Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
26 юли - 29 лунен ден

Луната е в Лъв.
Това е един интересен ден, който трябва да прекарате максимално спокойно. Самите вие ще бъдете прекалено критични към всичко около себе си, има вероятност да изпаднете в прекалена бъбривост и то в песимистичен план. Не се подавайте на мрачни мисли, бъдете сдържани и гледайте на ставащото като на опит, учещ ви на мъдрост.
Символ на 29 лунен ден е октоподът.

26 юли - 29 лунен ден - продължава
 
Хороскоп 26 юли

Овен – 21.03 до 20.04
През този ден трябва да сте много внимателни спрямо хора, които ще се опитат да ви пречат. Не допускайте никой да ви се меси в служебните и личните дела. Дори и да се обиди някой, не отстъпвайте от решенията си. Не полагайте начало на нови проекти, но се опитайте да довършите започнатото през седмицата.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще сте настроени за почивка и това е едно добро решение за прекарване на деня. Прекалено ще се ангажирате емоционално с всичко ставащо около вас, но ще е по-добре да не реагирате на дребнави подмятания и реплики.

Хороскоп 26 юли - продължава
 
Скорпион - хороскоп за август 2014

 

През месец август на 2014 г. вие, представители на знака Скорпион, ще бъдете в подем на силите си и ще имате енергия да се справите бързо и успешно с различни задачи. Мобилизирайте се напълно. Творческите ви виждания ще са разнообразни, но е редно добре да прецените с кое си струва да се захващате. Тъй като сте човек с богата фантазия, има опасност да се заемете с много неща наведнъж, но така само ще разпилеете силите си. През втората декада на месеца не се занимавайте с важни дела и ако ви се отдаде възможност, си отдъхнете добре. През първата и третата декади ще е удачно да се заемете с реализация на плановете си. Ако сте служители във ведомства, се погрижете да си осигурите спокойствие на работното място, като намерите нови подходи за работа. Трябва безапелационно да докажете, че сте най-подходящият човек за определена позиция. След 20-ти бъдете бдителни за всяка изгодна ситуация. Случайността може много да ви помогне.

Скорпион - хороскоп за август 2014 - продължава
 
Стрелец - хороскоп за август 2014

За вас, Стрелци, август на 2014 г. ще е изпълнен с много приятни моменти. Независимо, че ще има моменти, в които ще трябва да се преборите с трудности и да преодолеете някои недостойни прояви на хора от обкръжението ви, ще успеете да се справите успешно с всичко и накрая на месеца ще се чувствате доволни от себе си и резултатите, които сте постигнали. Най-успешни ще бъдат вашите начинания в сделки с недвижими имоти, в търговията и в изявите ви като обществена личност. Между другото е редно да се нагласите така, че да отминавате философски някои дребни неуспехи. Тези от вас, които са имали щастието да се учат от философски настроени родители и приятели, просто трябва да си припомнят, че дребните неща са важни, но винаги могат да се пренебрегнат в името на по-значимите. Не бъдете високомерни, не се смятайте за най-знаещи, а се вслушвайте в мнението на опитните. Не е изключено да се наложи да потърсите помощ от човек, когото често сте подценявали.

Стрелец - хороскоп за август 2014 - продължава
 
Везни - хороскоп за август 2014

През месец август на 2014 година вие, представители на зодия Везни, ще трябва да се потрудите значително, за да защитите своите интереси. Никой нищо няма да ви даде даром. Това обаче не значи, че можете да си служите с непозволени средства. Ако си позволите непочтен подход към делови партньори, можете да се окажете в много неизгодна ситуация и да загубите доверието даже на тези, които досега са ви подкрепяли по една или друга причина.
Ще бъдете прозорливи и находчиви, а това ще ви гарантира успех, макар и нелесно постигнат. Месецът е подходящ за делова дейност и не пропилявайте дните в лентяйство и празни приказки. Ще е добре да прегледате внимателно как вървят деловите ви проекти, да нанесете корекции и да действате методично и твърдо. Не допускайте да ви баламосват с обещания за лесни печалби. Печалби ще има, но няма да са лесни, а ще трябва да дадете всичко от себе си.

Везни - хороскоп за август 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68