Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 24 април

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще ви завладее по-весело настроение от сутринта и това е чудесно, но се постарайте да не пропуснете важна служебна среща. През целия ден ще сте малко несериозни, което би могло да ви подтикне към непремислени изказвания. Преценявайте дали всичко, което ви хрумне, трябва да казвате на момента.

Телец – 21.04 до 21.05
Колкото и да сте заети днес, намерете време за среща със стари приятели. Това ще повиши настроението ви, а е много възможно да бъдете поканени за участие в нов проект. Има хора, които високо ценят способностите ви и точно един разговор с тях може да ви отвори вратите за нова изява. Не се поддавайте на желанието си да харчите пари за щяло и нещяло.

Хороскоп 24 април - продължава
 
Лъв - хороскоп за май 2015

Вашият месечен хороскоп подсказва, че през месец май на 2015 година вие, представители на зодия Лъв, трябва да си вършите работата предимно сами и да не разчитате на чужда помощ. Ако решите да се разтоварите, прехвърляйки някои от задачите си на друг човек, може да се каете за това. Не е желателно да започвате нови проекти, но за сметка на това ще имате много изостанала работа от месец април. По възможност изчистете всички подобни задачи, за да започнете на чисто оттук насетне. Не се отпускайте и не изоставяйте наполовина свършена работа да чака.
През май е много вероятно да получите упреци от преките си началници за недобросъвестна работа. Вместо да се гневите и коментирате, запрятайте ръкави.

Лъв - хороскоп за май 2015 - продължава
 
Хороскоп 23 април

Овен – 21.03 до 20.04
Всяко ваше невнимание по финансови въпроси в този четвъртък може да окаже много негативен ефект на цялото ви финансово положение. Не подписвайте договори, без да сте прочели и осмислили и най-дребните детайли. Бъдете крайно лаконични, когато защитавате финансовите си интереси. Не харчете за нищо излишно. Днес не ходете на гости, останете в дома си вечерта.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да помислите дали на работното си място си вършите работата качествено. Облаците над главата ви могат да се сгъстят, ако си позволите некачествено да изпълнявате служебните си задължения. Не участвайте в дребнави спорове между колеги и близки и откажете да се произнасяте като защитник на някого. Най-добрият вариант за вас днес е да си гледате работата, да си мълчите, когато не ви питат и така да запазите спокойствието си.

Хороскоп 23 април - продължава
 
Рак - хороскоп за май 2015

За вас, представители на зодия Рак, месец май на 2015-та ще бъде месец на възможностите. Ще ви се даде шанс да поправите някои свои грешки от миналото, ще се опитате да промените важни неща в живота си, които до този момент са ви дразнили, но сте се примирявали с тях.
Много голяма е вероятността да смените и работното си място. Трябва добре да преценявате появилите се възможности, тъй като ще имате по-голям избор. Разсъждавайте логично какво точно целите с една евентуална промяна. Когато станете наясно с това, тогава решавайте какъв избор да направите. Вие сте от малцината щастливци, на които съдбата ще даде подобен шанс и е недопустимо да не се възползвате от него. Имайте обаче предвид, че не е желателно да се местите в друго населено място.

Рак - хороскоп за май 2015 - продължава
 
Близнаци - хороскоп за май 2015

През месец май на 2015-та година вие, представители на знака Близнаци, ще трябва да разпределите много добре силите си между деловите си ангажименти и личните събития в семейството ви. Хубавото е, че колкото и да сте ангажирани, колкото и да се изморите, събитията ще ви носят положителни емоции. Особено интересна ще бъде първата половина на месеца, когато е много вероятно да посрещате гости от чужбина.
На работното ви място ви очакват положителни промени, като някои от тях ще ви изненадат, тъй като не сте ги предвиждали въобще. Ще има промени и в заплащането на труда ви, макар че повишението ще е малко.

Близнаци - хороскоп за май 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 312

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68