Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 26 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще бъде достатъчно интензивен и няма да ви остане време да си спомняте някои неприятности вчера, но поне си направете поука от грешките си. Успешни ще бъдат пътуванията, разговорите с близките ще носят позитивни емоции. Не обещавайте на никого финансова помощ, самите вие имате нужда от значителни парични средства. Важен момент от деня ще бъде уговорката ви с човек за евентуален общ бизнес. Не се съгласявайте да започвате нещо в близките десетина дни.

Телец – 21.04 до 21.05
Контролирайте емоциите си много сериозно, тъй като са вероятни големи неприятности в службата, ако много говорите и създадете конфликти с началниците си. Не е добре да бездействате през този ден, но и не се натоварвайте с тежка физическа работа. Не стойте на течение. Избягвайте контакти с болни хора, макар и да ви се струва, че летните заболявания минават лесно.

Хороскоп - 26 юли - продължава
 
Козирог - хороскоп за август 2016

Вие, представители на зодия Козирог, през месец август на 2016 година трябва да не бъдете много активни и инициативни по отношение на делови задачи. По-добре ще е да си дадете една пълноценна почивка и да обмислите плановете си за бъдещето. Тъй като енергийният ви потенциал няма да е на високо ниво, ако упорствате да бъдете дейни, е възможно да направите много грешки, да объркате дори проекти, които до този момент вървят успешно. Ако бездействието ви тормози, не бездействайте! Четете, правете проучвания за различни неща, които ви интересуват, спортувайте. Никой не е казал, че пълноценният отдих се изразява в лежане по гръб, макар че и това ще бъде по-добре вместо да нервничите, когато работата ви не върви, въпреки че полагате усилия. Такъв е моментът, оценете го откъм хубавата му страна.

Козирог - хороскоп за август 2016 - продължава
 
Хороскоп - 25 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Ще трябва първо да станете наясно със себе си през този понеделник, ако искате той да мине спокойно и да не се изнервяте още в началото на седмицата. Противоречивите ви решения ще измъчват не само вас, а и околните. Пазете се от измами и лицемерни хора. Не е желателно да посрещате гости в дома си. Можете да се видите с приятели на неутрални място.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят може да бъде значително успешен за вас, ако съумеете да контролирате емоциите си. Не се поддавайте на провокации, не влизайте в конфликти с близките си и с непознати хора. Не е желателно да пътувате късно вечерта, а ако това се налага, по-добре ще е да имате спътници . Бъдете бдителни към здравето си и не се отнасяйте небрежно към някои сигнали на тялото си.

Хороскоп - 25 юли - продължава
 
Стрелец - хороскоп за август 2016

За вас, Стрелци, август на 2016-та ще е изпълнен с много приятни дни. Независимо, че ще има моменти, в които ще трябва да се преборите с трудности и да преодолеете някои недостойни прояви на хора от обкръжението ви, ще успеете да се справите успешно с всичко и накрая на месеца ще се чувствате доволни от себе си и резултатите, които сте постигнали. Най-успешни ще бъдат вашите начинания в сделки с недвижими имоти, в търговията и в изявите ви като обществена личност. Между другото е редно да се нагласите така, че да отминавате философски някои дребни неуспехи. Тези от вас, които са имали щастието да се учат от философски настроени родители и приятели, просто трябва да си припомнят, че дребните неща са важни, но винаги могат да се пренебрегнат в името на по-значимите.

Стрелец - хороскоп за август 2016 - продължава
 
Скорпион - хороскоп за август 2016

През месец август вие, представители на знака Скорпион, ще бъдете в подем на силите си и ще имате енергия да се справите бързо и успешно с различни задачи. Мобилизирайте се напълно. Творческите ви виждания ще са разнообразни, но е редно добре да прецените с кое си струва да се захващате. Тъй като сте човек с богата фантазия, има опасност да се заемете с много неща наведнъж, но така само ще разпилеете силите си.

Скорпион - хороскоп за август 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 342

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68