Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 13 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Денят днес не е подходящ за нови начинания и ще е добре да помагате на екипа си с всичко, което е по силите ви. Хората, с които работите, ще са значително напрегнати, а едновременно с това разсеяни, така че не можете да разчитате 100% на никого.  Макар че ще ви е малко трудно, не се включвайте в спорове, а от конфликти се пазете много.

Телец – 21.04 до 21.05
За вас продължават трудностите по отношение на съсредоточаването в работата, но това важи и за другите хора, Всички са прекалено емоционални. Избягвайте всякакви пререкания, не спорете с хора, които на всяка цена искат да наложат своето мнение. Възможно е и вие да изтървете нервите си, а после да съжалявате. Музиката е това, което може да ви успокои. Не критикувайте близките си. Ако усетите пристъпи на главоболие, не бързайте с лекарствата, по-добре ще е да се поразходите.

Хороскоп - 13 октомври - продължава
 
Хороскоп - 12 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
В този октомврийски понеделник е вероятно да станете жертва на собствената си прибързаност и недообмислени действия. Не е нужно да бързате, когато трябва да дадете съгласието си за важни служебни ангажименти. Не подписвайте и обвързващи ви документи, без да сте прочели и най-дребните шрифтове. Ако не можете сами да вникнете в съдържанието на даден документ, потърсете помощ. Бъдете не само съобразителни, а даже хитри, когато ви се предлага работа.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще е много полезно за вас да си припомните някои правилници, които засягат преките ви задължения. Ще се опитат да ви възложат странична работа и трябва да сте добре подготвени, ако решите да я приемете. Имайте обаче предвид, че не трябва да бързате с отговора си и да се влияете от емоциите си. Проучете точно условията, при които ще ви се наложи да работите. Никак няма да е срамно да се съветвате с по-опитни.

Хороскоп - 12 октомври - продължава
 
Хороскоп - 10 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Богат на събития ден ще бъде тази събота, но трябва да намерите време и за себе си. Не се посвещавайте изцяло на чуждите проблеми. Можете да разрешите важни въпроси за семейството си, ако добре организирате времето си, а и лично за себе си да свършите нещо положително. Не бъдете прекалени взискателни към по-възрастните и търпеливо обяснявайте всичко. Макар и денят да е по-хладен, излезте сред природата, за да се разтоварите от напрежението през седмицата.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес трябва да се занимавате повече с работа на открито. Дори денят да не е много топъл, за вас престоят в затворени помещения не е препоръчителен, защото ще се изнервите и ще се изпокарате с близките си. Погрижете се за свой приятел, който има нужда от помощ. Много положително ще ви се отрази разговор с човек, когото не сте виждали отдавна. Ще си възвърнете вярата, че хората не са постоянно мрънкащи за дребни проблеми.

Хороскоп - 10 октомври - продължава
 
Хороскоп - 11 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния неделен ден ще бъдете малко изнервени и ще ви се наложи да въздържате от саркастични забележки, ако искате да не си развалите отношенията с близките. Не си позволявайте и неуместни шеги – никак няма да ви се отдава да се шегувате, с когото и да било. Вършете си работа, не смятайте, че друг ще я поеме, колкото и да си въобразявате, че работите повече от другите.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е успешен, само ако овладеете бързането си. Проявите ли припряност, ще изнервите всички около себе си и дори ще създадете не един излишен конфликт. Наложително е да проверите дали сте изпълнили всичко, планирано за деня. Ако сте пропуснали важна задача, побързайте до вечерта да я изпълните.

Хороскоп - 11 октомври - продължава
 
Хороскоп - 9 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не се заемайте с неща, които нямате желание да правите. Наистина ще свършите някоя полезна дейност, но ще си развалите значително настроението в петъчния ден. Бъдете внимателни, когато общувате с хора, които слабо познавате. Не говорете за личните си проблеми с тях. Много добре ще бъде да направите една дълга есенна разходка вечерта.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате един много напрегнат ден, но няма да сте доволни от себе си. Това може да ви провокира към недотам приятни изказвания пред колегите ви, които ще се почувстват обидени от някои ваши думи. По-добре ще е да си спестите пиперливите мнения днес. Бъдете внимателни, когато работите или си играете с остри предмети.

Хороскоп - 9 октомври - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 358

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68