Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 23 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят предполага успехи в духовните дейности. Не се ядосвайте за нищо, което ви се струва неправилно в службата ви. Първо помислете дали вие оценявате правилно ситуациите и не проявявате прекалена мнителност. Уважавайте труда на хората около вас и бъдете толерантни към някои техни грешки. Колкото сте по-деликатни, толкова по-успешно ще се справяте с всичко. Пазете се от преяждане, особено с мазни храни.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е благоприятен ден да помислите за собствено си усъвършенстване в професията. Ако ви предложат да посетите някакъв семинар или курс, не отказвайте. Добре ще е да се поучите и от по-опитните от вас. Когато трябва да дадете мнение по служебен въпрос, се старайте да не засегнете някого с необмислена критика. Вечерта ще се чувствате силно изморени физически, но ще бъдете доволни от свършеното през деня.

Хороскоп 23 декември - продължава
 
Стрелец - 2015

В годината на Синята дървена Коза повечето представители на знака Стрелец ще бъдат обзети от мисълта да обезпечат своето бъдеще финансово. Те ще се грижат за създаване на нов дом, за узаконяване на наследство, за разширяване на бизнеса си.  Ще се опитат и да скътат  някой лев, но в това направление са обречени на неуспех.
Стрелците ще бъдат в духовен подем и ще имат възможност да разгърнат големия си потенциал в много сфери от живота. Те ще се изявяват на различни поприща, но все пак трябва да са наясно, че много дини под една мишница трудно се носят независимо от голямата енергия на хората от зодията и желанието да са на ниво. По-младите ще е добре да си намерят опитен наставник и да се вслушват в съветите му, поне докато наберат нужните знания и мъдрост, за да се справят сами.

Стрелец - 2015 - продължава
 
Скорпион - 2015

Представителите на зодия Скорпион ще преживят една много динамична 2015 година, която обаче няма да е изпълнена само със спокойствие и радости. Увлечени в много работа и домашни проблеми Скорпионите могат да подценят някои дребни проблеми, които по-късно ще се развият в значителни трудности. По тази причина трябва да са внимателни към ставащото на работното им място и в дома. Нищо не бива да бъде подценявано, особено ако силната скорпионска интуиция подсказва нещо тревожно. Мързелът често ще бъде най-лошият съветник. Поради леност представителите на знака няма да полагат достатъчно усилия в определени направления, макар че отлично ще съзнават грешката си.

Скорпион - 2015 - продължава
 
Хороскоп 22 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Задоволете се в този понеделник да изпълнявате само най-важните си задължения. Не се натоварвайте да водите битки и да доказвате правотата си, времето ще я докаже. Пазете се от финансови измами, не подписвайте договори. Има голяма вероятност вечерта да се почувствате много изморени и да станете раздразнителни. Болки в ставите ще ви подскажат, че е нужно да се погрижите за здравето си.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се претоварвайте в този ден с физическа дейност сутринта. Опитайте се да разпределите задачите си така, че да сте  ангажирани повече с умствени дейности. Ще се чувствате изморени и леко отпаднали. Постарайте се днес да не общувате с хора, които явно търсят конфронтация. Нервното напрежение ще ви дойде малко повече, ако се наложи да водите словесни битки.

Хороскоп 22 декември - продължава
 
Везни - 2015

Годината на Синята дървена коза за представителите на знака Везни ще бъде добра, макар че ще има и някои по-значителни трудности. Ще се редуват успехи, постигнати с лекота, и други, за които Везните ще трябва да положат много усилия, а в дадени периоди да потърсят и помощ. За голяма част от Везните 2015-та ще е благоприятно време за творческа реализация, ще постигнат успехи в бизнеса и обучението си. Проблемите ще са в по-голяма степен в любовния живот и контактите с околните. Голяма част от представителите на знака ще се радват на семейно щастие, но няма да изпълнят всички планове, които са си начертали заедно с близките си по отношение придобиване на имот и увеличаване на семейното благополучие.

Везни - 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 388

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68