Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 28 август

Овен – 21.03 до 20.04
Усилията ви да си вършите добре професионалните задължения ще бъдат забелязани, но не очаквайте някакви награди и материални поощрения. Днес трябва да сте внимателни към членовете на семейството си. Не бива да ги наранявате със забележки, още повече ако те са се старали да направят нещо добро за вас.

Телец – 21.04 до 21.05
Не градете напразни надежди за промяна в служебното ви положение в положителна посока. Най-вероятно е да преживеете голямо разочарование, ако сте смятали, че ще ви преместят на по-добро място. Това не значи, че мечтите ви няма въобще да се сбъднат, но днес не е денят за това. Ще имате финансови затруднения, но пък помислете дали всичко, което искате да купите точно сега, ви е нужно.

Хороскоп 28 август - продължава
 
Риби - хороскоп за септември 2014

Вие, представители на знака Риби, ще имате възможност да се насладите на един много динамичен месец септември през 2014 г. Всичко около вас ще става с главоломна скорост. От една старана ще бъдат многото делови ангажименти, от друга ще трябва да се погрижите за себе си, а от трета – много от вашите близки и приятели ще изискват присъствието ви на различни събития. Може да се каже, че няма да имате никакво време да отдъхнете, но това няма да ви тежи. Ще се забавлявате добре, ще имате много приятни моменти. Ще кипите от енергия, но в края на периода все пак си дайте няколко дни почивка, за да не ощетявате здравето си.

Риби - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
Водолей - хороскоп за септември 2014

За вас, представители на знака Водолей, месец септември на 2014 г. ще бъде сложен. Вие ще се раздвоявате между недовършени задачи и новото, което ви предстои. Ще трябва да намерите достатъчно време да изпълните това, което сте отложили във времето, като същевременно обстоятелствата няма да ви позволят да отлагате предстоящите си ангажименти. Колкото и да ви е трудно, няма на кого да се сърдите. Опитайте се да се концентрирате максимално и да разпределите правилно времето си. В противен случай е много вероятно да загубите контрол над нервите си, а и да получите много упреци от колеги и началници.
Ще проявите и склонност към поемане на рискове, но по-добрият вариант ще бъде да залагате само на сигурно. Не сте от хората, които работят много добре в напрегната ситуация, а една заплаха от провал при поемане на неоправдан риск ще бъде допълнителен затормозващ фактор.

Водолей - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
Хороскоп 27 август

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате един значително успешен ден, особено ако не стартирате нови проекти, а довършвате вече започнати неща. Постепенно трябва да приключите с всички задачи за август. Тази сряда може да се окаже паметна за вас, ако прекарате една романтична вечер с любимия човек. Не бъдете егоистични и не поставяйте все себе си в центъра на разговора. Дайте възможност на партньора си да говори и да разбере, че вие се интересувате от всичко, свързано с него.

Телец – 21.04 до 21.05
Малко разсеяни ще сте през този ден. Емоционалната ви енергия ще е твърде силна до обяд, но ще последва рязък спад в следобедните часове. Свършете всичко, което сте започнали през вчерашния ден и не подемайте нищо ново днес. Планирате пътуване, което няма да оправдае надеждите ви. Вечерта отидете на гости, ако вече сте получили покана.В противен случай стойте в дома си.

Хороскоп 27 август - продължава
 
Хороскоп 26 август

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник можете да изумите колегите и близките си с начина, по които реагирате и мислите. Ще получите твърде разнородни оценки – отрицателни и приветстващи новаторското ви мислене. Не се сърдете на хората, които не одобряват действията ви. Внимавайте и да не изпаднете в прекалено въодушевление от похвалите и да забравите, че сте поели отговорни ангажименти към близките си. Въобще се опитайте да владеете емоциите си.

Телец – 21.04 до 21.05
Не започвайте деня с чувство, че светът е застанал срещу вас и се опитва да ви пречи. Колкото по-ведро сте настроени, толкова по-леко ще ви бъде през целия ден. Ако някой прояви агресия спрямо вас, не му отвръщайте със същото. Вашето спокойно поведение ще бъде стимула на някои хора да разберат, че правят грешка спрямо вас. Имате някакъв неизпълнен ангажимент към любимия човек. Не се поставяйте сами в ролята на този, който лесно обещава, но трудно изпълнява.

Хороскоп 26 август - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 388

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68