Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 22 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Добре ще е да прегледате плановете си за близките дни и да синхронизирате по-внимателно служебните си и личните си дела. Може да се окаже, че някои ангажименти твърде успешно могат да се съчетаят вместо да страдате от недостиг на време. Любимият ви човек ще се обиди заради неуместно изказана ваша преценка, но не му давайте възможност чак да се разсърди. Обяснете точно, но и достатъчно кротко какво сте целили с изказването си.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще добър, ако не допуснете да ви манипулират още от сутринта. Ако това се случи, към обяд ще осъзнаете, че сте сгрешили и това ще ви разгневи, ще срине цялото ви настроение. Не приписвайте на любимия си човек своите грешки и не го обвинявайте за неуспехите си. Просто сте длъжни да проявите коректност.

Хороскоп 22 октомври - продължава
 
Хороскоп 21 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Денят днес не е подходящ за нови начинания и ще е добре да помагате на екипа си с всичко, което е по силите ви. Хората, с които работите, ще са значително напрегнати, а едновременно с това разсеяни, така че не можете да разчитате 100% на никого.  Макар че, ще ви е малко трудно, не се включвайте в спорове, а от конфликти се пазете много.

Телец – 21.04 до 21.05
За вас продължават трудностите по отношение на съсредоточаването в работата, но това важи и за другите хора, Всички са прекалено емоционални. Избягвайте всякакви пререкания, не спорете с хора, които на всяка цена искат да наложат своето мнение. Възможно е и вие да изтървете нервите си, а после да съжалявате. Музиката е това, което може да ви успокои. Не критикувайте близките си. Ако усетите пристъпи на главоболие, не бързайте с лекарствата, по-добре ще е да се поразходите.

Хороскоп 21 октомври - продължава
 
Рак - хороскоп за ноември 2014

През ноември на 2014-та за вас, представители на зодия Рак, се очертават много хубави моменти, тъй като и вие ще бъдете в подем на творческите си сили и ще съумеете да спечелите сърцата на много хора. Ще бъдете много позитивно настроени, ще проявявате голяма активност във всяко събитие от делови характер. В любовта също ще бъдете инициативни, изобретателни и печеливши. По-внимателни ще трябва да сте през втората декада, когато освен емоционалност, ще се наложи да проявите и хладнокръвие, даже пресметливост на служебното си място. В противен случай е много вероятно да бъдете наказани заради чужда вина. В същия този период не стартирайте нови проекти, ако това не е  крайно наложително. Тези, които се занимават с търговия на недвижими имоти, трябва да бъдат много предпазливи през този месец.

Рак - хороскоп за ноември 2014 - продължава
 
Хороскоп 20 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес можете да станете жертва на собствената си прибързаност и недообмислени действия. Не е нужно да бързате, когато трябва да дадете съгласието си за важни служебни ангажименти. Не подписвайте и обвързващи ви документи, без да сте прочели и най-дребните шрифтове. Ако не можете сами да вникнете в съдържанието на даден документ, потърсете помощ.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще е много полезно за вас да си припомните някои правилници, които засягат преките ви задължения. Ще се опитат да ви възложат странична работа и трябва да сте добре подготвени, ако решите да я приемете. Имайте обаче предвид, че не трябва да бързате с отговора си и да се влияете от емоциите си. Проучете точно условията, при които ще ви се наложи да работите.

Хороскоп 20 октомври - продължава
 
Хороскоп 19 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния неделен ден ще бъдете малко изнервени и ще ви се наложи да въздържате от саркастични забележки, ако искате да не си развалите отношенията с близките. Не си позволявайте и неуместни шеги – никак няма да ви се отдава да се шегувате, с когото и да било. Вършете си работа, не смятайте, че друг ще я поеме, колкото и да си въобразявате, че работите повече от другите.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е успешен, само ако овладеете бързането си. Проявите ли припряност, ще изнервите всички около себе си и дори ще създадете не един излишен конфликт. Наложително е да проверите дали сте изпълнили всичко, планирано за деня. Ако сте пропуснали важна задача, побързайте до вечерта да я изпълните.

Хороскоп 19 октомври - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 402

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68