вас позиция.  Очакват ви щастливи мигове и в дома ви вечерта – близък човек ще ви съобщи за свой голям успех.

Телец – 21.04 до 21.05
Още в ранните часове на този четвъртък ще започне да ви измъчва някакво колебание и трудно ще освободите мислите си от проблема, който го поражда. Би трябвало да действате по-решително, а ако  колебанията ви са породени от липса на информация, поразровете се в документи и други източници. Можете да потърсите подкрепата на приятели и колеги. Помнете, че все пак само вие носите отговорност и решението трябва да е ваше.

Хороскоп - 20 октомври - продължава
 
Хороскоп - 19 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Не се заемайте днес с нищо, което ще изисква от вас големи усилия. Няма да издържите докрай, тъй като енергията ви не е много силна, а търпението ви съвсем. Занимавайте се с нещо приятно, за което смятате, че е по-скоро развлечение. Не е препоръчително да будувате до късно през нощта. Много важен за вас в момента е пълноценният сън.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще мине малко вяло и няма да имате голямо желание за трудова дейност. Много по-зле обаче ще ви се отрази безцелното седене зад бюрото или където и да е на работното място. Няма и да ви се общува с всеки, но не забравяйте, че колегите ви разчитат на вас. Трябва да си намерите стимул и да си свършите работата на ниво. А може би точно работата ще ви измъкне от мрачното настроение.

Хороскоп - 19 октомври - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 362

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68