Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 4 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще бъде успешен за вас предимно във финансово отношение. Ще сключите изгодни сделки, ще получите и допълнителни приходи за извършена от вас работа. Най-хубавото е, че отдавна вече сте загубили надежда за това плащане и не сте предвидили предварително къде да вложите парите. Поглезете се - купете си нещо, за което си мечтаете от много време, но все не ви достигат средства.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят може да започне с известни неприятни за вас моменти, тъй като сте успели да настроите негативно преките си началници. Помислете какво не сте свършили по поставените ви задачи, какво сте сгрешили или какви неуместни коментари сте направили. Едно обаче трябва да ви е напълно ясно - виновни сте. Постепенно ще се справите и със задачите на работното място, и с настроението си. Ваш близък ще ви поднесе много радостна новина.

Хороскоп - 4 май - продължава
 
Хороскоп - 3 май

Овен – 21.03 до 20.04
Интересен вторник се очертава след великденските празници. Макар и да сте позагубили ритъма си на работа, ще се справяте лесно със задълженията си, ще се радвате на помощ и разбиране от страна на колегите си. Огледайте планираните задачи, ще имате интересни хрумвания и трябва да помислите как да ги комбинирате, за да работите по-ефективно. По обяд ви очаква важен разговор за бъдещата ви дейност на служебното място и евентуални промени. Трябва обаче да помислите добре и да прецените дали наистина искате тези промени.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще имате интересни идеи, но трябва да сте наясно, че не всички ще ги приветстват. Колкото и да не ви се вярва, има хора, които няма да проявят интерес. По-лоши ще са завистниците, за които е недопустимо някой да върви напред. Просто се пазете от тях. Не е нужно да коментирате техните действия. След обяд ще се почувствате значително изморени и ако е възможно, не стойте дълго в затворени помещения. Промените във времето ви се отразяват, но не е болка за умиране. Ще се справите.

Хороскоп - 3 май - продължава
 
Хороскоп - 1 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще много натоварен за вас, независимо, че е почивен.  До обяд свършете по-важната си работа. След обед ви очаква дълго пътуване. Днес не трябва да се занимавате с клюки и интриги . По-добре ще е да изпълните повече от плануваните задачи вместо да се месите в живота на другите.

Телец – 21.04 до 21.05
Има вероятност днес от много ангажименти да не свършите никаква работа до края. Обстоятелствата са такива, а и на вас ще ви липсва добра организация. Неочаквано пътуване също ще промени плановете ви за деня, но пък това пътуване ще е крайно наложително. Новини от далечни роднини ще ви изненадат, но вие самите няма да участвате в последвалите събития пряко.

Хороскоп - 1 май - продължава
 
Хороскоп - 2 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е много благоприятен за всички ваши замисли. Ако имате важна работа, постарайте се да я свършите до обяд. Днес не водете разговори за политика, оставете ги за друг момент. Вечерта добре си помислете какво предстои да свършите през цялата седмица, за да подредите задачите си по важност. Ще бъдете малко въодушевени и е възможно да пропуснете важна задача.

Телец – 21.04 до 21.05
Понеделникът ви ще бъде значително натоварен, но вие ще приемате задачите с лекота. Това може да доведе и до някои грешки, ако не сте достатъчно внимателни. Повече ще се вълнувате от проблеми, свързани с децата ви. Ако не ви се иска да поемате отговорност за нещо, кажете го в прав текст.

Хороскоп - 2 май - продължава
 
Хороскоп - 30 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви предложи голямо разнообразие от дейности и положителни емоции. Работата ви ще върви леко, около вас ще има позитивно настроени хора. Пътуванията, разговорите и творческите ви начинания ще дадат отлични резултати. Трябва обаче да сте внимателни към всичко, с което се занимавате.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате един успешен ден, който може да ви донесе не само удовлетворение и много радости. Пътуванията също ще са успешни, но бъдете внимателни и не се увличайте от скоростта. Радостна новина ще зарадва членовете на семейството ви. Позволете си малко повече забавления.

Хороскоп - 30 април - хороскоп
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 318

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68