Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 28 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Петък е, но работата ви ще изисква голямо внимание. Ще се разминете с надеждата си да изкарате един лек ден в сладки приказки. На всичко отгоре никой няма да има желание да ви помага. Не се сърдете на колегите си и без това нечия помощ може да ви създаде повече проблеми заради грешка. Ако все още кроите планове за пътуване в събота, помислете добре дали наистина да го предприемете.

Телец – 21.04 до 21.05
В делови план ще свършите много полезни неща днес. Започнете новите си проекти,  включете се активно в дейности, касаещи реформи  в службата. Мнението ви ще бъде чуто от ръководството, тъй като идеите ви ще бъдат много ползотворни. В любовта ви очакват нови и неочаквани преживявания тази вечер. Само не бъдете крайно доверчиви.

Хороскоп - 28 октомври - продължава
 
Риби - хороскоп за ноември 2016

За вас, представители на знак Риби, ще е добре през месец ноември на 2016 година да стартирате нов проект, който отдавна обмисляте. Периодът ще ви позволи да се справите с целите си, но не отказвайте помощ от близките си и от добри приятели. Няма да получите финансова помощ, дори да вие обещана предварително. Ако разчитате на чужди пари, не започвайте нищо. Ако имате свои средства, стартирайте смело, като предвидите дали риска си струва. Но дори да сбъднете само мечтата си, без да получите големи финансови приходи, пак ще сте доволни.
Сами преценете как да постъпите.

Риби - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 27 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес можете да си помечтаете на работното място, вместо да се опитвате да работите пряко сили. Ще бъдете в такова настроение, че малко трудно ще се съсредоточите в деловата си дейност. Ако някой се опита да ви предизвика и да ви замеси в конфликт, не му обръщайте внимание. Постарайте се да го успокоите с шега или внимателен съвет. Не трябва да допускате никакви сблъсъци и в семейството.

Телец – 21.04 до 21.05
В много романтично настроение ще бъдете днес, но е възможно да изпитате и разочарования. Не им придавайте голямо значение, някои хора са много чувствителни към всичко, но не бива да се поддавате на техни провокации. Престорете се, че не забелязвате някои недоразумения. Не влизайте в конфликт с никого. Не предприемайте далечни пътувания.

Хороскоп - 27 октомври - продължава
 
Водолей - хороскоп за ноември 2016

За вас, представители на зодия Водолей, ще бъде най-добре да се посветите на работата си през ноември на 2016-та година и да оставите на заден план любовните мелодрами. И да не ви се иска, съдбата ще ви принуди да бъдете твърде дейни, ако искате да запазите работата си и материалното си благополучие. Не се притеснявайте от многото задължения, защото винаги ще се намери кой да ви помогне и то съвсем безкористно.  Ще трябва да пожертвате основно лично време, но в края на месеца ще бъдете безкрайно доволни от себе си.

Водолей - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Козирог - хороскоп за ноември 2016

На вас, представители на знака Козирог, месец ноември на 2016-та обещава много успехи. Всичко ще е във вашите ръце и трябва така да организирате нещата около себе си, че да приключвате успешно всяко едно начинание. На първо място е нужно да се настроите позитивно и да вярвате в собствените си дела. Периодът ще е много благоприятен да разгърнете творческите си сили, да покажете, че сте човек способен да провежда мащабни дейности и да привлича на своя страна симпатизанти. От друга страна не трябва да забравяте и личните си интереси и приятели, които ще са готови да ви подкрепят във всичко.

Козирог - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 365

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68