Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 3 август

Овен – 21.03 до 20.04
Понеделникът може да ви предложи голямо разнообразие от положителни емоции, но трябва да се настроите позитивно още преди да тръгнете за работа. На служебното място ви чакат приятни изненади, макар че в първия момент е възможно да не възприемете всичко откъм положителната му страна. Ако подходите с чувство за хумор, ще получите признанието на колегите си. Не отклонявайте покани за разговори и почерпка, може да пропуснете важна информация, а няма да е излишно да укрепите позициите си в колектива. Денят е подходящ да промените някои неща в своя полза.

Телец – 21.04 до 21.05
Кипите от енергия, но ще е по-добре първо да мислите, а после да действате. Нали знаете, че правите доста грешки от прибързаност. Има опасност от конфликт с по-тежки последици, ако правите всичко по първосигналните си пориви. Не отказвайте днес никаква молба на хората от семейството си. Дори да се затрудните малко, откликнете и ще бъдете възнаградени. Що се касае до финансовото ви положение, има голяма вероятност да се сдобиете с една добра сума, която не сте предвиждали.

Хороскоп 3 август - продължава
 
Хороскоп 2 август

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да е във ваша полза тази неделя да се заемате със сложни задачи, тъй като резултатите няма да удовлетворят дори вас самите. Ако трябва да свършите нещо, което изисква прецизност и е свързано с ремонт в дома ви, потърсете специалист. По-добре обаче е да почивате в този ден и да не подтиквате никого към активна физическа дейност. Погрижете се да ви е спокойно.

Телец – 21.04 до 21.05
Трудно ще се концентрирате в днешния ден, ще се чувствате уморени, ще ви дразнят и най-малките грешки на хората около вас. Най-добре е да сте сред природата, но не с мотика в ръка. Идете на излет в планината, край морето или на басейн. Тези, които се занимават с търговия в днешния ден, да имат предвид, че могат да бъдат ощетени много сериозно. Всички моменти на напрежение трябва да контрирате с хладен разум.

Хороскоп 2 август - продължава
 
Хороскоп 31 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да се събудите добре отпочинали, а денят ще бъде достатъчно интензивен и ще имате твърде много ангажименти. Успешни ще бъдат преговорите и пътуванията, ако съумеете да се мобилизирате. Много важно ще е да слушате добре какво ви говорят и да отсеете преувеличенията от истината. Бъдете добронамерени, но не позволявайте да ви правят на глупаци. Покажете, че сте наясно със ситуацията и ако отстъпите в нещо, то е по вашата воля.

Телец – 21.04 до 21.05
Контролирайте емоциите си много сериозно от ранните часове на деня, тъй като са вероятни големи неприятности в службата. Не допускайте да бъдете набедени за несвършена работа, ако преценявате, че наистина нямате вина. Горещините няма да ви се отразяват добре и ако можете, спасявайте се на хладно.

Хороскоп 31 юли - продължава
 
Хороскоп 1 август

Овен – 21.03 до 20.04
Очаква ви една интересна събота, макар че през целият ден ще ви бъде все нещонекомфортно физически. Просто сте си наумили, че не сте добре и си търсите оправдания за някои капризи. Не е типично за вас постоянно да мрънкате и това би могло да разочарова приятелите и близките ви. Стегнете се и действайте, още повече, че действително сте в много добро здравословно състояние, ако се изключи желанието ви да съберете вниманието на околните с мрънкане.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете по-смели днес и действайте по важни за вас проблеми. Не ги отлагайте и не си мислете, че могат да се разрешат по някакъв начин сами. Покажете, че сте решени да проявите крайна твърдост, но да се справите. Така ще респектирате тези, от които зависят някои решения. Бъдете по-внимателни, ако сте на почивка около големи водни басейни - възможно е да се простудите неусетно.

Хороскоп 1 август - продължава
 
Хороскоп 30 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Четвъртъкът ще бъде значително уморителен за вас, но ще свършите много от задачите си успешно и ще изпитате задоволство от себе си. Много важно днес е да не влизате в конфликти с хора, от чиято работа зависите пряко. Ако сте материално отговорно лице, бъдете внимателни какви документи подписвате. Не приемайте на доверие нищо. Изпълнени сте с копнеж за любов, но в тази сфера не се очертава нищо по-особено. Яжте леки храни днес и не допускайте нервно претоварване.

Телец – 21.04 до 21.05
Няма да ви е лесно през този ден. Имате много задачи, а не сте концентрирани. Атмосферата на служебното ви място няма да е благоприятна за активна работа и това ще ви изнерви допълнително. За жалост наистина трябва да си свършите преките задължения. В противен случай ви очаква тежък разговор с ръководството, възможни са и финансови наказания. Настроени сте за приятна вечер с любимия човек, но плановете ви няма да се осъществят. Вероятно е безсъние.

Хороскоп 30 юли - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 340

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68