Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 21 август

Овен – 21.03 до 20.04
Денят днес не е подходящ за пътуване, за изготвяне на нови проекти. Каквото започнете в този ден, трябва да го довършите напълно.  Събирайте полезна информация. Не говорете много за плановете си с непознати хора. В никакъв случай не дразнете умишлено колеги и близки.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е благодатен за вас по отношение на деловите ви занимания. Няма да чувствате умора независимо, ще работите с удоволствие. Ще бъдете леко напрегнати и малко раздразнителни, но като цяло ще успявате да се овладеете. Ако се изолирате от някои хора, които ви дразнят, всичко ще е наред.

Хороскоп 21 август - продължава
 
Хороскоп 20 август

Овен – 21.03 до 20.04
Днес можете да се изправите срещу голямо предизвикателство на работното си място и да спечелите много по отношение на кариерното си развитие. Не пестете енергията си и докажете, че сте борбен човек, който знае да устоява идеите си. Нужно е да обърнете внимание и на приятелите си, от които сте се изолирали заради работата си. Близките ви хора ви готвят приятна изненада вечерта. Не закъснявайте след работа, очаква ви нещо много интересно.

Телец – 21.04 до 21.05
Още сутринта обмислете как да реагирате срещу проявите на някои ваши колеги, за да докажете колко неправилно тълкуват поведението ви. Само не избирайте пътя на дребнавите кавги. Докажете с действия професионалните си умения и знания. Пътувания със служебни задачи ще бъдат успешни, а и ще се запознаете с хора, на които ще можете да разчитате в бъдеще. Вечерта останете в дома си.

Хороскоп 20 август - продължава
 
Хороскоп 19 август

Овен – 21.03 до 20.04

Денят ще е изпълнен с голямо разнообразие от дейности, но е много важно да съумеете да ги степенувате по важност. Има вероятност да не свършите най-значимото, пилеейки си времето с по-маловажни задачи. Не си позволявайте днес да критикувате колегите си и да недоволствате от тяхната работа. Ще получите много упреци за ваши грешки. Неочаквана среща със стар познат може да промени плановете ви за деня, но се постарайте да се приберете навреме. Поели сте ангажимент към семейството си и трябва да го изпълните.

Телец – 21.04 до 21.05
В този вторник ще имате интересни идеи. Някои от тях няма да бъдат приети единодушно от колектива, в който работите, но отстоявайте своето особено ако засяга персонално вашата работа. Проявете обаче деликатност и кротко прокарвайте своето. След обяд ще се почувствате значително изморени и ако е възможно, не стойте в затворени помещения. Не влизайте в конфликти с хора от семейството си вечерта.

Хороскоп 19 август - продължава
 
Лъв - хороскоп за септември 2014

Вас, представители на зодия Лъв, ви чака един успешен септември през 2014 година, но внимавайте да не се поддадете на  изкушението и да решите, че не ви се прави нищо по-ангажиращо. Ако използвате целия си потенциал, ще се радвате на успешно приключили сделки, плодотворни пътувания по делови въпроси. Възможно е, ако сте служител в институция, да получите повишение в позицията, но не и на заплатата си. По-малко трябва да говорите за плановете си. Повече действайте, не се съмнявайте в успеха си. Особено плодотворно ще бъде времето между 3-10-ти и периодът от 20-25-ти септември, когато всичко ще ви се отдава по-лесно, а и много хора съвсем безкористно ще искат да ви помогнат.
По-лениви ще бъдат хората на изкуството и макар и да имат интресни идеи, трудно ще се организират да ги реализират.Това може да се окаже и грешка, защото е голяма вероятността да се пропилее рядък шанс. Поне можете да бъдете по-внимателни и да се потрудите, ако се налага да завоювате нещо полезно за себе си.

Лъв - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
Рак - хороскоп за септември 2014

За вас, представители на зодия Рак, септември на 2014 година ще бъде твърде наситен със събития, но вие ще успеете да подредите така нещата, че да се справите успешно с всичко. Ще имате силна енергия и желания за работа, но трябва да сте съсредоточени в това, което вършите. Няма да имате време, което да разпилявате в ненужни срещи с разни хора. Срещайте се само с най-добрите си приятели и с хора, които ще подпомагат работата ви. Не позволявайте и на другите да ви разсейват, а бъдете целенасочени. На първо място трябва да прегледате делата си, да организирате довършването на някои изостанали задачи. След това можете да стартирате нови проекти, но не сключвайте нови договори през септември. Това, което сте планирали досега, трябва да бъде довършено, а после ще мислите за бъдещето. Ако ви предложат да повишите квалификацията си, приемете, но се опитайте да организирате това така, че да посещавате курсове, семинари или други форми на обучение през октомври.

Рак - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 386

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68