Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 10 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Богат на събития ден ще бъде тази събота, но трябва да намерите време и за себе си. Не се посвещавайте изцяло на чуждите проблеми. Можете да разрешите важни въпроси за семейството си, ако добре организирате времето си, а и лично за себе си да свършите нещо положително. Не бъдете прекалени взискателни към по-възрастните и търпеливо обяснявайте всичко. Макар и денят да е по-хладен, излезте сред природата, за да се разтоварите от напрежението през седмицата.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес трябва да се занимавате повече с работа на открито. Дори денят да не е много топъл, за вас престоят в затворени помещения не е препоръчителен, защото ще се изнервите и ще се изпокарате с близките си. Погрижете се за свой приятел, който има нужда от помощ. Много положително ще ви се отрази разговор с човек, когото не сте виждали отдавна. Ще си възвърнете вярата, че хората не са постоянно мрънкащи за дребни проблеми.

Хороскоп - 10 октомври - продължава
 
Хороскоп - 9 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не се заемайте с неща, които нямате желание да правите. Наистина ще свършите някоя полезна дейност, но ще си развалите значително настроението в петъчния ден. Бъдете внимателни, когато общувате с хора, които слабо познавате. Не говорете за личните си проблеми с тях. Много добре ще бъде да направите една дълга есенна разходка вечерта.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате един много напрегнат ден, но няма да сте доволни от себе си. Това може да ви провокира към недотам приятни изказвания пред колегите ви, които ще се почувстват обидени от някои ваши думи. По-добре ще е да си спестите пиперливите мнения днес. Бъдете внимателни, когато работите или си играете с остри предмети.

Хороскоп - 9 октомври - продължава
 
Хороскоп - 7 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да имате избор в тази сряда, когато ви възложат допълнителна работа. Колкото и да се ядосвате, никой няма да се съобрази с вашите емоции, така че съхранете нервната си система и помислете как най-лесно да се справите. Към обяд ще получите обаждане от приятел с молба за услуга - направете я, без да мърморите. Грижете се много отговорно за здравето си. Не пропускайте да посетите лекар, ако имате затруднено дишане, а страдате от някакво белодробно заболяване.

Телец – 21.04 до 21.05
На изпитание ще бъде поставена работоспособността ви. За да не се заплетете в служебен скандал, не се доверявайте на хора, които коментират непрекъснато началниците ви. Точно те ще са причина да изпаднете в неловка ситуация. Колкото до многото задачи, които ще ви се стоварят изневиделица - степенувайте ги по важност и свършете само наистина спешните. При болки в зъбите не чакайте нито минута, а спешно си запишете част за зъболекар, тъй като има опасност от тежки усложнения.
Близнаци – 22.05 до 21.06
Сутринта ви предстои важна делова среща, но трябва да реагирате според ситуацията, а не да се придържате към планове, които сте правили отдавна. Можете да се окажете неадекватни, ако не съобразявате какво изисква конкретния разговор. В тази сряда за вас е препоръчително да не влизате в конфликти с прекия си началник и помнете, че това важи за целия ден. Бъдете по-гъвкави. Късно вечерта ще ви налегне силна умора - неправилно разпределяте времето си за работа и за отдих и последиците няма да закъснеят.

Рак – 22.06 до 22.07
Проверявайте какви са резултатите от всичко, което вършите в този ден. От една страна ще сте разсеяни и са вероятни грешки, от друга - не трябва да се доверявате на никого, ако работите с документи и пари. Не сте застрашени от измами, а от несериозно изпълнени задължения на някои ваши колеги. Не е добре да харчите неразумно днес, макар че ще ви се иска да си купите някои значително скъпи вещи. Спортен успех много ще ви зарадва, но не се възгордявайте.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще сте много активни на работното си място, но в един момент ще разберете, че това не се оценява от колегите ви като голям плюс. Напротив, могат да ви упрекнат, че вредите на всички. Не давайте воля на емоциите си. Мислете само дали е правилно всичко, което вършите. Вероятни са силни болки в лявото рамо привечер, но нищо сериозно няма да последва. Вероятно е лека преумора.

