Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 31 август

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не се занимавайте с нищо делово, а се отдайте на развлечения и занимания, които ще ви помогнат да сплотите повече семейството си. Подходящо е да се видите с роднини и приятели. Духовните творчески занимания ще бъдат по-успешни.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете много общителни и добронамерени през днешния ден. Покажете на близките си хора колко ги цените и обичате. Можете да се включите в подготовката на зимнината, но не експериментирайте. Придържайте се към традиционните рецепти, които семейството използва. Ако пътувате, не проявявайте нетърпение спрямо действията на други шофьори. Поканете гости вечерта, споделете своите радости с тях.

Хороскоп 31 август - продължава
 
Хороскоп 30 август

Овен – 21.03 до 20.04
Внимавайте през деня по отношение на деловите си контакти в тази събота. Вероятни са значителни грешки от ваша страна, особено ако се опитате да спечелите нещо, заобикаляйки законите. Не влизайте в конфликти с никого. Много по-добре за вас ще бъде да запазите този ден за собственото си аз - почивка, хоби, приятелски разговори.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще донесе известно напрежение в дома ви още от сутринта. Има вероятност някои от плановете ви да се провалят, но не се гневете на близките си. Бъдете деликатни, помислете как да съвместите вече плануваното с новопоявилите се обстоятелства. На всяка цена си оставете малко лично време.

Хороскоп 30 август - продължава
 
Хороскоп 28 август

Овен – 21.03 до 20.04
Усилията ви да си вършите добре професионалните задължения ще бъдат забелязани, но не очаквайте някакви награди и материални поощрения. Днес трябва да сте внимателни към членовете на семейството си. Не бива да ги наранявате със забележки, още повече ако те са се старали да направят нещо добро за вас.

Телец – 21.04 до 21.05
Не градете напразни надежди за промяна в служебното ви положение в положителна посока. Най-вероятно е да преживеете голямо разочарование, ако сте смятали, че ще ви преместят на по-добро място. Това не значи, че мечтите ви няма въобще да се сбъднат, но днес не е денят за това. Ще имате финансови затруднения, но пък помислете дали всичко, което искате да купите точно сега, ви е нужно.

Хороскоп 28 август - продължава
 
Хороскоп 29 август

Овен – 21.03 до 20.04
Ако решите в днешния петък да проявявате типичния за зодията ви инат, много ще загубите. По-добре ще е да посрещнете събитията около себе си с чувство за хумор, да застанете над дребнавото и да докажете, че сте един широко скроен човек. Това толкова ще изненада колегите и началниците ви, че ще започнат да се отнасят към вас с голямо уважение.

Телец – 21.04 до 21.05
Не пилейте днес нито минута, защото времето ще е най-ценното. Толкова много работа ще имате, че в края на работния ден сами ще се чудите как сте успели да я свършите. Е, поне ще се убедите, че когато решите, можете всичко.

Хороскоп 29 август - продължава
 
Риби - хороскоп за септември 2014

Вие, представители на знака Риби, ще имате възможност да се насладите на един много динамичен месец септември през 2014 г. Всичко около вас ще става с главоломна скорост. От една старана ще бъдат многото делови ангажименти, от друга ще трябва да се погрижите за себе си, а от трета – много от вашите близки и приятели ще изискват присъствието ви на различни събития. Може да се каже, че няма да имате никакво време да отдъхнете, но това няма да ви тежи. Ще се забавлявате добре, ще имате много приятни моменти. Ще кипите от енергия, но в края на периода все пак си дайте няколко дни почивка, за да не ощетявате здравето си.

Риби - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 389

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68