Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 23 август

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще трябва да бъдете много търпеливи, особено ако работите в сферата на търговията. Нервите ви могат да бъдат подложени на големи изпитания от капризни клиенти. Вечерта отново ще трябва да се сдържате, когато постоянният ви партньор започне да проявява твърде много капризи.

Телец – 21.04 до 21.05
Колкото и да ви е неприятно, днес ще разберете, че не получавате работата, за която сте си мечтали. Всъщност ви е направена добра услуга, но вие все още не сте наясно с това.

Хороскоп 23 август - продължава
 
Хороскоп 22 август

Овен – 21.03 до 20.04
Този петък ще бъде много натоварен както в делови, така и в личен план. Твърде много ще са задачите, а и на вас ще ви е трудно да се организирате добре. Ще ви трябва и много търпение, но то няма да е в изобилие днес. Много внимавайте, когато вземате решения, засягащи цялото ви семейство. Не бива да се държите властно и да пренебрегвате мненията на близките си.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще бъдете много ангажирани през целия ден. Ще е необходимо да съберете всички сили, за да се справите. По тази причина откажете покана за обяд, който ще се удължи много и накрая ще установите, че просто петъкът е пропилян.  Имате намерение да се снабдите с по-значителна домашна техника, но по-добре ще е да отложите това за следващата седмица.

Хороскоп 22 август - продължава
 
Дева - хороскоп за септември 2014

Представители на знака Дева, през септември на 2014 година вашата нервна система ще бъде постоянно леко възбудена, което от своя страна ще се отрази на работоспособността ви и на отношенията със заобикалящите ви хора. Опитайте се да сдържате своята раздразнителност и да не реагирате прекалено остро на всичко. Трябва да разпределяте както силите си, така и времето си, за да се справите успешно с многото задачи, които ви предстоят.

Дева - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
Везни - хороскоп за септември 2014

Представители на знака Везни, месечният хороскоп предупреждава, че вие не трябва да имате големи очаквания  по отношение бизнеса си. Старайте се да съхраните постигнатото, не се хвърляйте главоломно в нови начинания. Бъдете внимателни, когато ви обещават големи печалби. Тези от вас, които са служители в различни ведомства, ще могат да се поздравят с по-успешна реализация в кариерното си развитие. Някои дори ще получат повишение на заплатите, а други ще започнат нова работата. Не бързайте да приемате всяко предложение, преди да сте го подложили на обстойна преценка. Особено внимателни бъдете след 23-то число, защото е възможно да се поизнервите от обстоятелствата около вас и да вземете необмислено решение.

Везни - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
Хороскоп 21 август

Овен – 21.03 до 20.04
Денят днес не е подходящ за пътуване, за изготвяне на нови проекти. Каквото започнете в този ден, трябва да го довършите напълно.  Събирайте полезна информация. Не говорете много за плановете си с непознати хора. В никакъв случай не дразнете умишлено колеги и близки.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е благодатен за вас по отношение на деловите ви занимания. Няма да чувствате умора независимо, ще работите с удоволствие. Ще бъдете леко напрегнати и малко раздразнителни, но като цяло ще успявате да се овладеете. Ако се изолирате от някои хора, които ви дразнят, всичко ще е наред.

Хороскоп 21 август - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 386

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68