Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 24 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Прекрасен ден за работа и отдих. Вашите идеи ще бъдат посрещнати с възхищение от колегите ви. На този ден можете да планирате, да водите преговори, да сключвате сделки. Пътуванията ще са успешни, ще създадете полезни контакти. Финансовото ви положение ще се подобри значително. Ще получите неочаквано допълнителни пари. Бъдете мили тази вечер с любимия човек и ще се насладите на любовта му.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е успешен, ако преодолеете раздразнението си още в ранните часове на деня. Опитайте се да общувате само с позитивно настроени хора. Не се заплитайте в конфликти между колеги. Днес бъдете пестеливи и не купувайте излишни неща. Трябва да се потрудите, за да възстановите хармонията в дома си. Постоянният ви партньор очаква вие да направите първата крачка към помирение, след като вече сте нарушили спокойствието помежду ви.

Хороскоп 24 юли - продължава
 
Лъв - хороскоп за август 2014

През месец август на 2014 година пред вас, представители на зодия Лъв, ще се отворят много възможности, но съществува реална опасност вие да се главозамаете от късмета и успехите си и да започнете да вземате неправилни решения. Имайте предвид, че трябва да се ръководите повече от разума си, а не от емоциите. Не си въобразявайте, че е по-добре да вземете неправилно решение, отколкото да се посъветвате с някого. Бездействието като цяло не е препоръчително, но все пак е за предпочитане пред грешките, особено ако става дума за важни ситуации.
Не започвайте много задачи наведнъж, тъй като можете да разпилеете силите си и в крайна сметка да не се справите на нужната висота. Още в началото на месеца подредете ангажиментите си по важност, а ако се наложи да поемете нова задача, предварително помислете. Не се надявайте много на чужда помощ, защото такава реално няма да има.

Лъв - хороскоп за август 2014 - продължава
 
Хороскоп 23 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е твърде напрегнат във всяко отношение. Трудно ще работите с колегите си, а и всички около вас ще бъдат прекалено емоционални. Опитайте се да избегнете конфликтните ситуации, но не премълчавайте истината, за да не понесете после вие вината. От вас ще зависи дали работният колектив ще  приеме предложение за промени в работния график. Кажете си искрено мнението, но го аргументирайте добре.

Телец – 21.04 до 21.05
Трудно ще изкарате този ден, ако не намерите поне малко време да напуснете работното си място и да си отдъхнете. Около вас всички са напрегнати, свръхчувствителни, включително и вие. Вършете само неотложната си работа, не проявявайте инициатива, не приемайте нови задачи. Вечерта обърнете внимание на близките си, говорете по важни за семейството неща, но избягвайте конфликтни теми. Старайте се да не давате оценки, да не критикувате.

Хороскоп 23 юли - продължава
 
23 юли - 26 лунен ден

Луната е в Близнаци.
Това е един от опасните дни в лунния календар. Зареден е с отрицателна енергия, но не очаквайте непременно неприятности. Бъдете умерени във всичко, за да не излагате на риск здравето си и нервната си система.
Символ на този ден е жабата. Вторият символ на деня е блатото.

23 юли - 26 лунен ден - продължава
 
Рак - хороскоп за август 2014

 

За вас, представители на зодия Рак, през август на 2014 г. ще е важно да съхраните хармонията в живота си. Не трябва да се влияете от мнението на хората около вас и от различни модни тенденции, за да не объркате личния си живот, а и този на близките си. Можете да пристъпите към известни промени, но това трябва да е по ваше лично убеждение. Много от представителите на зодията могат да предприемат важни ходове – да сключат брак, да сменят работата си, да заминат в чужбина, да прекъснат образованието си. В това няма да има нищо лошо, ако сте убедени, че сами сте стигнали до подобни решения. Но ако действате под чуждо влияние, е вероятно да се разкайвате след време.

Деловите ви занимания през месеца няма да вървят лесно и гладко, а това ще създава напрежение и за вас, и за хората, с които ежедневно общувате. Нужна ви е повече самоувереност. Не се впускайте в дълбоки размисли дали сте постъпили правилно или не, след като вече сте извършили нещо. Само ще изпаднете в раздвоение и е възможно да направите грешки, ако решите да коригирате вече задвижени проекти. Ако толкова се нуждаете от морална подкрепа, заявете това откровено пред тези от приятелите си, за които сте убедени, че са безкористни и разсъждават достатъчно трезво.

Рак - хороскоп за август 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 376

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68