Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 23 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се изисква голямо внимание от ваша страна този вторник, ако работите с финансови документи. Четете всяко указание и вниквайте в съдържанието му. Има опасност да бъдете заблудени при невнимание от ваша страна. Вечерта е много вероятно в семейството ви да се наложат бързи промени на плановете, но всичко ще е за добро.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате един много напрегнат ден, но не бива да се поддавате на паника. Действайте спокойно, каквото и да се случи. Много повече грешки можете да допуснете, ако бързате и не преценявате внимателно детайлите. Обърнете повече внимание на начина, по който се храните.

Хороскоп 23 септември - продължава
 
Рак - хороскоп за октомври 2014

Месец октомври на 2014 година ще бъде важен за вас, представители на зодия Рак, тъй като вие ще имате възможност да реализирате много от своите значими планове. Ще бъдете в постоянно вътрешно противоречие и ще се опитвате да намерите правилните решения, но в крайна сметка ще успеете. Бъдете нащрек да не изневерите на себе си, докато се стараете да осъществите намеренията си. Ще се чувствате енергични и ще имате голямо желание за работа. Особено важна е третата декада на месеца, когато ще трябва да направите точна равносметка на постигнатото и да прецените дали е имало смисъл да хвърлите толкова усилия за определени цели.

Рак - хороскоп за октомври 2014 - продължава
 
Хороскоп 20 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес е много възможно сами да се поставите в затруднена ситуация. Бъдете по-сериозни и внимателни и не позволявайте да се възползват от разсеяността и добронамереността ви. А такива хора ще има около вас. Не се притеснявайте да им покажете, че сте наясно с намеренията им.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще получите упреци за недостатъчна заинтересованост към служебните задачи. Не оспорвайте това, защото наистина в днешния ден ще сте разсеяни и ще се занимавате повече с личните си проблеми. Лошото е, че в крайна сметка нито ще изпълните на ниво служебните ангажименти, нито ще разрешите личните си задачи.

Хороскоп 20 септември - продължава
 
Хороскоп 22 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Този ден може да се окаже труден за вас, тъй като е възможно да се натъкнете на неразбиране отстрана на близките си хора. Не е изключено да се ядосате още от сутринта и да не успеете да се справите с лошото си настроение. Добре би било да не допуснете подобно нещо, но това може да стане само с добре премерен самоконтрол от ваша страна.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще се опитвате да постигнете една своя мечта, но за съжаление обстоятелствата няма да ви позволят това. Ще има намеса в плановете ви, непредвидени ситуации, изискващи пряката ви  участие и просто няма да имате възможност да се занимавате с това, за което отдавна мечтаете.Това обаче не бива да е повод да се разстройвате - каквото има да става, ще стане.

Хороскоп 22 септември - продължава
 
Хороскоп 19 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате възможност този петък да създадете едно приятелство, което ще се окаже много важно за вас още до края на септември. През целия ден ще бъдете прекалено емоционални и трябва да внимавате какво говорите. Необмислените думи могат да разрушат част от авторитета ви или поне да породят съмнение в сериозността ви като личност.

Телец – 21.04 до 21.05
Наслаждавайте се на постигнатите резултати в деловите ви занимания, но не допускайте да бъдат коментирани на неподходящи места. Важно е да съхраните у партньорите си по бизнес доброто мнение за себе си. Настроили се негативно спрямо определено събитие, свързано с пътуване утре, но ще се окаже, че всичко ще се развива положително за вас.

Хороскоп 19 септември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 394

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68