Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 20 август

Овен – 21.03 до 20.04
Днес можете да се изправите срещу голямо предизвикателство на работното си място и да спечелите много по отношение на кариерното си развитие. Не пестете енергията си и докажете, че сте борбен човек, който знае да устоява идеите си. Нужно е да обърнете внимание и на приятелите си, от които сте се изолирали заради работата си. Близките ви хора ви готвят приятна изненада вечерта. Не закъснявайте след работа, очаква ви нещо много интересно.

Телец – 21.04 до 21.05
Още сутринта обмислете как да реагирате срещу проявите на някои ваши колеги, за да докажете колко неправилно тълкуват поведението ви. Само не избирайте пътя на дребнавите кавги. Докажете с действия професионалните си умения и знания. Пътувания със служебни задачи ще бъдат успешни, а и ще се запознаете с хора, на които ще можете да разчитате в бъдеще. Вечерта останете в дома си.

Хороскоп 20 август - продължава
 
Лъв - хороскоп за септември 2014

Вас, представители на зодия Лъв, ви чака един успешен септември през 2014 година, но внимавайте да не се поддадете на  изкушението и да решите, че не ви се прави нищо по-ангажиращо. Ако използвате целия си потенциал, ще се радвате на успешно приключили сделки, плодотворни пътувания по делови въпроси. Възможно е, ако сте служител в институция, да получите повишение в позицията, но не и на заплатата си. По-малко трябва да говорите за плановете си. Повече действайте, не се съмнявайте в успеха си. Особено плодотворно ще бъде времето между 3-10-ти и периодът от 20-25-ти септември, когато всичко ще ви се отдава по-лесно, а и много хора съвсем безкористно ще искат да ви помогнат.
По-лениви ще бъдат хората на изкуството и макар и да имат интресни идеи, трудно ще се организират да ги реализират.Това може да се окаже и грешка, защото е голяма вероятността да се пропилее рядък шанс. Поне можете да бъдете по-внимателни и да се потрудите, ако се налага да завоювате нещо полезно за себе си.

Лъв - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
Рак - хороскоп за септември 2014

За вас, представители на зодия Рак, септември на 2014 година ще бъде твърде наситен със събития, но вие ще успеете да подредите така нещата, че да се справите успешно с всичко. Ще имате силна енергия и желания за работа, но трябва да сте съсредоточени в това, което вършите. Няма да имате време, което да разпилявате в ненужни срещи с разни хора. Срещайте се само с най-добрите си приятели и с хора, които ще подпомагат работата ви. Не позволявайте и на другите да ви разсейват, а бъдете целенасочени. На първо място трябва да прегледате делата си, да организирате довършването на някои изостанали задачи. След това можете да стартирате нови проекти, но не сключвайте нови договори през септември. Това, което сте планирали досега, трябва да бъде довършено, а после ще мислите за бъдещето. Ако ви предложат да повишите квалификацията си, приемете, но се опитайте да организирате това така, че да посещавате курсове, семинари или други форми на обучение през октомври.

Рак - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
Хороскоп 19 август

Овен – 21.03 до 20.04

Денят ще е изпълнен с голямо разнообразие от дейности, но е много важно да съумеете да ги степенувате по важност. Има вероятност да не свършите най-значимото, пилеейки си времето с по-маловажни задачи. Не си позволявайте днес да критикувате колегите си и да недоволствате от тяхната работа. Ще получите много упреци за ваши грешки. Неочаквана среща със стар познат може да промени плановете ви за деня, но се постарайте да се приберете навреме. Поели сте ангажимент към семейството си и трябва да го изпълните.

Телец – 21.04 до 21.05
В този вторник ще имате интересни идеи. Някои от тях няма да бъдат приети единодушно от колектива, в който работите, но отстоявайте своето особено ако засяга персонално вашата работа. Проявете обаче деликатност и кротко прокарвайте своето. След обяд ще се почувствате значително изморени и ако е възможно, не стойте в затворени помещения. Не влизайте в конфликти с хора от семейството си вечерта.

Хороскоп 19 август - продължава
 
Хороскоп 18 август

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да останете доволни през този ден от работата си, защото много от плановете ви ще претърпят изменения. Трудно ще се справяте със задачите си, но това не значи, че от понеделник започва да не ви върви. Не си помисляйте подобно нещо. Владейте нервите си и не влизайте в конфликти. Не започвайте нищо ново и ако е възможно, не пътувайте.


Телец – 21.04 до 21.05
Понеделникът ще е малко труден за вас, но вие ще се справите и то значително добре. Проявете упоритост и не отстъпвайте от решенията си. Най-трудно ще се преборите по същество със себе си, защото ще сте значително раздразнителни. истината е, че сте изморени. Не е ден и за приятелски сбирки, но е по-добре от усамотяването.

Хороскоп 18 август - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 385

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68