Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 27 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Стремете се в този понеделник да сте приятели и добре разположени към вас хора днес. Вие също ще сте изпълнени с добронамереност и ще получите одобрението на всички. Не започвайте нови начинания, не правете ремонти.  Ако е възможно, не се натоварвайте с много административни задачи, от които ще ви стане досадно.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще имате разнообразни преживявания. Осигурете си приятни занимания, контактувайте само с позитивно настроени хора. Ако попаднете в среда, която ви дразни, незабавно напуснете, тъй като ще сте податливи на влияние и ще ви стане тягостно.

Хороскоп - 27 юни - продължава
 
Хороскоп - 26 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Веселото ви настроение през тази неделя е много хубаво нещо, но то не трябва да попречи на сериозните ви задачи. Денят вещае успехи на много фронтове и не е редно да пропускате тези възможности. Успешни днес ще са и пътуванията. С една дума - действайте. Късно вечерта ще усетите малко по-силно главоболие, но не се притеснявайте и не бързайте да вземате хапчета. Почти неусетно главоболието ще отшуми.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете много организирани днес. Имате много задачи и трябва да се настроите философски, за да не се дразните, че работата ви върви малко тромаво и се пилее време. Може само така да ви се струва, защото просто сте прибързани. Вечерта прекарайте в домашна обстановка, но направете всичко възможно да е романтична.

Хороскоп - 26 юни - продължава
 
Хороскоп - 24 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Много е вероятно днес да ви предложат да повишите квалификацията или образованието си. Обмислете добре дали има смисъл да предприемате такава стъпка с оглед бъдещето си в това поприще, на което в момента се изявявате и дали то не е нещо временно в живота ви. Не се поддавайте на емоции, а направете трезва преценка на временната ситуация и евентуално бъдещата си цел. Наложително е да се погрижите за състоянието на гръбнака си - пренебрегвате упорита болка вече дълго време, но това е голяма грешка.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес работете с по-бавно темпо. Бързането няма да ви помогне да свършите качествено работата си, но ако предварително обмислите най-ефективните методи, може да се окаже, че сте намерили най-верния път. Не се поддавайте на желанието си да "прескочите" някакъв важен ангажимент. Това ще доведе до големи неприятности, така че ще е по-добре да изпълните поетите преди време отговорности.

Хороскоп - 24 юни - продължава
 
Хороскоп - 25 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Малко странна събота ще бъде тази. От сутринта ще имате известни пререкания с най-близките си колеги от екипа, с който работите, и тъй като ще се окажете прави в спора, ще се чувствате много удовлетворени. От друга страна ще се притеснявате дали някой няма да се обиди от победата ви. Не мислете за последиците и се придържайте към истината, само бъдете по-сдържани в споровете. Ако сте в отпуска, радвайте се на почивката си и въобще не водете излишни дебати.

Телец – 21.04 до 21.05
Още от сутринта ще ви обсеби идея за новаторски подход към определени задачи на служебното място. За жалост няма да намерите съмишленици. Не приемайте ситуацията като поражение, но и не се инатете да прекарате своето решение на всяка цена. Бъдете хитри - оставете колегите си да се поблъскат, пак предложете идеята си. Най-вероятно тя ще бъде приета без много приказки.

Хороскоп - 25 юни - продължава
 
Хороскоп - 23 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Днес трябва да сте много приобщени към колективните цели и да не проявявате твърдоглавие. Може и да не сте съгласни с всичко, което колегите ви решат, но не бива да се отлъчвате по какъвто и да било начин. Бъдете много внимателни към любимия човек, защото помежду ви назрява взривоопасно напрежение. Вероятно е привечер да усетите силно главоболие и виене на свят, но не бързайте да се притеснявате - една по-дълга разходка и повече вода ще ви помогнат най-добре.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да сте реалисти и да не давате воля на фантазията си. Ако допуснете да разкриете някои от вижданията си за бъдещето на службата, в която работите, можете да се сдобиете с някои врагове, имащи съвсем различно мнение от вашето. Даже да сте прозорливи всъщност, в този момент колегите ви няма да ви разберат. Не се поддавайте на провокации и не влизайте в конфликти.

Хороскоп - 23 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 334

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68