Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 7 юли

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник няма да се чувствате комфортно на работното си място и с много усилия ще изпълнявате задачите си. Добре ще е да ги приключите до обяд и след това да си дадете възможност за отдих. Ако сте в отпуска, позволете си малко лентяйство - нищо фатално няма да стане, ако се помотаете безцелно. Може би това е начинът да се разтоварите от стреса. Контролирайте кръвното си и избягвайте да сте навън във времето на големите горещини.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще изпаднете в сложно положение - колегите ви няма да оспорват това, което говорите, но всъщност ще си правят, каквото са си наумили. Много зле ще се почувствате от подобно отношение. Ако сте на ръководен пост, трябва да измислите начин да наложите ред и дисциплина. Бъдете категорични в изискванията си. Привечер ще се чувствате много изморени, но не прибягвайте до алкохол и медикаменти.

Хороскоп 7 юли - продължава
 
Хороскоп 6 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Това ще е един малко скучен за вас ден. Няма да съумеете да се мобилизирате напълно за работа, но и няма да сте изправени пред нищо спешно. Добре ще е да направите някаква дарителска акция днес. Опитайте се да приобщите към тази кауза и свои приятели.

Телец – 21.04 до 21.05
Главната битка, която ще водите днес, е срещу самия себе си. Никак няма да ви се работи, всичко ще ви се струва досадно и ненужно. Истината обаче е, че ще имате отговорни задачи и е наложително да ги изпълните максимално добре. Опитайте се да намерите стимули и да се активизирате.

Хороскоп 6 юли - продължава
 
Хороскоп 4 юли

Овен – 21.03 до 20.04
В този ден трябва да намерите време и да се погрижите за дома, за автомобила си. Бъдете сериозни и проявете внимание даже към дребните проблеми. Внимавайте при шофиране. Много е вероятно да се увлечете по високите скорости.

Телец – 21.04 до 21.05
Не бъдете излишно мнителни днес и нека не ви се привижда постоянно някаква заплаха. Тъкмо обратното - днес всички ще бъдат много приятелски  настроени към вас. Ако имате нужда от някаква битова техника, днес можете успешно да направите тази покупка. Даже и някой бонус ще получите.

Хороскоп 4 юли - продължава
 
Хороскоп 5 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Твърде много задачи ще ви изненадат още от сутринта, а това няма да ви е приятно. Много е възможно да не се справите с всичко, новината няма да е само ваша.  Ако решите да си мълчите, ще ви се отвори още много допълнителна работа. При положение, че сте вече в отпуска, не е лошо да организирате така дейностите си, че да не се претоварвате.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще се решава важен за семейството ви проблем. Постарайте се да наклоните везните в своя полза, но не подливайте вода на останалите си членове от фамилията.  Денят ще бъде много благоприятен за осъществяването на ваша идея, която ще допринесе полза за всички ваши близки. Само да не ви хрумне днес да търгувате – ще сте на загуба.

Хороскоп 5 юли - продължава
 
Хороскоп 3 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще мине под знака на успехите, но това няма да стане без много работа и ядове. Макар че в края на деня всичко ще е със знак плюс, непрекъснато ще ви съпътстват трудности, ще се появяват пречки, които ще трябва да преодолявате с бързи реакции. Много нерви ще ви трябват да издържите в този ден, но ще има и от какво да сте доволни.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще сте твърде ангажирани, ако не сте в почивка. Ще се наложи да се занимавате със справки от минали периоди, да ровите в документи и макар че това няма да е приятно, времето ви ще мине неусетно. Същевременно от дейността си покрай попълването на някои формуляри ще научите доста интересна информация и ще установите, че от вас се крият някои факти. По-добре ще е да не коментирате това.

Хороскоп 3 юли - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 333

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68