Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 5 август

Овен – 21.03 до 20.04
Денят предполага успешна работа, ако се държите възпитано с колегите си и не се смятате за по-знаещи от тях. Можете успешно да планирате, да обмисляте новите си идеи до най-малки подробности. По-качествено ще работите самостоятелно. Екипната работа ще ви затруднява поради вашата нетърпеливост. В следобедните часове ще се чувствате изтощени от горещините и е добре да не сте натоварени с тежък физически труд.

Телец – 21.04 до 21.05
Няма да преживеете големи радости тази сряда, но ще прекарате един значително спокоен ден на работното място. Лесно ще планирате дейности, ще бъдете много творчески настроени и могат да се очакват значително интересни идеи от вас. Важно е да запазите неутралитет, ако около вас се зародят разправии по служебни въпроси. Днес ще печелите симпатиите на противоположния пол с чара си. Вечерта намерете време за спорт, разходка.

Хороскоп 5 август - продължава
 
Хороскоп 4 август

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник си направете план до края на седмицата и добре разпределете задачите си, за да не се налага в някои моменти да работите извънредно. Избягвайте да влизате в конфликти, помъчете се да запазите спокойствие при всяка ситуация.  Не се събирайте с големи компании, дори вечерта се постарайте да се усамотите.  Не подписвайте никакви важни документи, без да направите нужните консултации. Не допускайте случайни запознанства, а ако няма как да ги избегнете, бъдете по-резервирани.

Телец – 21.04 до 21.05
Днешният ден носи отрицателна енергия за вас в делова насока, поради което е добре да не се захващате с никаква важна работа. Отстоявайте своите позиции, дори това да е с цената на недоволство от колегите ви. За да не изпаднете в депресивно състояние, се разходете сред природата вечерта, но изчакайте да се захлади добре. Ако сте на море, много стриктно спазвайте правилата за безопасно къпане.

Хороскоп 4 август - продължава
 
Хороскоп 2 август

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да е във ваша полза тази неделя да се заемате със сложни задачи, тъй като резултатите няма да удовлетворят дори вас самите. Ако трябва да свършите нещо, което изисква прецизност и е свързано с ремонт в дома ви, потърсете специалист. По-добре обаче е да почивате в този ден и да не подтиквате никого към активна физическа дейност. Погрижете се да ви е спокойно.

Телец – 21.04 до 21.05
Трудно ще се концентрирате в днешния ден, ще се чувствате уморени, ще ви дразнят и най-малките грешки на хората около вас. Най-добре е да сте сред природата, но не с мотика в ръка. Идете на излет в планината, край морето или на басейн. Тези, които се занимават с търговия в днешния ден, да имат предвид, че могат да бъдат ощетени много сериозно. Всички моменти на напрежение трябва да контрирате с хладен разум.

Хороскоп 2 август - продължава
 
Хороскоп 3 август

Овен – 21.03 до 20.04
Понеделникът може да ви предложи голямо разнообразие от положителни емоции, но трябва да се настроите позитивно още преди да тръгнете за работа. На служебното място ви чакат приятни изненади, макар че в първия момент е възможно да не възприемете всичко откъм положителната му страна. Ако подходите с чувство за хумор, ще получите признанието на колегите си. Не отклонявайте покани за разговори и почерпка, може да пропуснете важна информация, а няма да е излишно да укрепите позициите си в колектива. Денят е подходящ да промените някои неща в своя полза.

Телец – 21.04 до 21.05
Кипите от енергия, но ще е по-добре първо да мислите, а после да действате. Нали знаете, че правите доста грешки от прибързаност. Има опасност от конфликт с по-тежки последици, ако правите всичко по първосигналните си пориви. Не отказвайте днес никаква молба на хората от семейството си. Дори да се затрудните малко, откликнете и ще бъдете възнаградени. Що се касае до финансовото ви положение, има голяма вероятност да се сдобиете с една добра сума, която не сте предвиждали.

Хороскоп 3 август - продължава
 
Хороскоп 1 август

Овен – 21.03 до 20.04
Очаква ви една интересна събота, макар че през целият ден ще ви бъде все нещонекомфортно физически. Просто сте си наумили, че не сте добре и си търсите оправдания за някои капризи. Не е типично за вас постоянно да мрънкате и това би могло да разочарова приятелите и близките ви. Стегнете се и действайте, още повече, че действително сте в много добро здравословно състояние, ако се изключи желанието ви да съберете вниманието на околните с мрънкане.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете по-смели днес и действайте по важни за вас проблеми. Не ги отлагайте и не си мислете, че могат да се разрешат по някакъв начин сами. Покажете, че сте решени да проявите крайна твърдост, но да се справите. Така ще респектирате тези, от които зависят някои решения. Бъдете по-внимателни, ако сте на почивка около големи водни басейни - възможно е да се простудите неусетно.

Хороскоп 1 август - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 341

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68