Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Дева - хороскоп за декември 2014

През месец декември на 2014 вие, представители на зодия Дева, ще се грижите основно за уреждане на домашни проблеми и да укрепите позициите си на работното място. Ако за домашните ангажименти ще сте основното отговорно лице, то в службата ще се намери кой да ви помага и то съвсем безкористно. За да завършат с успех делата ви през декември, трябва да имате добре обмислен план за всяко нещо. Хаосът може да доведе до провал.

Дева - хороскоп за декември 2014 - продължава
 
Хороскоп 23 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви донесе приятни моменти в общуването с близките. Някои разговори ще ви накарат да се замислите, че трябва да сте по-демократични към разбиранията и проявите на децата си. Не спорете излишно с любимия човек.

Телец – 21.04 до 21.05
Много е вероятно да проумеете днес, че сте загубили контрол над някои ситуации в дома си. А може би така ви е било изгодно? Тогава не се сърдете, че близките ви вземат решения, без да ги съгласуват с вас.

Хороскоп 23 ноември - продължава
 
Хороскоп 21 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Петъкът ще тръгне малко трудно за вас по ред обективни и субективни причини. На работното ви място ще възникнат някои особени ситуации, а вие ще реагирате твърде остро на тях. Хубавата новина е, че бързо ще се успокоите и ще преминете към един бърз и ефективен начин на работа. Това ще ви помогне да се справите с многото си задачи.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес безусловно ще сте в центъра на вниманието. По неизвестни за вас причини ще ви бъде оказано специално доверие от колектива да изпълните специфичен ангажимент. Не се чудете, не коментирайте, а действайте. При затруднения искайте помощ и не молете, а настоявайте. Щом на вас са оказали доверие, значи трябва да се съобразяват с това, което препоръчвате и изисквате.

Хороскоп 21 ноември - продължава
 
Хороскоп 22 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Отдайте предпочитание до обяд на духовни занимания, а следобед излезте на чист въздух. Даже да имате недовършени задачи, по-важно е да си починете и да прочистите мислите си. Любовният ви живот е спокоен, но има нужда от разнообразяване. Добре ще ви се отрази едно кратко пътуване до близък град или до интересен природен обект.

Телец – 21.04 до 21.05
Предстои ви една събота, която се очертава спокойна, но и малко досадна. От вас зависи да внесете малко цвят в сивотата на битовите занимания. За хората с малки деца ще бъде полезно да отделят повече време на техните интереси. Колкото и да не ви стигат парите, отделете известна сума, идете на кино с малките, заведете ги на забавно за тях място.

Хороскоп 22 ноември - продължава
 
Хороскоп 20 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
В този четвъртък ще бъдете обградени с добронамерени хора, обаче вие ще сте раздразнителни. Всъщност ви безпокои важен служебен проблем, но нищо няма да оправите с нерви. Действайте, бъдете оптимисти и се вслушвайте в съветите на колегите си. Вечерта останете в дома си и помогнете на по-младите членове от семейството да вземат важно решение. Не бъдете прекалено властни, ако с нещо ви ядосат младите.

Телец – 21.04 до 21.05
Вероятно няма да се осъществи делова среща, уговорена отдавна. Не се ядосвайте и без това денят не е подходящ да водите делови преговори и да сключвате сделки. От друга страна имате твърде много работа и така ще си спестите едно напрежение и малко време.

Хороскоп 20 ноември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 393

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68