Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 25 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес има вероятност да преживеете дребни конфликти с различни хора, но истината е, че сте прекалено чувствителни и мнителни. Намерете начин да си възвърнете емоционалното равновесие или поне не си търсете поводи за спорове с всички. Отделете повече време за духовни дейности и за своя външен вид. Така ще имате възможност да сте по-усамотени.

Телец – 21.04 до 21.05
От сутринта ще се чувствате леко неразположени и уморени.  Днес лесно ще усвоявате информация, която ще ви потрябва скоро – почетете. Вечерта е подходяща за среща с приятели, но не пренебрегвайте постоянния си партньор. Назрява напрежение, породено от егоистичното ви поведение спрямо него.

Хороскоп 25 ноември - продължава
 
Стрелец - хороскоп за декември 2014

Вие, представители на зодия Стрелец, през декември трябва да поставите в ред своите служебни дела, за да приключите годината с точна и ясна представа какво сте постигнали. Не предприемайте рисковани начинания през този месец, а залагайте на сигурно. Не се надявайте да ви помогнат високопоставени личности, защото това няма да се случи – поне в края на тази календарна година. Имате нужда да си дадете малко почивка и да обмислите на спокойствие какво да предприемете през идващата 2015-та, така че не бързайте с новите си хрумвания.
Ако сте на ръководен пост, не се поддавайте на емоции в службата. Това ще ви донесе само конфликти, а работата пак няма да върви според вашите очаквания. Средата на месеца ще бъде най-напрегната, но трябва да удържите ситуацията. Доверете се на интуицията си, но владейте нервите си. В последната декада на месеца всичко около вас се успокоява и сами ще прецените, че нищо не е било толкова зле, колкото на вас ви се е струвало.

Стрелец - хороскоп за декември 2014 - продължава
 
Скорпион - хороскоп за декември 2014

Вие, представители на знака Скорпион, ще преживеете един интересен декември през тази година. Няма да сте много ангажирани със служебни дейности, но подобно затишие ще бъде добре дошло за вас.  Особено важна ще е помощта на авторитетен и влиятелен човек, който от сърце ще ви подкрепи в някои ваши намерения.
През първата декада на месеца ще имате малко повече работа, но не се гневете, ако някои от задачите първо не потръгнат според плановете ви. Постепенно всичко ще се оправи и ще завърши с успех. Като имате предвид, че основно ще се занимавате с рутинни дейности, няма нужда от прекалена емоционалност. Може дори в някои моменти да ви е малко скучно, но не си създавайте излишно напрежение.

Скорпион - хороскоп за декември 2014 - продължава
 
Хороскоп 24 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Вие ще сте от хората, които ще трябва да свършат твърде много служебна работа през този понеделник. Не се сърдете на никого, сами сте си подредили така нещата. Хубавото е, че ще ви предложат помощ и денят ще мине твърде ведро. Не напускайте обаче работното място, без да сте отчели пред началниците си свършеното.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще ви се отдаде възможност да откраднете малко от служебното време и да се видите с хора, от които ще научите твърде интересни новини. Предложение за новогодишните празници ще ви заинтересува много, но проверете добре условията на офертата. Все пак се погрижете да свършите и работата си, за да не се натъкнете на известни неприятности от страна на колегите си.

Хороскоп 24 ноември - продължава
 
Везни - хороскоп за декември 2014

Месец декември на 2014-та ще бъде твърде успешен за вас, представители на зодия Везни, ако нещо не провалите с големия си инат. Не бъдете излишно инициативни, но и не пропускайте да изпълните това, което си е ваше пряко задължение. Вършете си работата съвестно, спазвайте сроковете, контролирайте качеството на извършеното. Така ще съхраните енергията си, ще ви остане време да обмислите някои нови начинания и няма да се налага да поправяте объркани ситуации по ваша вина. Не трябва да се страхувате от някои промени на служебното си място. Дори и да има такива, те ще са благоприятни за вас. Много е вероятно още в началото на 2015-та да ви предложат по-изгодна позиция в йерархията на работното ви място, но това по същество ще е оценка за работата ви основно през последното тримесечие на тази година. Дори да чуете някакви слухове за промените около вас, не ги коментирайте предварително. Колкото по-малко обсъждате тези проблеми,  толкова по-добре ще е за вас.

Везни - хороскоп за декември 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 394

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68