Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 4 юли

Овен – 21.03 до 20.04
В този ден трябва да намерите време и да се погрижите за дома, за автомобила си. Бъдете сериозни и проявете внимание даже към дребните проблеми. Внимавайте при шофиране. Много е вероятно да се увлечете по високите скорости.

Телец – 21.04 до 21.05
Не бъдете излишно мнителни днес и нека не ви се привижда постоянно някаква заплаха. Тъкмо обратното - днес всички ще бъдат много приятелски  настроени към вас. Ако имате нужда от някаква битова техника, днес можете успешно да направите тази покупка. Даже и някой бонус ще получите.

Хороскоп 4 юли - продължава
 
Хороскоп 3 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще мине под знака на успехите, но това няма да стане без много работа и ядове. Макар че в края на деня всичко ще е със знак плюс, непрекъснато ще ви съпътстват трудности, ще се появяват пречки, които ще трябва да преодолявате с бързи реакции. Много нерви ще ви трябват да издържите в този ден, но ще има и от какво да сте доволни.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще сте твърде ангажирани, ако не сте в почивка. Ще се наложи да се занимавате със справки от минали периоди, да ровите в документи и макар че това няма да е приятно, времето ви ще мине неусетно. Същевременно от дейността си покрай попълването на някои формуляри ще научите доста интересна информация и ще установите, че от вас се крият някои факти. По-добре ще е да не коментирате това.

Хороскоп 3 юли - продължава
 
Хороскоп 1 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще съберете много информация, която ще ви е полезна по отношение на служебните ви ангажименти. Не бързайте да прилагате всичко, което сте научили. Обсъдете с колегите си дали е нужно да внесете промени в работата си. Ако сте в отпуска, се погрижете денят ви да мине без излишно напрежение - не е нужно да мислите за работата си, просто я забравете поне за малко.

Телец – 21.04 до 21.05
През целия ден ще сте много енергични, но  не проявявайте нетърпение. Има вероятност да влезете в конфликти по дребни и незначителни поводи, а бихте могли да избегнете това. Днес не давайте пари на заем, но и вие не искайте от никого нищо. Внимавайте в какви водни басейни влизате!

Хороскоп 1 юли - продължава
 
Хороскоп 2 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Добре сте планирали деня си, но за жалост не всичко зависи от вашата воля и някои от плановете ви ще се провалят. Това не е повод да нервничите и да смятате, че не ви върви. Може да се окаже, че денят ще мине много по-добре от предвиденото. Обърнете внимание на едно ново предложение за изява на възможностите ви. При повече далновидност можете много да спечелите, ако се включите в предложените ви инициативи.

Телец – 21.04 до 21.05
Днешният ден за вас ще бъде значително лек, макар че ще имате твърде много и различни по своето естество задачи. Постарайте се да свършите най-неотложното. Не е задължително за 8 часа да свършите всичко, което предстои до края на месеца. Бъдете бдителни по въпроси, свързани с пари. Ако ви поискат да сте гарант по заеми, откажете. Не давайте и пари назаем.

Хороскоп 2 юли - продължава
 
Хороскоп 30 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете обхвани от непрекъснато желание да действате, да движите не само вашите, но и чуждите задачи. Има опасност да се конфронтирате с колеги, на които им се иска около тях да бъде по-спокойно. В дома си също ще се опитвате да командвате всички и това ще стане основателен повод за сръдни от страна на близките си. Опитайте се да бъдете по-кротки и да не обременявате всички.

Телец – 21.04 до 21.05
Има голяма вероятност още от сутринта да започнете със сръдни и недоволство, че нещо не е по вашия вкус. В дома ви може и да ви изтърпят, но в службата със сигурност няма. Успокойте се, ако искате денят ви да върви успешно и без излишно напрежение.

Хороскоп 30 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 332

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68