Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Козирог - хороскоп за август 2015

Вие, представители на зодия Козирог, през месец август на 2015-та година не бива да бъдете много активни и инициативни по отношение на делови задачи. По-добре ще е да си дадете една пълноценна почивка и да обмислите плановете си за бъдещето. Тъй като енергийният ви потенциал няма да е на високо ниво, ако упорствате да бъдете дейни, е възможно да направите много грешки, да объркате дори проекти, които до този момент вървят успешно. Ако бездействието ви тормози, не бездействайте! Четете, правете проучвания за различни неща, които ви интересуват, спортувайте. Никой не е казал, че пълноценният отдих се изразява в лежане по гръб, макар че и това ще бъде по-добре вместо да нервничите, когато работата ви не върви, въпреки че полагате усилия. Такъв е моментът, оценете го откъм хубавата му страна.

Козирог - хороскоп за август 2015 - продължава
 
Стрелец - хороскоп за август 2015

За вас, Стрелци, август на 2015-та г. ще е изпълнен с много приятни моменти. Независимо, че ще има моменти, в които ще трябва да се преборите с трудности и да преодолеете някои недостойни прояви на хора от обкръжението ви, ще успеете да се справите успешно с всичко и накрая на месеца ще се чувствате доволни от себе си и резултатите, които сте постигнали. Най-успешни ще бъдат вашите начинания в сделки с недвижими имоти, в търговията и в изявите ви като обществена личност. Между другото е редно да се нагласите така, че да отминавате философски някои дребни неуспехи. Тези от вас, които са имали щастието да се учат от философски настроени родители и приятели, просто трябва да си припомнят, че дребните неща са важни, но винаги могат да се пренебрегнат в името на по-значимите. Не бъдете високомерни, не се смятайте за най-знаещи, а се вслушвайте в мнението на опитните. Не е изключено да се наложи да потърсите помощ от човек, когото често сте подценявали.

Стрелец - хороскоп за август 2015 - продължава
 
Скорпион - хороскоп за август 2015

През месец август на 2015-та г. вие, представители на знака Скорпион, ще бъдете в подем на силите си и ще имате енергия да се справите бързо и успешно с различни задачи. Мобилизирайте се напълно. Творческите ви виждания ще са разнообразни, но е редно добре да прецените с кое си струва да се захващате. Тъй като сте човек с богата фантазия, има опасност да се заемете с много неща наведнъж, но така само ще разпилеете силите си. През втората декада на месеца не се занимавайте с важни дела и ако ви се отдаде възможност, си отдъхнете добре.

Скорпион - хороскоп за август 2015 - продължава
 
Хороскоп 28 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще бъде достатъчно интензивен и няма да ви остане време да си спомняте някои неприятности вчера, но поне си направете поука от грешките си. Успешни ще бъдат пътуванията, разговорите с близките ще носят позитивни емоции. Не обещавайте на никого финансова помощ, самите вие имате нужда от значителни парични средства. Важен момент от деня ще бъде уговорката ви с човек за евентуален общ бизнес. Не се съгласявайте да започвате нещо в близките десетина дни.

Телец – 21.04 до 21.05
Контролирайте емоциите си много сериозно, тъй като са вероятни големи неприятности в службата, ако много говорите и създадете конфликти с началниците си. Не е добре да бездействате през този ден, но и не се натоварвайте с тежка физическа работа. Не стойте на течение. Избягвайте контакти с болни хора, макар и да ви се струва, че летните заболявания минават лесно.

Хороскоп 28 юли - продължава
 
Везни - хороскоп за август 2015

През месец август на 2015-та година вие, представители на зодия Везни, ще трябва да се потрудите значително, за да защитите своите интереси. Никой нищо няма да ви даде даром. Това обаче не значи, че можете да си служите с непозволени средства. Ако си позволите непочтен подход към делови партньори, можете да се окажете в много неизгодна ситуация и да загубите доверието даже на тези, които досега са ви подкрепяли по една или друга причина.
Ще бъдете прозорливи и находчиви, а това ще ви гарантира успех, макар и нелесно постигнат. Месецът е подходящ за делова дейност и не пропилявайте дните в лентяйство и празни приказки. Ще е добре да прегледате внимателно как вървят деловите ви проекти, да нанесете корекции и да действате методично и твърдо. Не допускайте да ви баламосват с обещания за лесни печалби. Печалби ще има, но няма да са лесни, а ще трябва да дадете всичко от себе си.

Везни - хороскоп за август 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 339

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68