Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 29 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете с понижена енергия, трудно ще работите и никак няма да ви се занимава с водене на досадна документация. За жалост обаче точно систематизирането на документите ще е важно за вас в този петък. Не е изключено да ви върнат няколко пъти за неизряден екземпляр от документ, който трябва да предадете някъде. Не се ядосвайте и не създавайте у себе си чувство за вина.

Телец – 21.04 до 21.05
Препоръчително е днес да не се заемате с дейности, които изискват голямо внимание. Няма да сте достатъчно концентрирани и трудно ще се справяте. При възможност сезаемете с по-малко отговорна работа и намерете кой да ви помага. Много е вероятно да усетите проблеми с кръвното и с вестибуларния апарат.

Хороскоп 29 май - продължава
 
Стрелец - хороскоп за юни 2015

За вас, представители на зодия Стрелец, месец юни на 2015 г. ще бъде твърде благоприятен, но ще изисква  значително внимание в някои ситуации. Ще имате възможност да покажете големите си способности и уменията си да се разбирате с околните. Вашият бърз ум ще ви даде възможност дори да манипулирате хората, които ви заобикалят, но правете това само за добро. През месеца ще пътувате няколко пъти служебно и лично, ще имате многобройни контакти и това ще ви осигури възможности да извлечете твърде много ползи.

Стрелец - хороскоп за юни 2015 - продължава
 
Хороскоп 28 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е натоварен с много неприятни задачи от служебен характер.  Ще ви бъде много досадно, но все някак трябва да изтърпите, а и това са ви задълженията. Не мърморете публично. Постарайте се бързо и точно да приключите задачите си. Все пак четвъртъкът ще е благосклонен към вас и ще изживеете много приятни моменти вечерта сред близките си хора.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще се чувствате малко притеснени за работата си днес, но ще се справите без грешки. Денят е подходящ за водене на преговори, делови пътувания. Само внимавайте пред кого какво говорите, за да не се ядосвате после на дългия си език. В късните вечерни часове ще научите приятни новини за ваши близки.

Хороскоп 28 май - продължава
 
Скорпион - хороскоп за юни 2015

За вас, представители на знака Скорпион, месец юни на 2015-та ще започне малко нервно, ще имате поводи за недоволство от работата си, а и от някои колеги. Старайте се да не изпускате нервите си, владейте се, не позволявайте гневът да ви командва. Постепенно всичко ще се успокои и още през втората декада на месеца ще бъдете в отлично настроение и ще имате възможност успешно да приключите с някои свои делови задачи.
Помнете, че юни не е благодатен период за нови начинания, но все пак подобни дейности могат да се увенчаят с успех, ако положите максимални усилия. Довършете всичко започнато, сложете в абсолютен ред документацията си, защото всеко недоизпипан детайл може да ви навлече много повече работа.

Скорпион - хороскоп за юни 2015 - продължава
 
Везни - хороскоп за юни 2015

За вас, представители на знака Везни, месец юни на 2015 година ще бъде твърде интензивен и ще имате възможност успешно да реализирате някои свои намерение, предимно с творчески характер.  Ще бъдете енергични и ще имате достатъчно сили да се справите със задачите си, но трябва да се пазите от прекалена емоционалност. Не изпускайте нервите си, защото често ще сте раздразнителни по повод забавяне на някои решения от страна на началниците ви или делови партньори. Особено внимателни трябва да сте, ако се наложите да пътувате по повод работата си и различни обстоятелства бавят завръщането ви. Не се конфронтирайте с хората около себе си в такъв момент.

Везни - хороскоп за юни 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 322

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68