Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 28 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не ви е ден за активна работа. Нещата някак няма да ви вървят, а ако се опитате да ги движите въпреки всичко, ще изразходите много енергия и ще се чувствате страшно изморени. По-добре ще е да свършите само най-належащото и да си дадете малко почивка. Не влизайте в спорове, възможни са конфликти. При възможност излезте на разходка, обиколете магазините, но само разглеждайте. Не гладувайте.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е интересен в личен план. Назряват неприятности, които можете да предотвратите, ако контролирате поведението си и проявите малко такт. У партньора ви се е натрупало недоволство заради еднообразието във връзката и вашата дистанцираност от неговите проблеми. Проявете внимание към любимия човек, направете нещо мило, предложете вечеря в уютно заведение. Осигурете си през деня час-два разходка на чист въздух. Яжте леки храни.

Хороскоп - 28 ноември - продължава
 
Хороскоп - 27 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
През деня ще бъдете обградени с добронамерени хора, обаче вие ще сте раздразнителни. Всъщност ви безпокои важен служебен проблем, но нищо няма да оправите с нерви. Действайте, бъдете оптимисти и се вслушвайте в съветите на колегите си. Вечерта останете в дома си и помогнете на по-младите членове от семейството да вземат важно решение. Можете да обмислите и плановете за съботата и неделята.

Телец – 21.04 до 21.05
Вероятно няма да се осъществи делова среща, уговорена отдавна. Не се ядосвайте и без това денят не е подходящ да водите делови преговори и да сключвате сделки. От друга страна имате твърде много работа и така ще си спестите едно напрежение и малко време. Не подценявайте студения вятър и носете шапка - уязвими са ушите ви.

Хороскоп - 27 ноември - продължава
 
Риби - хороскоп за декември 2015

За вас, представители на знака Риби, през декември на 2015-та ще е важно да отстоявате позициите си на работното място и да докажете, че напълно заслужавате всичко, което сте постигнали досега  в кариерата си. Не проявявайте стремеж към нови постове, но и не позволявайте да ви отправят упреци, че не изпълнявате качествено задълженията си. Вършете прецизно работата си, бъдете мили към колегите си и им оказвайте помощ, когато това ви е възможно. Така ще покажете, че не сте нито кариерист, нито некадърник.
Първата декада на месеца ще ви коства немалко усилия и нерви, но постепенно ще приключите с важните делови задачи и след това ви очакват много приятни моменти.

Риби - хороскоп за декември 2015 - продължава
 
Хороскоп - 26 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Можете да се посветите на деловите си задачи днес. Ще работите успешно, ще вземате бързо правилни решения. Ако ви предложат помощ, не я отказвайте. Бъдете внимателни при работа с изчисления. Ще сте малко разсеяни, трябва да проверявате всичко. Денят е подходящ за срещи с близки и приятели, които са ви помолили за помощ. Ще сте много добронамерени към по-слабите от вас. Можете много успешно да се занимавате със спорт.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много физическа и емоционална енергия и ще се справяте лесно със задачите си. Хората на изкуството ще бъдат особено активни по отношение на идеи и реализацията им. Добре ще е да изслушвате внимателно коментари на приятели и близки по повод вашите идеи и работа. Ще чуете значително умни и полезни предложения. Внимавайте при правене на сметки, вероятността от грешки е голяма.

Хороскоп - 26 ноември - продължава
 
Водолей - хороскоп за декември 2015

За вас, представители на знака Водолей, месец декември ще е много благоприятен във всяко отношение. Ще имате много силно обаяние върху околните. В същото време творческата ви енергия ще е значително повишена и ще ви хрумват интересни идеи, които колеги и близки ще приемат с желание. Нещо заразително и позитивно ще витае около вас, където и да се намирате.
До средата на месеца ще имате всъщност много работа и не бива да пренебрегвате задълженията си. Онези от вас, които се занимават със счетоводство или някакъв друг документация, трябва да овладеят творческите си импулси и колкото и да им е скучно, да бъдат максимално съсредоточени. Документите, сметките и договорите трябва да са максимално изрядни.

Водолей - хороскоп за декември 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 370

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68