Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 30 януари

Овен – 21.03 до 20.04
В този петък трябва да сте много внимателни по време на работата си. Само със спокойствие и деликатност ще успеете да се справите, макар и да ви е трудно да се владеете. При пътуване бъдете внимателни и избягвайте натоварените шосета. Пазете се също и от хора, които само привидно са ваши приятели. Без да сте мнителни, бъдете предпазливи.

Телец – 21.04 до 21.05
Имате нужда от максимална концентрация, за да докажете професионалните си качества. Потърсете помощ от колеги, но не хленчете и не се оплаквайте.  Не подценявайте физическото си неразположение, ако имате силни болки в ушите, мускулите и страдате от главоболие постоянно.

Хороскоп 30 януари - продължава
 
Риби - хороскоп за февруари 2015

За вас, представители на зодия Риби, месец февруари на 2015 година ще бъде много успешен. Трябва да имате достатъчно оптимизъм, за да реализирате плановете си, но трябва да прибързвате с нищо. Придържайте се към целите си, но не си позволявате непочтени средства, не се вслушвайте в съвети как да заобиколите закони и разпоредби.  Трябва да държите делата си под личен контрол и макар че имате склонност да подценявате някои детайли, този път изпивайте много точно дори най-дребното нещо. Може цената да е леко забавяне, обаче това няма да се отрази на цялостните ви планове, стига да не пропускате крайни срокове.

Риби - хороскоп за февруари 2015 - продължава
 
Хороскоп 29 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е доста натоварен, но вие ще прецените кое е важно и кое не. Няма да успеете да свършите всичко, което някой изисква от вас, но помнете, че това не и нужно. Без да бъдете груби, отказвайте да се заемате с неща, които не влизат в задълженията ви. Не се изнервяйте от дреболии, бъдете по-философски настроени.

Телец – 21.04 до 21.05
В този четвъртък е важно да не се изказвате неподготвени, за да не предизвиквате хората около себе си с невежеството си. Мълчете си, ако по служебен проблем нямате информация. Ако работите с пари, бъдете внимателни за измами. Пазете се от травми в левия крак.

Хороскоп 29 януари - продължава
 
Водолей - хороскоп за февруари 2015

За вас, представители на зодия Водолей, месец февруари на 2015-та година ще е малко сложен и не толкова спокоен. Ще ви затрупат много задачи на работното място и вие ще трябва да ги подредите по степен на важност. Не изпадайте в крайности – не всичко е спешно, но и не всичко трябва да бъде изоставяно за по-късно.
Не започвайте нови начинания – те няма да се увенчаят със значителни успехи, а някои от тях ще бъдат губене на време. Помислете какво от настоящата си работа трябва да довършите напълно и да го отменете като приключено. На първо място трябва да се справите с някои отдавна започнати проекти, засягащи вашето образование и квалификация.

Водолей - хороскоп за февруари 2015 - продължава
 
Хороскоп 28 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят няма да е много ползотворен  за вас поради ред причини. Много неща няма да станат, както ги планирате. Не се опитвайте да надхитрите другите. Има опасност да ви уличат в непочтеност дори грешката ви да е твърде дребна. Ако сте на ръководен пост, трябва да изисквате от всеки да си върши работата и бъдете безкомпромисни в това отношение, но не бъдете груби.

Телец – 21.04 до 21.05
Трудно ще се справяте в тази сряда със служебните си задължения, а ако работите с документи – истинска мъка. Ще допускате грешки, а това ще ви изнервя допълнително. Не бива обаче да оставяте работата си недовършена. Положете максимални усилия, за да приключите всичко в точните срокове. Пазете добре тайните си, не ги споделяйте с хора, в чиято етичност не сте сигурни.

Хороскоп 28 януари - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 290

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68