Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Дева - хороскоп за ноември 2016

През месец ноември на 2016-та вие, представители на знака Дева, ще трябва да водите един много премерен начин на общуване с хората около себе си. Ще ви се наложи да водите яростна борба за устояване на позициите си, но трябва да запазите спокойствие, да изглеждате винаги хладнокръвни и сигурни в себе си. Няма да е лесно, но това е пътят към успеха. Имайте предвид, че ще трябва да преодолеете някои недотам почтени ходове на колеги и съседи. Могат да се опитат да ви измамят или подведат. Колкото и да звучи заплашително – доверие на никого, освен на най-близките ви хора.
Колкото по-малко споделяте за деловите си планове, толкова по-добре за вас. Във ваш интерес е да избягвате всякакви коментари за намеренията си в частния бизнес, а ако сте служител – за задачите, които ви затрудняват по някаква причина. Търсете информация, правете справки, но не обяснявайте, че имате проблеми. Бъдете много стриктни при работа с документи – и ако подписвате вие такива, и ако получавате от някого. Със собствените си очи се убедете, че всичко е наред.

Дева - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Лъв - хороскоп за ноември 2016

За вас, представители на зодия Лъв, месец ноември на 2016 година ще бъде достатъчно напрегнат по отношение на работата ви. Затова ще е добре да си спестите някои ситуации, които ще ви натоварят допълнително. Не посещавайте места, които не са ви приятни, не се събирайте с хора, които ще ви обременят допълнително. Не се подавайте на провокации от страна на колеги и роднини. Едва в третата декада на месеца ситуацията около вас ще се успокои и вие ще можете да работите по-спокойно. Независимо как се стичат обстоятелствата около вас, не губете оптимизма си. Периодът като цяло ще е успешен за представителите на знака, особено за мъжете.

Лъв - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 23 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
През този ден вашият девиз трябва да е "Карай я полека" и всичко ще се развива по плановете ви. По никакъв повод не трябва да влизате в конфликти с членове от семейството си. Успешно ще ви се отдават различни видове дейности, но най-добре ще е да се отдадете на творческа работа. В следобедните часове излезте сред природата даже и да вали. Ще се заредите с положителна енергия.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се залавяйте за сложни дейности, който днес ще ви създадат изключително голямо напрежение. Имате нужда от много сериозна почивка. Нервната ви система е пренатоварена и ще е по-добре да се отдадете на разговори с приятели, спортни занимания. Можете да се занимавате с дома си, подредете библиотеката си. Не влизайте в конфликти с никого през този ден.

Хороскоп - 23 октомври - продължава
 
Хороскоп - 25 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес трябва да сте много оперативни при вземане на решения. Може да се окаже, че вашето колебание или забавяне ще навреди на цялостната ви работа. Не се заблуждавайте обаче, че всяко ваше решение ще е правилно. Мислете бързо, но не забравяйте да прецените дори най-малките подробности. Трябва и да сте предвидливи с оглед бъдещите ситуации.

Телец – 21.04 до 21.05
Може и да не ви е приятно днес на работното място, но нито за секунда не бива да показвате това публично. Вашето недоволство може да бъде изтълкувано крайно неправилно и началниците ви да бъдат силно подразнени. За ваше съжаление в дома си също ще трябва да мерите всяка дума, за да не се стигне до семеен скандал. Най-рискови със своята обидчивост ще са вашите по-възрастни роднини.

Хороскоп - 25 октомври - продължава
 
Рак - хороскоп за ноември 2016

През ноември на 2016 година за вас, представители на зодия Рак, се очертават много хубави моменти, тъй като и вие ще бъдете в подем на творческите си сили и ще съумеете да спечелите сърцата на много хора. Ще бъдете много позитивно настроени, ще проявявате голяма активност във всяко събитие от делови характер. В любовта също ще бъдете инициативни, изобретателни и печеливши. По-внимателни ще трябва да сте през третата декада, когато освен емоционалност, ще се наложи да проявите и хладнокръвие, даже пресметливост на служебното си място. В противен случай е много вероятно да бъдете наказани заради чужда вина.

Рак - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 363

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68