Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 1 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Съботният ден ще е успешен, ако от сутринта не ви обхване лошо настроение и не започнете да се заяждате с близките си, без да има сериозен повод за това.  Не бъдете много подозрителни, ревниви и себични. Денят може да ви донесе приятно и успешно пътуване, мили срещи с роднини и приятели. Добре ще е да посетите някакво интересно място с близките си и да се порадвате на първия ноемврийски ден.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес интуицията ви ще бъде изключително силна. Ще долавяте много интересни неща у околните, но запазете на всяка цена доброто си настроение. Ако се натъкнете на дребни лъжи, не ги коментирайте.Те не целят някой да се облагодетелства, а да направят деня на всички ви по-интересен. Посетете възрастни роднини, дайте им възможност да споделят проблемите си, но помнете – само слушайте, не се вживявайте в това. Не претоварвайте гърба си.

Хороскоп 1 ноември - продължава
 
Хороскоп 31 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Петъкът ще е благоприятен за вашата делова дейност, особено ако работите в сферата на икономиката, строителството, компютърните технологии, образованието. Бъдете решителни, излагайте точно идеите си. Устоявайте мнението си без излишна агресия.  Ако търсите предизвикателство – приемете предложението да бъдете член на някаква контролна комисия. Само помислете дали подобна дейност ще ви е присърце, за да не се чудите после как да се отървете от нея и от многото писане.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят може да бъде значително успешен за вас, ако съумеете да контролирате емоциите си. Имате намерение да предложите някаква нова идея за рационализация в работата. Първо се погрижете да си спечелите съмишленици. Имайте достатъчно търпение и ще видите идеите си реализирани.Нужно е да помните обаче, че ако започнете с кавги и упреци към началниците си, каузата ви е загубена.

Хороскоп 31 октомври - продължава
 
Хороскоп 30 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес може би ще се почувствате използвани, когато друг получи похвали за работата, свършена от вас. Не бързайте да реагирате бурно, помислете кои са причините за подобно недоразумение и ако трябва, изяснете точно всичко. По-важно ще е, че има вероятност да бъдете избрани за желана от вас позиция.  Очакват ви щастливи мигове и в дома ви вечерта – близък човек ще ви съобщи за свой голям успех.

Телец – 21.04 до 21.05
Още в ранните часове на този четвъртък ще започне да ви измъчва някакво колебание и трудно ще освободите мислите си от проблема, който го поражда. Би трябвало да действате по-решително, а ако  колебанията ви са породени от липса на информация, поразровете се в документи и други източници. Можете да потърсите подкрепата на приятели и колеги. Помнете, че все пак само вие носите отговорност и решението трябва да е ваше.

Хороскоп 30 октомври - продължение
 
Риби - хороскоп за ноември 2014

За вас, представители на знак Риби, ще е добре през месец ноември на 2014-та да бъдете постоянно активни и да се опитвате да реализирате докрай всичко, което вече сте започнали. Периодът ще ви позволи да се справите с целите си, но не отказвайте помощ от близките си и от добри приятели. Няма обаче да получите финансова помощ, дори да ви е обещана предварително. За вас ще е важно да се намирате в добри отношения с хората, които ви заобикалят, защото това ще ви гарантира спокойствие от каквото се нуждаете. Вие самите няма да бъдете много борбени и ако изпаднете в апатичност или крайна раздразнителност, няма да реализирате нищо от заплануваното.

Риби - хороскоп за ноември 2014 - продължава
 
Водолей - хороскоп за ноември 2014

За вас, представители на зодия Водолей, ще бъде най-добре да се посветите на работата си през ноември и да оставите на заден план любовните мелодрами. И да не ви се иска, съдбата ще ви принуди да бъдете твърде дейни, ако имате намерение да запазите работата си и материалното си благополучие. Не се притеснявайте от многото задължения, защото винаги ще се намери кой да ви помогне и то съвсем безкористно.  Ще трябва да пожертвате основно лично време, но и без това в момента нямате някакви странични занимания.

Водолей - хороскоп за ноември 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 394

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68