Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 22 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Този ден може да се окаже труден за вас, тъй като е възможно да се натъкнете на неразбиране отстрана на близките си хора. Не е изключено да се ядосате още от сутринта и да не успеете да се справите с лошото си настроение. Добре би било да не допуснете подобно нещо, но това може да стане само с добре премерен самоконтрол от ваша страна.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще се опитвате да постигнете една своя мечта, но за съжаление обстоятелствата няма да ви позволят това. Ще има намеса в плановете ви, непредвидени ситуации, изискващи пряката ви  участие и просто няма да имате възможност да се занимавате с това, за което отдавна мечтаете.Това обаче не бива да е повод да се разстройвате - каквото има да става, ще стане.

Хороскоп 22 септември - продължава
 
Хороскоп 20 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес е много възможно сами да се поставите в затруднена ситуация. Бъдете по-сериозни и внимателни и не позволявайте да се възползват от разсеяността и добронамереността ви. А такива хора ще има около вас. Не се притеснявайте да им покажете, че сте наясно с намеренията им.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще получите упреци за недостатъчна заинтересованост към служебните задачи. Не оспорвайте това, защото наистина в днешния ден ще сте разсеяни и ще се занимавате повече с личните си проблеми. Лошото е, че в крайна сметка нито ще изпълните на ниво служебните ангажименти, нито ще разрешите личните си задачи.

Хороскоп 20 септември - продължава
 
Близнаци - хороскоп за октомври 2014

Месец октомври на 2014 година ще бъде много благоприятен за вас, Близнаци, особено ако сте работещи в сферата на науката и образованието. Творческите ви начинания ще са много успешни, фантазията ви ще работи отлично. Ще имате и много последователи, които ще ви подкрепят. Хора, които сега започват своя път в определени сфери, ще се утвърдят бързо и ще напреднат в кариерата почти светкавично.
Макар че ще имате някои несъгласия с ръководството на службата, в която работите, не могат да се очакват неприятности. Вашият чар ще ви помогне да стигнете до разбирателство с всеки.
Тези от вас, които се занимават с частен бизнес, трябва да са по-внимателни през първата половина на месеца. Има опасност от финансови загуби и то в значителни размери, ако действате импулсивно. Проявите ли съобразителност и не прибързвате с решенията, отново ще ви споходят успехи.

Близнаци - хороскоп за октомври 2014 - продължава
 
Хороскоп 19 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате възможност този петък да създадете едно приятелство, което ще се окаже много важно за вас още до края на септември. През целия ден ще бъдете прекалено емоционални и трябва да внимавате какво говорите. Необмислените думи могат да разрушат част от авторитета ви или поне да породят съмнение в сериозността ви като личност.

Телец – 21.04 до 21.05
Наслаждавайте се на постигнатите резултати в деловите ви занимания, но не допускайте да бъдат коментирани на неподходящи места. Важно е да съхраните у партньорите си по бизнес доброто мнение за себе си. Настроили се негативно спрямо определено събитие, свързано с пътуване утре, но ще се окаже, че всичко ще се развива положително за вас.

Хороскоп 19 септември - продължава
 
Хороскоп 18 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Работният ви ден ще започне успешно, но по-късно е много вероятно да изпаднете в трудни ситуации поради невъзможността да се справите с определен вид техника. Не се притеснявайте да поискате помощ, тъй като е крайно важно да изпълните поставените ви задачи. Вечерта ви очакват дребни неприятности, свързани с някакво служебно събрание, което много ще ви досади. Въоръжете се с търпение.

Телец – 21.04 до 21.05
На работното ви място днес ще се случат интересни и много приятни за вас събития. Не смятайте обаче, че нещо ви освобождава от служебните задължения. До края на деня е вероятно да ви направят проверка. Трябва да сте абсолютно изрядни.

Хороскоп 18 септември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 394

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68