Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 17 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Вторникът ще е добър за вас, ако насочите усилията си към довършване на започната вече работа. Много успешно ще завършат сделки или преговори, ако вече сте положили началото им. Не прекъсвайте контакти с хора точно днес, не разрушавайте нещо създадено вече, дори то да ви се струва вече маловажно. Има вероятност да подцените някои контакти и постижения до този момент.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще е добър ден за вас, ако вие самите не настроите някого към себе си с излишно високомерие. Възможно е да ви предложат нова, обмислете тази възможност, без да бързате и настоявайте да ви се даде достатъчно време за размисъл. Малко ще сте импулсивни, затова в първите моменти просто замълчете. Излишното бърборене няма да е във ваша полза, дори то да е положително по отношение на предложението. Някакви внезапно възникнали аварии в дома ви ще ви принудят да отделите парични средства, а това ще ви изнерви. Не реагирайте гневно, няма да се объркат основните ви финансови планове.

Хороскоп 17 декември - продължава
 
Близнаци - 2015

През 2015-та година, за разлика от последните две,  представителите на зодия Близнаци, ще бъдат значително облагодетелствани от съдбата, особено през първите 7 месеца. Има много голяма вероятност да се купи ново жилище, а мнозина  ще се свържат с нов партньор. Това ще е период, през които ще представителите на знака ще могат да повишат квалификацията си, а някои успешно ще завършат образованието си, без да са нужни големи усилия. Важно е обаче да се проявява последователност, търпимост към обстоятелствата, великодушие. Представителите на знака Близнаци ще имат възможността да покажат пред всички, че умеят да се справят с различни трудности и не се предават пред обстоятелствата лесно. Това ще накара колеги и приятели да преоценят отношението си към хората от този знак, а роднините ще имат повод да се гордеят.
Много успешно ще се развива кариерата на Близнаците, които се занимават с обществена работа, а личният им чар ще бъде в тяхна полза постоянно, независимо от някои малки неудачи.

Близнаци - 2015 - продължава
 
Хороскоп 15 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Трябва да сте безупречни днес в работата си. Това ще ви осигури по-силно влияние сред колегите и макар че вече имате авторитет сред тях, малко повече стабилност няма да навреди.  По обед ви предстои среща, която няма да ви изненада с нищо, но пък ще ви бъде много приятно.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не се опитвайте да ставате приятел на всеки, който се завърти около вас. Най-после трябва да разберете, че хората имат и по-недостойни цели. Не си мислете, че истината е винаги такава, каквато на вас ви се иска. Ще ви струва много нерви едно неволно забавяне на документ.

Хороскоп 15 декември - продължава
 
Хороскоп 16 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Работата няма да ви върви особено добре, но в любовта може да ви споходи голяма радост. Занимавайте се с по-творчески неща, ще имате повече успех. Можете да направите интересни проекти, да фантазирате, макар че това не е силната ви страна. Пазете се от конфликти днес, не проявявайте сприхавост.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е ден, в който трябва много сериозно да владеете емоциите си. Наистина ви се струпват много задачи, но с нервничене няма да ги решите. Съществува голяма опасност да обидите хората, с които работите. Интуицията ви е много силна днес, доверете й се. Не искайте нищо назаем. Справяйте се сами, особено по финансови въпроси.

Хороскоп 16 декември - продължава
 
Хороскоп 14 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да имате избор днес, когато ви се отвори допълнителна работа. Колкото и да се ядосвате, никой няма да се съобрази с вашите емоции, така че съхранете нервната си система и помислете как най-лесно да се справите. Не пропускайте да посетите лекар, ако имате затруднено дишане, а страдате от някакво белодробно заболяване.

Телец – 21.04 до 21.05
Плановете ви за деня няма да се осъществят напълно, но все пак ще сте доволни от себе си тази неделя.  Ще възникнат непредвидени ангажименти  от личен характер. Просто това е ден, през който ще трябва да действате според случая. Всичко ще е със знак плюс в крайна сметка.

Хороскоп 14 декември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 390

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68