Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 27 август

Овен – 21.03 до 20.04
В тази събота бъдете повече в дома си и избягвайте да се занимавате със служебни дела. Стремете се да бъдете полезни на партньора си, децата, родителите си. Вашата сила днес трябва да е насочена към личните ви дела. Можете да преосмислите плановете си за бъдещето, да подредите дома си, но без да правите промени. Ще имате много интересни идеи, които трябва да обсъдите само с близки хора.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще бъдете много позитивно настроени и ще печелите лесно симпатии в този ден. Ако решите, че точно днес трябва да вършите важни делови задачи, можете да изпитате досада и да зарежете всичко по средата, но това от своя страна ще причини неприятности. Посветете се изцяло на семейните забавления. Не се занимавайте с политика днес.

Хороскоп - 27 август - продължава
 
Хороскоп - 26 август

Овен – 21.03 до 20.04
Дайте възможност на хората да изкажат похвалите си към вас, не проявявайте излишна скромност. Няма нужда да криете колко ви радват тези приветствия, тъй като наистина ги заслужавате. В любовта се доверете днес на интуицията си. Стига сте се придържали към определени от някого си норми.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес бъдете достатъчно самоуверени, когато общувате с хора от знаците Рак, Риби и Скорпион. Не позволявайте да ви развалят настроението. Бъдете готови да им се противопоставите достойно, но без да си позволявате грубост.

Хороскоп - 26 август - продължава
 
Риби - хороскоп за септември 2016

Вие, представители на знака Риби, едва ли сте имали досега такъв месец от годината. Всичко за вас през септември ще се развива с главоломна скорост. От една старана ще бъдат многото делови ангажименти, от друга ще трябва да се погрижите за себе си, а от трета – много от вашите близки и приятели ще изискват присъствието ви на различни събития. Може да се каже, че няма да имате никакво време да отдъхнете, но това няма да ви тежи. Ще се забавлявате добре, ще имате много приятни моменти. Ще кипите от енергия, но в края на периода все пак си дайте няколко дни почивка, за да не ощетявате здравето си.
За една голяма част от дамите септември ще се окаже много важен по отношение на тяхната кариера. Постарайте се да не пропуснете момента!

Риби - хороскоп за септември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 25 август

Овен – 21.03 до 20.04
Не се надявайте този четвъртък да мине по вашите планове. Ще се наложи да ги промените основно, но не бива да вините другите за това. Мобилизирайте се и помислете как  да подредите деня си наново. Не разчитайте на помощ. Имайте предвид, че ще бъдете малко напрегнати и много незначителни проблеми могат да ви изнервят и да ви провокират към агресия. Малко нервни ще бъдете привечер, но не е нужно да се тревожите за нищо.

Телец – 21.04 до 21.05
През този ден ще се сблъскате за жалост с непочтеност от страна на човек, когото досега сте уважавали. Не бива веднага да прекъсвате отношенията си с него, но спокойно изложете позициите си. Владейте гнева си и не му позволявайте да ръководи поведението ви към останалите хора от обкръжението ви. Не подценявайте променливото време и се обличайте подходящо.

Хороскоп - 25 август - продължава
 
Хороскоп - 24 август

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да преживеете големи радости днес, но ще прекарате един значително спокоен ден на работното място.  Важно е да запазите неутралитет, ако около вас се зародят разправии по служебни въпроси. Не е изключено да ви потърсят при разрешаване на сложен казус, но изказвайте само професионалното си мнение, без да проявявате лични пристрастия. Помислете по въпроса как да привлечете повече хора на своя страна, тъй като ви предстои борба за устояване на позиции.

Телец – 21.04 до 21.05
През днешния ден се налага да владеете нервите си много отговорно. Колкото и да са сложни задачите ви, нужно е да ги доведете до успешен край. Те са важни за бъдещето ви. Не нагрубявайте колегите си, те дават всичко от себе си, макар че резултатите може би няма да ви задоволят. Бъдете нащрек за здравето си, променливото време може да ви изиграе някой номер.

Хороскоп - 24 август - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 350

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68