Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 31 май

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник  може да ви поднесе изненада още в ранните часове, но реагирайте спокойно и изчакайте да получите по-подробна информация. До обяд се постарайте да свършите важните си задачи. В следобедните часове най-вероятно ще ви обхване умора. Пазете се от вирусни инфекции и реагирайте своевременно, ако почувствате неразположение. Макар че реално няма да ви е до общуване с много хора вечерта, най-вероятно ще трябва да изтърпите една доста шумна компания.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес работете самостоятелно и не се осланяйте на чужда помощ. Ще се наложи да проявите изобретателност, за да изпълните някои от поставените ви задачи. Не се отчайвайте дори да ви се стори, че е много трудно да се справите. Ще успеете. В отношенията с постоянния ви партньор настъпва затопляне. Предприемете вие първата крачка към сдобряване. Можете да му поднесете малка изненада под форма на любимото му лакомство.

Хороскоп - 31 май - продължава
 
Хороскоп - 30 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е уморителен за вас, но ще свършите много от задачите си успешно. Важно е днес да не влизате в конфликти с хора, от чиято работа зависите пряко. Ако сте материално отговорно лице, бъдете внимателни какви документи подписвате. Не приемайте на доверие нищо. Мечтаете за романтични преживявания, но такива не се очертават днес.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много задачи, а не сте достатъчно съсредоточени. Внимавайте на работното място ще срещнете съпротива от някои колеги и това ще ви изнерви допълнително. Настроени сте за приятна вечер с любимия човек, но плановете ви няма да се осъществят. Предстои дълъг разговор по повод важен семеен проблем, а от вас ще бъдат поискани и значими материални средства.

Хороскоп - 30 май - продължава
 
Хороскоп - 27 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете с понижена енергия, трудно ще работите и никак няма да ви се занимава с водене на досадна документация. За жалост обаче точно систематизирането на документите ще е важно за вас в този петък. Не е изключено да ви върнат няколко пъти за неизряден екземпляр от документ, който трябва да предадете някъде. Не се ядосвайте и не създавайте у себе си чувство за вина. Грижете се за душевния си комфорт, за да не изпаднете в меланхолична криза.

Телец – 21.04 до 21.05
Препоръчително е днес да не се заемате с дейности, които изискват голямо внимание. Няма да сте достатъчно концентрирани и трудно ще се справяте. При възможност се заемете с по-малко отговорна работа и намерете кой да ви помага. Много е вероятно да усетите проблеми с кръвното и с вестибуларния апарат.

Хороскоп - 27 май - продължава
 
Хороскоп - 28 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте непрекъснато наблюдавани в работата си тази събота. Имайте предвид, че ви оценяват и не бива да допускате грешки. Не се изнервяйте от дреболии, а гледайте по-мащабно на всичко. Все пак намерете време и за малко почивка, тъй като ще сте значително изморени от изтеклата седмица. Тези, които не са на работа, могат да прекарат един приятен ден, ако не проявяват постоянно капризи.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е важно да не се изказвате неподготвени, за да не предизвиквате хората около себе си с невежеството си. По-добре ще е да мълчите, щом не разбирате добре материята, която се обсъжда. Не се забърквайте в каквито и да е скандали. Не пийте газирани студени напитки - уязвимо е гърлото ви.

Хороскоп - 28 май - продължава
 
Риби - хороскоп за юни 2016

За вас, представители на знак Риби, е важно през месец юни на 2016 година да бъдете умерени във всичко и да се владеете при всяка ситуация. Голяма вреда могат да ви донесат скандали на работното място и излишна агресивност от ваша страна. Избягвайте всякакви авантюри и пътувания, който решавате да предприемете в последния момент, нарушавайки планираното за деня. Особено рискована за вас ще е последната седмица на месеца, когато бихте могли да попаднете в сложна ситуация в службата, на пътя, дори в собствения си дом.
Вярно е, че през целия месец ще бъдете много натоварени с работа и ще бъдете подложени на голямо напрежение, но само спокойствието ще бъде ваш добър помощник. Не проявявайте и големи амбиции за изява на професионалните си качества, не се опитвайте да ускорите някои събития, като търсите връзки или незаконни начини за действие.

Риби - хороскоп за юни 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 326

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68