Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 25 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Очаква ви една много динамична и не съвсем лесна сряда. Много работа, изнервени колеги, а и вие ще сте значително напрегнати поради кратките срокове, в които трябва да свършите определена задача. Владейте нервите си и не допускайте да влезете в дребнави разправии. Можете да започнете ново начинание, но само ако сте убедени, че всички подробности са обмислени добре. Вечерта може да възникне в дома ви конфликтна ситуация по финансов проблем.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете много уверени днес, ако имате намерение да започнете ново начинание. Най-малката несигурност от ваша страна може да разколебае партньорите ви в бизнеса. По същество ще е по-добре да отложите началото на този проект, но налага ли се да го стартирате, действайте решително. Вечерта отново ще се занимавате с делови задачи. Помислете как да осигурите достатъчно финанси на семейството си заради някакво тържество.

Хороскоп - 25 ноември - продължава
 
Хороскоп - 24 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник ще е благодатен за вас в много отношения. С каквото се захванете сериозно, ще върви. Бъдете дейни, няма да усещате умора. Събирайте днес информация, ще научите важни неща, от които ще имате трайна полза. Важно е да намерите човек, с когото да имате общи идеи за бъдещ проект.

Телец – 21.04 до 21.05
Днешният ден ще ви разкрие, че имате големи възможности, за които и сами не сте подозирали. Можете да се справите с всичко, което ви наложат обстоятелствата. Ще бъдете много енергични и много обаятелни. Помогнете и на другите да си свършат работата. В личния ви живот се очертават интересни и приятни срещи с хора, които ще ви изненадат с широките си интереси.

Хороскоп - 24 ноември - продължава
 
Скорпион - хороскоп за декември 2015

Вие, представители на знака Скорпион, ще преживеете един интересен декември през тази година. Няма да сте много ангажирани със служебни дейности, но подобно затишие ще бъде добре дошло за вас.  Особено важна ще е помощта на авторитетен и влиятелен човек, който от сърце ще ви подкрепи в някои ваши намерения.
През първата декада на месеца ще имате малко повече работа, но не се гневете, ако някои от задачите първо не потръгнат според плановете ви. Постепенно всичко ще се оправи и ще завърши с успех. Като имате предвид, че основно ще се занимавате с рутинни дейности, няма нужда от прекалена емоционалност. Може дори в някои моменти да ви е малко скучно, но не си създавайте излишно напрежение.

Скорпион - хороскоп за декември 2015 - продължава
 
Стрелец - хороскоп за декември 2015

Вие, представители на зодия Стрелец, през декември трябва да поставите в ред своите служебни дела, за да приключите годината с точна и ясна представа какво сте постигнали. Не предприемайте рисковани начинания през този месец, а залагайте на сигурно. Не се надявайте да ви помогнат високопоставени личности, защото това няма да се случи – поне в края на тази календарна година. Имате нужда да си дадете малко почивка и да обмислите на спокойствие какво да предприемете през идващата 2016-та, така че не бързайте с новите си хрумвания.

Стрелец - хороскоп за декември 2015 - продължава
 
Хороскоп - 23 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
За този понеделник имате големи планове, но не всичко ще успеете да реализирате. Не бъдете прекалено взискателни към себе си и към колегите си и проявявайте търпимост към дребните грешки на по-неопитните. Енергийното ви ниво няма да е високо и макар че ще се опитвате да свършите всичко по правилата, това просто няма да се получава. Излишните нерви няма да помогнат. Ако страдате от безсъние, опитайте да си помогнете с билки. Не бързайте с лекарствата.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес няма да успявате със задачите си изцяло, но това не бива да ви притеснява. Старайте се да свършите неотложното. Твърде неприятни ще ви бъдат някои задачи, свързани със справки, отчети и други документи. В личния ви живот назрява напрежение и ако покажете своето недоволство от партньора си по твърде неделикатен начин, гответе се за скандал. Искате ли да избегнете усложнения от подобен род, проявете малко повече търпение.

Хороскоп - 23 ноември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 368

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68