Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 27 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е подходящ за творческа дейност. Ще имате добри идеи, които изискват задълбочено обмисляне. Споделете с верни приятели намеренията си, вслушайте се в компетентните съвети. Пътуване може да ви донесе приятни преживявания. Ще се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много енергия във всяко отношение. Трябва да организирате добре деня, ако искате да приключите със задачите си навреме. Пътуване може да ви донесе приятни моменти, но и много полезна информация. Ще бъдете позитивни и ще имате много идеи, но помнете, че не е нужно да се опитвате да реализирате всяко свое хрумване.

Хороскоп - 27 юли - продължава
 
Риби - хороскоп за август 2016

За вас, представители на зодия Риби, месец август ще бъде много благоприятен. Вие ще можете да реализирате плановете си, успешно ще се справите с деловите си задачи, макар че това няма да е винаги лесно. Не трябва да мързелувате и да отлагате. Колкото по-целенасочени сте, толкова по-успешна ще бъде работата ви. Не оставяйте недовършени дела. По-напрегната ще е втората половина на месеца, но тогава пък ще ви се отдаде възможност да създадете интересни контакти, които ще са полезни за бизнеса ви.

Риби - хороскоп за август 2016 - продължава
 
Хороскоп - 26 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще бъде достатъчно интензивен и няма да ви остане време да си спомняте някои неприятности вчера, но поне си направете поука от грешките си. Успешни ще бъдат пътуванията, разговорите с близките ще носят позитивни емоции. Не обещавайте на никого финансова помощ, самите вие имате нужда от значителни парични средства. Важен момент от деня ще бъде уговорката ви с човек за евентуален общ бизнес. Не се съгласявайте да започвате нещо в близките десетина дни.

Телец – 21.04 до 21.05
Контролирайте емоциите си много сериозно, тъй като са вероятни големи неприятности в службата, ако много говорите и създадете конфликти с началниците си. Не е добре да бездействате през този ден, но и не се натоварвайте с тежка физическа работа. Не стойте на течение. Избягвайте контакти с болни хора, макар и да ви се струва, че летните заболявания минават лесно.

Хороскоп - 26 юли - продължава
 
Водолей - хороскоп за август 2016

Представители на знака Водолей, чака ви един много напрегнат, но и ползотворен август. А ако съумеете да движите правилно и личните си, и служебните си дела, ще се окаже, че този период от живота ви ще е значим и занапред. Нито за миг не забравяйте досегашните си делови проекти, контролирайте развитието им много усърдно, но паралелно с тях ще можете да задвижите нови начинания. Постарайте се да избягвате всякакви конфликти, съсредоточете се в работата си. Не мързелувайте дори понякога да се чувствате много изморени. Няма да ви е лесно на работното място, но си струва да дадете всичко от себе си.
Хората на изкуството ще мат много интересни идеи, ще ги реализират успешно, но трябва по-малко да говорят предварително. Можете, ако сте много бъбриви, да облагодетелствате някой плагиат.

Водолей - хороскоп за август 2016 - продължава
 
Козирог - хороскоп за август 2016

Вие, представители на зодия Козирог, през месец август на 2016 година трябва да не бъдете много активни и инициативни по отношение на делови задачи. По-добре ще е да си дадете една пълноценна почивка и да обмислите плановете си за бъдещето. Тъй като енергийният ви потенциал няма да е на високо ниво, ако упорствате да бъдете дейни, е възможно да направите много грешки, да объркате дори проекти, които до този момент вървят успешно. Ако бездействието ви тормози, не бездействайте! Четете, правете проучвания за различни неща, които ви интересуват, спортувайте. Никой не е казал, че пълноценният отдих се изразява в лежане по гръб, макар че и това ще бъде по-добре вместо да нервничите, когато работата ви не върви, въпреки че полагате усилия. Такъв е моментът, оценете го откъм хубавата му страна.

Козирог - хороскоп за август 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 342

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68