Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп -28 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Още от сутринта плановете ви ще бъдат нарушени, началникът ви постоянно ще е кисел днес, а накрая ще се окаже, че сте забравили нещо твърде важно. Посрещнете всичко със спокойствие, така са се стекли обстоятелствата днес и нямате никаква вина за някои текущи проблеми, освен за забравянето. Щом напуснете работното си място, забравете служебните работи и изцяло се посветете на себе си и близките си. По никакъв начин не пренасяйте служебни неприятности в дома си. Любимият човек ще оцени вашата деликатност и ще ви е безкрайно благодарен.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес никак няма да ви подхожда да сте заядливи с колегите и да мърморите постоянно за нещо. Всички очакват от вас да разведрявате обстановката с доброто си чувство за хумор. наистина ще имате много работа, но какво ви пречи да бъдете жизнерадостни. В обедната почивка предложете на всички някакво, макар и кратко забавление. Ще ви бъдат благодарни, а е много вероятно да ощастливите целия екип, като подтикнете колегите към повече оптимизъм. Сред близките си също бъдете инициатор на бодро настроение.

Хороскоп -28 септември - продължава
 
Козирог - хороскоп за октомври 2016

За вас, представители на знака Козирог, ще е по-добре да не планирате нови и важни проекти през месец октомври на 2016-та година. Чак към края на месеца вече ще е възможно да осъществите своите делови намерения успешно. Тогава можете да стартирате ново начинание, особено ако е свързано с пускане на малък търговски обект. Независимо от това, че не бива да започвате нови неща, ще бъдете твърде активни в деловата сфера. Все ще си намирате някакви занимания, ще помагате на приятели, постоянно ще ви се струва, че имате да свършите още нещо. Тези, които работят в областта на образованието и науката, ще има „да берат много ядове”, тъй като постоянно ще се налага да се занимават с допълнителни и недотам смислени неща. Не се ядосвайте излишно, вършете си работата и не мислете дали изискващите са прави, или не, тъй като няма да промените нищо. Опитайте се да извлечете полза от ситуацията и покажете, че можете да се справите дори с най-тромавата бюрокрация.

Козирог - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
Хороскоп -27 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не се ангажирайте с много делови задачи. Прекият ви началник може сериозно да ви обиди с лоша оценка за работата ви. Заявете направо несъгласието си, ако сметнете, че той е некоректен. Не общувайте днес с хора, на които нямате доверие, а ако това се наложи – не споделяйте свои тайни. Проверявайте внимателно документи, които получавате или издавате.

Телец – 21.04 до 21.05
През този ден не започвайте важни начинания, не сключвайте значителни сделки. Бъдете внимателни и не влизайте в конфликтни ситуации. Няма да успеете да промените нищо, но прекалено емоционално ще преживеете някои разменени реплики с колеги. По-добре ще се чувствате сред близки и приятелски настроени хора. Вечерта ще усетите много голяма умора – останете в дома си и се отдайте на почивка.

Хороскоп -27 септември - продължава
 
Стрелец - хороскоп за октомври 2016

За вас, представители на зодия Стрелец, месецът ще бъде разделен като на две половини. През първата ще се занимавате повече със своите романтични преживявания, а през втората ще трябва да поработите значително усилено.
Прекарвайте достатъчно време със своя любим човек, но намирайте време да движите и деловите си проблеми и не ги оставяйте в ръцете на други.
През първата декада на месеца кариерата ви ще бъде в застой, а после изведнъж ще започнете да „бълвате” нови идеи и ще направите много добро впечатление на началниците си. Ако вие сте на ръководен пост – тежко и горко на подчинените ви, които просто няма да смогват да ви следват.

Стрелец - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
Скорпион - хороскоп за октомври 2016

През октомври вие, представители на знака Скорпион, не трябва да стартирате нови проекти. Не се занимавайте с нови сделки, бъдете внимателни към новите си запознанства. Обърнете внимание на досегашните си начинания, довършете започнатото напълно.
Има голяма вероятност на работното ви място да възникнат остри конфликти по повод ваши решения или изказани мнения. Не се опитвайте да преодолявате съпротивата на другите, като се карате с тях. Запазете пълно спокойствие и устоявайте правата и решенията си.

Скорпион - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 357

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68