Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 16 април

Овен – 21.03 до 20.04
Трябва да владеете емоциите си още от сутринта. Ще ви възложат много задачи, но с повече спокойствие ги решите. Интуицията ви е ще бъде много силна днес, но не й се доверявайте напълно. Проверявайте всичко, което е важно, особено финансови документи. Не искайте нищо назаем. Не търсете кредити днес.  Днес е ден,  през който няма да ви остане много време за спорт, но ще добре да направите вечерта една по-дълга разходка. Възможни са проблеми с качеството на съня. Не вземайте приспивателни.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ви предстои много работа, но трябва да мобилизирате цялата си енергия и да не оставяте недовършени неща. Ако работите с финансови документи, бъдете много стриктни. Сдържайте нервите си и бъдете по-деликатни с колегите, не им правете постоянно забележки. Денят е подходящ за пътуване, но бъдете внимателни и спазвайте правилника за движение, не спорете с органи на властта. Много успешни ще са занимания с динамични спортове.

Хороскоп 16 април - продължава
 
16 април - 17 лунен ден

Луната е в Скорпион.
Денят носи известна доза отрицателна енергия, поради което не е добре да започвате нови неща. Те могат и да завършат успешно, но ще са необходими двойно повече усилия.
Можете да направите диета за прочистване на организма. Един разтоварващ ден даже на пълно гладуване няма да причини вреда на организма ви. Ще имате само полза от това.
Благоприятно ще ви се отразят различни масажи с цел релаксация.

16 април - 17 лунен ден - продължава
 
15 април - 16 лунен ден

Луната е във Везни.

Много интересен ден - от една страна е Пълнолуние, а от друга - пълно лунно затъмнение с обща продължителност 5:44 часа, като Луната ще е напълно затъмнена от земната сянка за 1:17 часа.

От нашата страна не може да се наблюдава затъмнението в нито един от етапите му.

В този ден трябва да внимавате в поведението си и да владеете стабилно нервите си.

При възможност почивайте повече.

 

15 април - 16 лунен ден - продължава
 
Хороскоп 15 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е благоприятен за вашата делова дейност, особено ако работите в сферата на икономиката, строителството, компютърните технологии, образованието. Бъдете решителни, излагайте точно идеите си. Устоявайте мнението си без излишна агресия. Ще ви предложат да участвате в нов проект.Първо помислете дали наистина ви се занимава с това, тъй като дейностите, които предстоят не са от вашата област на компетенции. Ако търсите предизвикателство - приемете.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят може да бъде значително успешен за вас, ако съумеете да контролирате емоциите си. Ако сте човек на изкуството, ще имате много странни и интересни идеи.Първо се погрижете да си спечелите съмишленици, Трудно ще се справите сами да убедите хората, от които зависят проектите ви, че имат бъдеще вашите новаторски планове. Не се гневете веднага, ако отхвърлят предложенията ви. Имайте търпение.

Хороскоп 15 април - продължава
 
14 април - 15 лунен ден

Луната е във Везни.
В този ден ще ви идват на ума великолепни идеи, но само ги обмисляйте. Плановете, които се изграждат в този ден, обикновено се реализират успешно.
Здравето като цяло е в добро състояние. Денят е подходящ за пластични операции в областта на главата - лице, уши, шия.

14 април - 15 лунен ден - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 348

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68