Дева – 24.08 до 23.09
Плановете ви за деня няма да се осъществят, тъй като ще се наложи да се справяте с някои недобре свършени задачи от предния ден. Не търсете виновниците и не губете време в излишни коментари, а се опитайте бързо да се справите. Ще възникнат непредвидени ангажименти и от личен характер. Не се притеснявайте излишно и не си мислете, че няма да се справите сами, а действайте бързо и ефективно.

Везни – 24.09 до 23.10
Не обърквайте предприемчивост с алчност за пари, за да не изпаднете в неловка ситуация пред колегите си. По-добре ще е да не се занимавате днес с дребна търговийка на работното си място. В следобедните часове ще получите значително сложни задачи и това ще ви изнерви много, още повече, че няма да се чувствате достатъчно подготвени по проблема. Уязвима е храносмилателната ви система - внимавайте какво консумирате особено на вечеря.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес не обръщайте внимание на някои хапливи подмятания по ваш адрес. Много вероятно е да направите груби грешки и накрая само ще се ядосвате излишно. Не давайте воля на емоциите си и подминавайте с безразличие това, което наистина с нищо не може да промени живота ви. Най-добре ще е да да си гледате своята работа, а който иска, да си говори глупости.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не започвайте от сутринта да се ядосвате за нещо, което е обречено да не се случи, но вие просто имате предусещане за лошо развитие на събитията. Интуицията ви днес може да ви подведе сериозно, а после сами да се чудите защо сте хабили нервите си.  Погрижете се за здравето си, ако се е появила лека, но постоянна кашлица. Могат да се усложнят някои  неразположения с дихателните органи.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не прекалявайте със самоизтъкването си на работното място, както и с критиката към хора, с които се налага да работите ежедневно. Не подчертавайте постоянно колко добре се справяте с всичко. Имате нужда да обмислите някои лични проекти, които ви занимават от много време насам. Постоянно се тревожите и за пари, но забравяте, че вие самите харчите твърде неразумно.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ви няма да е от най-лесните по две основни причини - много работа и подтиснатост от ваша страна. Опитайте се да бъдете по-реалистично настроени и да прецените как да подредите приоритетите си, за да не се приберете вечерта с изцедени сили и свръхнапрежение. Помнете, че някои задачи не зависят само от вашето усилие. Нека всеки си върши работата - естествено и вие своята.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще имате много работа и много положителни преживявания. Трябва да сте организирани, ако искате да свършите всичко планирано. Обърнете повече внимание на постоянния си партньор. Ще имате леки спречквания заради вашето нехайно отношение към семейни ангажименти. Внимавайте с харченето на пари за лични удоволствия, защото допълнителни приходи няма откъде да дойдат.

 
Хороскоп - 8 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Не си позволявайте днес да рискувате. Трябва да сте убедени в успеха си, за да приключите успешно всички занимания. Tази убеденост ще дойде в резултат на сигурна информация по определени проблеми, които са ключови за работата ви. И в дома си не бъдете авантюрист, а откровено споделяйте с близките си какво ви вълнува.

Телец – 21.04 до 21.05
Ако от сутринта си наумите, че няма да имате успешен ден, той наистина може да е катастрофален за вашата работа. Първо сами трябва да се мотивирате, да бъдете упорити в преследване на целите си и да вярвате, че всичко ще свърши добре. Не си търсете поводи да се откажете от интересни дейности. И не се извинявайте с преумора, тя е само в мислите ви.

Хороскоп - 8 октомври - продължава
 
Хороскоп - 6 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Вашият чар в този ден ще ви донесе някои неочаквани ползи, но не това ще ви радва. Вниманието на всички ще гъделичка самолюбието ви. Само не забравяйте, че имате и важни ангажименти, които не бива да пренебрегвате. Особено важно е да не забравите да се издължите към някои институции. Трябва да внимавате за здравето си, тъй като ще подцените някои по-напрегнати ситуации и са възможни травми на краката.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да сте безупречни този вторник в работата си. Това ще ви осигури по-силно влияние сред колегите и макар че вече имате авторитет сред тях, малко повече стабилност няма да навреди.  По обед ви предстои среща, която няма да ви изненада с нищо, но пък ще ви бъде много приятно. Вечерта обаче ще бъдете много приятно изненадани от постъпката на ваш близък човек.

Хороскоп - 6 октомври - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 357

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68