Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 30 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате силна енергия в този понеделник, но не всичко ще се развие както сте го планирали. Това не трябва да е причина за ядове, нито за упреци към колеги и приятели. Може би вашите планове са прекалено амбициозни - помислете по такъв вариант. Днес внимавайте как натоварвате лявата ръка и лявото рамо - има вероятност от контузия.

Телец – 21.04 до 21.05
Понеделникът ще тръгне доста безинтересно, но постепенно ще се появят интригуващи моменти. Само не прекалявайте с любопитството. Нека кой каквото има да ви каже, да сподели сам. Пазете се и от любопитството на по-възрастни колеги.

Хороскоп 30 март - продължава
 
Риби - хороскоп за април 2015

През месец април на 2015-та година вие, представители на зодия Риби, ще имате възможност да осъществите твърде разнообразни дейности. Това може да ви доведе до неправилни решения в някои ситуации, защото постоянно ще градите планове, ще обмисляте в кой случай как да постъпите. Съществува голяма вероятност да се изморите още през първите дни на месеца. Трябва постоянно да си спомняте, че е нужно да редувате работа с почивка. Не отхвърляйте помощта на хората около себе си.
На служебното си място често ще се изправяте пред неочаквани проблеми, но не се притеснявайте излишно. Мобилизирайте всичките си знания, физическите сили, практическия си опит и действайте. Крайните резултати ще ви покажат, че сте избирали постоянно верните решения.

Риби - хороскоп за април 2015 - продължава
 
Козирог - хороскоп за април 2015

За вас, представители на зодия Козирог, април на 2015-та може да бъде един много добър месец, ако вие успеете да се отървете от голямата си тревожност. Бъдете решителни, не си мислете, че нещо лошо ще се случи точно на вас. Песимистичните настроения всъщност могат да ви доведат до прекалена предпазливост и грешки. Наистина няма да ви е лесно с начинанията в деловата сфера, но пък ако се мобилизирате и съумеете да рискувате умерено, ще можете да се поздравите с отлични резултати както в частния бизнес, така и на служебното поприще. Работа, упоритост, преследване на по-значими цели – това ще е пътят към успеха за този период.

Козирог - хороскоп за април 2015 - продължава
 
Водолей - хороскоп за април 2015

През месец април на 2015 година вие, представители на знака Водолей, ще трябва да понесете някои дребни разочарования, макар че като цяло периодът няма да е неприятен за вас. Не си позволявайте да драматизирате малките неуспехи, защото това може да ви тласне по пътя на негативната нагласа, а истински причини за това няма да има.
Всъщност малко по-трудна ще е първата половина на месеца, когато не всички ваши бизнес планове ще се развият според желанията ви. Това обаче не означава, че няма да са успешни. Нищо драматично – може би ще загубите за малко финансова стабилност, но още до края на месеца всичко ще се успокои и ако бъдете достатъчно дейни, ще нулирате загубите, които и без това няма да са катастрофални. Малко повече оптимизъм няма да ви е излишен.

Водолей - хороскоп за април 2015 - продължава
 
Стрелец - хороскоп за април 2015

През месец април вие, представители на зодия Стрелец, ще имате възможност да утвърдите своя авторитет. Може да не постигнете много в кариерното си развитие или в личния си бизнес, но ще успеете да защитите позициите си на професионалист. Просто така ще се стичат обстоятелствата, че ще се намесвате с точни решения или мнения в най-важния момент. От друга страна няма да ви се работи на пълни обороти и ще се постараете да намерите кой да изпълнява голяма част от задачите ви, но не забравяйте, че е нужен внимателен контрол от ваша страна, след като сте прекият отговорник за определена задача. В противен случай може да се наложи да поемете вината за някои неудачи, без да сте пряк виновник за тях.

Стрелец - хороскоп за април 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 307

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68