Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 22 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Съботният ден ще е успешен, ако от сутринта не ви обхване лошо настроение и не започнете да се заяждате с близките си, без да има сериозен повод за това.  Не бъдете много подозрителни, ревниви и себични. Денят може да ви донесе приятно и успешно пътуване, мили срещи с роднини и приятели. Добре ще е да посетите някакво интересно място с близките си и да се порадвате на първия ноемврийски ден.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес интуицията ви ще бъде изключително силна. Ще долавяте много интересни неща у околните, но запазете на всяка цена доброто си настроение. Ако се натъкнете на дребни лъжи, не ги коментирайте.Те не целят да ви измамят, а да направят деня на всички ви по-интересен. Посетете възрастни роднини, дайте им възможност да споделят проблемите си, но помнете – само слушайте, не се вживявайте в това. Не претоварвайте гърба си.

Хороскоп - 22 октомври - продължава
 
Близнаци - хороскоп за ноември 2016

През ноември на 2016 година вие, представители на знака Близнаци, не бива да си губите времето в празни приказки и бездействие. Бъдете активни, вършете навреме всичко, което сте си набелязали. Ако отлагате задачите си поради леност, ще трябва да се примирите с някои неуспехи, за които сами ще сте си виновни. Добре ще бъде да се заемете с повишаване на квалификацията си и да започнете редовни спортни занимания.
В последната декада на месеца ще загубите доверието на стар приятел, но същевременно ще създадете нови контакти с влиятелни за професионалната ви реализация хора. Разбира се, едното няма да компенсира другото!

Близнаци - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Телец - хороскоп за ноември 2016

За вас, представители на зодия Телец, предстои един успешен и до голяма степен изненадващ месец ноември през тази година. Вие сами ще се удивите колко много работа сте свършили през този есенен месец, ако в края му си направите равносметка. Ще работите, без особено да се напрягате, но усилията ви ще бъдат много ефективни. Ще успеете да се справите даже със задачи, които дълго време сте се чудили как да приключите, тъй като винаги нещо се е обърквало и не сте успявали да се справите. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство от ръководството на фирмата ви, макар и да не ви се вярва, че това ще стане.
Има едно важно условие да приключите месеца с успехи във всички сфери – не се отказвайте, ако обстоятелствата ви се струват неблагоприятни в даден момент.

Телец - хороскоп за ноември 2016 - продължавва
 
Хороскоп - 21 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Петъкът ще е благоприятен за вашата делова дейност, особено ако работите с дружен екип. Бъдете решителни, излагайте точно идеите си. Устоявайте мнението си без излишна агресия, но давайте възможност и на другите да изложат идеите си.  Ако търсите предизвикателство – приемете предложение да се заемете с нещо ново и не съвсем типично за ежедневието ви. Днес не си позволявайте да седите дълго на студ - не сте в идеална физическа форма.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят може да бъде значително успешен за вас, ако съумеете да контролирате емоциите си. Имате намерение да предложите някаква нова идея за рационализация в работата. Първо се погрижете да си спечелите съмишленици. Имайте достатъчно търпение и ще видите идеите си реализирани. Нужно е да помните обаче, че ако започнете с кавги и упреци към началниците си, каузата ви е загубена.

Хороскоп - 21 октомври - продължава
 
Хороскоп - 20 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес може би ще се почувствате използвани, когато друг получи похвали за работата, свършена от вас. Не бързайте да реагирате бурно, помислете кои са причините за подобно недоразумение и ако трябва, изяснете точно всичко. По-важно ще е, че има вероятност да бъдете избрани за желана от вас позиция.  Очакват ви щастливи мигове и в дома ви вечерта – близък човек ще ви съобщи за свой голям успех.

Телец – 21.04 до 21.05
Още в ранните часове на този четвъртък ще започне да ви измъчва някакво колебание и трудно ще освободите мислите си от проблема, който го поражда. Би трябвало да действате по-решително, а ако  колебанията ви са породени от липса на информация, поразровете се в документи и други източници. Можете да потърсите подкрепата на приятели и колеги. Помнете, че все пак само вие носите отговорност и решението трябва да е ваше.

Хороскоп - 20 октомври - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 362

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68