Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 2 април

Овен – 21.03 до 20.04
Има голяма вероятност да ви предложат смяна на работата, но не е желателно да приемате подобно предложение. То не е достатъчно изгодно за вас. Ако все пак се съблазните, поне проучете всичко много внимателно, преди да обещаете дори да помислите. Малко несигурни ще бъдете в своите желания. Потърсете съвети от верни приятели.

Телец – 21.04 до 21.05
Чувствате се малко уморени, отпуснати и трудно ще работите в днешния ден. Няма да срещнете очакваната подкрепа по делови въпрос на работното си място и това силно ще ви изнерви. Все пак се овладейте и ще се убедите, че нищо лошо не се е случило. Каните се да организирате домашно събиране, но сами ще се откажете от тази идея и по-добре.

Хороскоп 2 април - продължава
 
Хороскоп 1 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е добър за вашите нови начинания, но не драматизирайте всичко. Каквото трябва да вършите, правете го с по-малко коментари. Не се подавайте на провокации, дори да се опитват постоянно да ви предизвикват на работното място. Пазете се от травми на коленете.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете днес по-мили към близките си хора и не си изкарвайте напрежението върху тях. Добре ще бъде да си планирате дейностите до края на седмицата в днешния ден, който е много благоприятен в тази насока. Не споделяйте плановете си с непознати хора дори да ви вдъхват голямо доверие.

Хороскоп 1 април - продължава
 
Хороскоп 30 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате силна енергия в този понеделник, но не всичко ще се развие както сте го планирали. Това не трябва да е причина за ядове, нито за упреци към колеги и приятели. Може би вашите планове са прекалено амбициозни - помислете по такъв вариант. Днес внимавайте как натоварвате лявата ръка и лявото рамо - има вероятност от контузия.

Телец – 21.04 до 21.05
Понеделникът ще тръгне доста безинтересно, но постепенно ще се появят интригуващи моменти. Само не прекалявайте с любопитството. Нека кой каквото има да ви каже, да сподели сам. Пазете се и от любопитството на по-възрастни колеги.

Хороскоп 30 март - продължава
 
Хороскоп 31 март

Овен – 21.03 до 20.04
Очаква ви един успешен ден, особено ако се занимавате с математика, компютърни технологии, счетоводство. Финансовото ви благополучие може да зависи от представянето ви днес пред по-висши инстанции. Бъдете търпеливи, изчаквайте събеседниците ви да кажат всичко, което сметнат за нужно и тогава изложете своето мнение. Пазете се от порязване със стъкло.

Телец – 21.04 до 21.05
Постарайте се днес да не дразните близките и околните си със своето високомерие от една страна, а от друга с несъобразителността си. Ако забележите, че колегите ви се стараят да са по-далече от вас – прекалили сте. Очаквате гости, с които да проведете важен разговор, но най-вероятно е срещата ви да се отложи за друг ден.

Хороскоп 31 март - продължава
 
Риби - хороскоп за април 2015

През месец април на 2015-та година вие, представители на зодия Риби, ще имате възможност да осъществите твърде разнообразни дейности. Това може да ви доведе до неправилни решения в някои ситуации, защото постоянно ще градите планове, ще обмисляте в кой случай как да постъпите. Съществува голяма вероятност да се изморите още през първите дни на месеца. Трябва постоянно да си спомняте, че е нужно да редувате работа с почивка. Не отхвърляйте помощта на хората около себе си.
На служебното си място често ще се изправяте пред неочаквани проблеми, но не се притеснявайте излишно. Мобилизирайте всичките си знания, физическите сили, практическия си опит и действайте. Крайните резултати ще ви покажат, че сте избирали постоянно верните решения.

Риби - хороскоп за април 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 307

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68