Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 1 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще съберете много информация, която ще ви е полезна по отношение на служебните ви ангажименти. Не бързайте да прилагате всичко, което сте научили. Обсъдете с колегите си дали е нужно да внесете промени в работата си. Ако сте в отпуска, се погрижете денят ви да мине без излишно напрежение - не е нужно да мислите за работата си, просто я забравете поне за малко.

Телец – 21.04 до 21.05
През целия ден ще сте много енергични, но  не проявявайте нетърпение. Има вероятност да влезете в конфликти по дребни и незначителни поводи, а бихте могли да избегнете това. Днес не давайте пари на заем, но и вие не искайте от никого нищо. Внимавайте в какви водни басейни влизате!

Хороскоп 1 юли - продължава
 
Хороскоп 30 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете обхвани от непрекъснато желание да действате, да движите не само вашите, но и чуждите задачи. Има опасност да се конфронтирате с колеги, на които им се иска около тях да бъде по-спокойно. В дома си също ще се опитвате да командвате всички и това ще стане основателен повод за сръдни от страна на близките си. Опитайте се да бъдете по-кротки и да не обременявате всички.

Телец – 21.04 до 21.05
Има голяма вероятност още от сутринта да започнете със сръдни и недоволство, че нещо не е по вашия вкус. В дома ви може и да ви изтърпят, но в службата със сигурност няма. Успокойте се, ако искате денят ви да върви успешно и без излишно напрежение.

Хороскоп 30 юни - продължава
 
Риби - хороскоп за юли 2015

Месец юли на 2015 година няма да е лесен за вас, представители на знака Риби. Около вас ще цари постоянно напрежение, ако останете на работа. Много по-добре ще бъде да сте в отпуска поне през първите две декади. Третата ще е период за активна делова дейност и отпуската през този период може да не се окаже подходяща за пълноценен отдих, тъй като постоянно ще се налага да се занимавате с някакъв служебен проблем.
Много вероятно е през този месец да се наложи да вземете съдбоносни решения за целия си живот. За едни това ще е промяна на работата, за други преместване в нов дом, а за трети – сключване на брак. Каквото и да се случи, запазете спокойствие и не изнервяйте и околните с постоянното си напрежение.

Риби - хороскоп за юли 2015 - продължава
 
Хороскоп 29 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Стремете се в този понеделник да сте приятели и добре разположени към вас хора днес. Вие също ще сте изпълнени с добронамереност и ще получите одобрението на всички. Не започвайте нови начинания, не правете ремонти.  Ако е възможно, не се натоварвайте с много административни задачи, от които ще ви стане досадно.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще имате разнообразни преживявания. Осигурете си приятни занимания, контактувайте само с позитивно настроени хора. Ако попаднете в среда, която ви дразни, незабавно напуснете, тъй като ще сте податливи на влияние и ще ви стане тягостно.

Хороскоп 29 юни - продължава
 
Водолей - хороскоп за юли 2015

Месец юли на 2015 година за вас, представители на знака Водолей, няма да е много лесен, защото ще имате много работа, а тя няма да върви леко винаги. Може да се окаже, че ще трябва да промените даже плановете си за почивка, особено ако сте я предвидили за последната декада на периода.
Ще трябва да довършите всички свои задачи, ще ви припомнят, че сте обещали вие да поемете някои ангажименти на работното си място, независимо дали са точно ваше задължение. Наложително е да изпълните обещанията си, ако искате да укрепите позициите си и през есента да се надявате на повишение на заплатата.

Водолей - хороскоп за юли 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 332

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68