Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
25 април - 26 лунен ден

Луната е в Риби.
Денят е зареден със силна отрицателна енергия.
Не стартирайте нови проекти и избягвайте да влизате в конфликти, не спорете излишно. Колкото повече пазите своето спокойствие, толкова по-добре за вас и за околните. Бягайте надалече от агресивни хора, за да не се поддадете на техните провокации.

25 април - 26 лунен ден - продължава
 
Хороскоп 25 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е добър за вашия бизнес, но ще се наложи да направите промени в плановете си, а и в поведението си. Не смятайте, че хората са длъжни да ви помагат и не изисквайте от никого това като компенсация за направена от вас услуга. Така ще си спечелите врагове и то може би точно когато са ви нужни приятели. Късно вечерта има вероятност да ви заболи зъб - търсете помощ от специалист.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще бъдете много активни целия ден. Бързо ще си свършите задълженията. В свободното си време ще проведете няколко приятелски разговора и точно тук трябва да сте внимателни. Пазете се от теми за политика - конфликт с близък човек отдавна назрява по този повод и днес има всички условия да избухне.

Хороскоп 25 април - продължава
 
Хороскоп 24 април

Овен – 21.03 до 20.04
Очакват ви успехи в делови план и напрежение в личен. Не бъдете агресивни, а търпеливо изслушвайте какво ви говорят, за да си дадете ясна сметка за ситуацията, както на служебното място, така и вкъщи. Предстои ви в късния следобед делова среща, на която е вероятно да получите предложение за разширяване на бизнеса или промяна на работата си. Нищо не приемайте на доверие и отложете отговора си, докато направите проверка на информацията.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да сте много активни, прозорливи и оперативни през целия ден. Задачите ви са много различни по тематика, но това не означава, че не можете да ги изпълните. Ще се наложи спешно да реагирате  заради чужда грешка. Не искайте заеми. Вечерта останете в дома си и се посветете на близките си, които ще искат на всяка цена мнението ви по важен проблем.

Хороскоп 24 април - продължава
 
Лъв - хороскоп за май 2014

Вие, представители на зодия Лъв, през месец май на 2014 г. ще трябва да се справяте с всички трудности сами. Не разчитайте на чужда помощ, независимо че много ваши близки и приятели ще споделят идеите ви. Когато назрее моментът някой да ви помага, гответе се за откази.
Не е желателно да започвате нови проекти през месеца. Решавайте текущите проблеми и проявете внимание дори към най-дребните детайли. Имате и недовършени задачи от предходния месец и ако не разрешите въпросите, които сте изоставили, е възможно да съжалявате.
Пътуванията с делова цел няма да са много успешни и ще се наложи да преодолявате множество трудности. Избягвайте големи капиталовложения, особено през първите две декади на месеца. След 17-то число на май положението ще е по-благоприятно за разширяване на основния ви бизнес.

Лъв - хороскоп за май 2014 - продължава
 
24 април – 25 лунен ден

Луната е в Риби.
За малцина ще е добре да започват нещо ново, така че по-добре отложете стартовете на каквото и да е.
Старайте се да запазите емоционалното си равновесие и не се месете в чуждите дела.
Най-опасно е да изпаднете в ярост. Не допускайте това.
Пазете здравето си и се грижете за физическото си състояние като цяло. Ако се чувствате изтощени, почивайте.

24 април – 25 лунен ден - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 352

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68