Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 1 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще много натоварен за вас, независимо, че е почивен.  До обяд свършете по-важната си работа. След обед ви очаква дълго пътуване. Днес не трябва да се занимавате с клюки и интриги . По-добре ще е да изпълните повече от плануваните задачи вместо да се месите в живота на другите.

Телец – 21.04 до 21.05
Има вероятност днес от много ангажименти да не свършите никаква работа до края. Обстоятелствата са такива, а и на вас ще ви липсва добра организация. Неочаквано пътуване също ще промени плановете ви за деня, но пък това пътуване ще е крайно наложително. Новини от далечни роднини ще ви изненадат, но вие самите няма да участвате в последвалите събития пряко.

Хороскоп - 1 май - продължава
 
Хороскоп - 30 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви предложи голямо разнообразие от дейности и положителни емоции. Работата ви ще върви леко, около вас ще има позитивно настроени хора. Пътуванията, разговорите и творческите ви начинания ще дадат отлични резултати. Трябва обаче да сте внимателни към всичко, с което се занимавате.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате един успешен ден, който може да ви донесе не само удовлетворение и много радости. Пътуванията също ще са успешни, но бъдете внимателни и не се увличайте от скоростта. Радостна новина ще зарадва членовете на семейството ви. Позволете си малко повече забавления.

Хороскоп - 30 април - хороскоп
 
Хороскоп - 28 април

Овен – 21.03 до 20.04
Не си позволявайте в този четвъртък да рискувате. Трябва да сте убедени в успеха си, за да приключите всичко според плановете и желанията си. Tази убеденост ще дойде в резултат на сигурна информация по определени проблеми, които са ключови за работата ви. И в дома си не бъдете авантюристи, а откровено споделяйте с близките си какво ви вълнува и търсете техните съвети. По-малко коментирайте с непознати плановете си за бъдещето на детето си.

Телец – 21.04 до 21.05
Ако от сутринта си наумите, че няма да имате успешен ден, той наистина може да е катастрофален за вашата работа. Първо сами трябва да се мотивирате, да бъдете упорити в преследване на целите си и да вярвате, че всичко ще свърши добре. Не си търсете поводи да се откажете от интересни дейности. И не се извинявайте, че не ви стига времето днес, защото по същество просто ще го пилеете в празни приказки.

Хороскоп - 28 април - продължава
 
Хороскоп - 29 април

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния ден ще бъдете много самоуверени. Можете да поемате рискове, но все пак не се хвърляйте главоломно във всичко, което ви хрумне. Имате достатъчно енергия и ако организирате всичко правилно, ще успеете да изпълните плановете си. Мерете си приказките.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще ви предостави възможности да покажете уменията си и обаянието си. Все пак се контролирайте - има опасност да надцените възможностите си. Късно вечерта може да възникне напрежение между вас и по-възрастни роднини. Проявете търпение.

Хороскоп - 29 април - продължава
 
Риби - хороскоп за май 2016

Месец май на 2016 година ще е значително благоприятен за представителите на зодия Риби. Като цяло всички начинания, започнати от вас, Риби, ще завършват успешно, макар и да се наложи да преодолеете някои дребни пречки. По-скоро не бива да се дразните от спънки, които ще възникват от някои наредби и установени правила. Спазвайте всичко точно, не се натоварвайте с отрицателни коментари и ще се справяте по-бързо и по-лесно. Ще бъдете настроени творчески, ще реагирате точно, ще намерите и съмишленици, които ще ви помагат с идеи и с дела.
Последната декада на месеца ще бъде по-напрегната. Внимавайте какви и колко ангажименти поемате, за да не се претоварвате, гонейки сроковете и дадените обещания.

Риби - хороскоп за май 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 318

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68