Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 28 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще ви завладее по-весело настроение от сутринта и това е чудесно, но се постарайте да не пропуснете важна служебна среща. През целия ден ще сте малко несериозни, което би могло да ви подтикне към непремислени изказвания. Преценявайте дали всичко, което ви хрумне, трябва да казвате на момента.

Телец – 21.04 до 21.05
Колкото и да сте заети днес, намерете време за среща със стари приятели. Това ще повиши настроението ви, а е много възможно да бъдете поканени за участие в нов проект. Има хора, които високо ценят способностите ви и точно един разговор с тях може да ви отвори вратите за нова изява в края на годината. Не се поддавайте на желанието си да харчите пари за щяло и нещяло.

Хороскоп 28 ноември - продължава
 
Водолей - хороскоп за декември 2014

За вас, представители на знака Водолей, месец декември ще е много благоприятен във всяко отношение. Ще имате много силно обаяние върху околните. В същото време творческата ви енергия ще е значително повишена и ще ви хрумват интересни идеи, които колеги и близки ще приемат с желание. Нещо заразително и позитивно ще витае около вас, където и да се намирате.
Само внимавайте да не се увлечете по купони и творчески изяви и да забравите служебните си задължения. До средата на месеца ще имате всъщност много работа и не бива да пренебрегвате задълженията си. Онези от вас, които се занимават със счетоводство или някакъв друг документация, трябва да овладеят творческите си импулси и колкото и да им е скучно, да бъдат максимално съсредоточени. Документите, сметките и договорите трябва да са максимално изрядни.

Водолей - хороскоп за декември 2014 - продължава
 
Хороскоп 27 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Не се захващайте този четвъртък с проблеми, за които знаете, че са нерешими в рамките на деня. Подредете задачите си така, че да изпълните всичко най-належащо и после се заемете с такива, които ще наложат няколкодневна работа. Потърсете помощ от човек, за когото добре знаете, че мисли по-нестандартно.

Телец – 21.04 до 21.05
За вас в този ден на първо място ще са финансовите проблеми. Ще се почувствате много обидени от решения на прекия ви началник по отношение на работната ви заплата, но за жалост нищо не можете да промените. В интерес на истината няма смисъл даже да поставяте на дневен ред проблема си. Погрижете се повече в семейството ви да се реши нещо, по което отдавна спорите и все не стигате до общо мнение, а трябва да намереите начин да се споразумеете.

Хороскоп 27 ноември - продължава
 
Козирог - хороскоп за декември 2014

През месец декември вие, представители на знака Козирог, трябва се придържате към обичайния си начин на живот и да довършите всичко, което сте започнали през 2014 година. Ако можете да изплатите и всички свои задължения, ще бъде идеално, но дори това да не се случи, няма да е фатално. Като цяло декември ще бъде един много добър период за вас. Трябва само малко да помогнете и вие, като не пилеете физическата си и духовна енергия в авантюристични начинания. Не обръщайте внимание на странни обещания за лесни печалби, а работете системно и съсредоточено. Лесни пари няма да изкарате.

Козирог - хороскоп за декември 2014 - продължава
 
Хороскоп 26 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете много внимателни в работата и не позволявайте на нищо да ви разсейва. Има опасност да объркате важни документи и да провалите работата на много хора, които силно ще се разгневят, ако обезсмислите труда им. Не бързайте да предавате документи, преди да натиснете бутон на компютъра, премисляйте, въобще дръжте се като крайно внимателен човек.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес можете да се окажете в доста неловка ситуация, ако съдбата ви постави между прекия ви началник и колегите, с които работите ежедневно. Макар и да не сте от най-хитрите хора, ще трябва да бъдете ловки, манипулативни, гъвкави. А ако можете да избегнете подобна ситуация, ще бъде най-добрият вариант за вас.

Хороскоп 26 ноември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 395

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68