Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 28 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят няма да е много ползотворен  за вас поради ред причини. Много неща няма да станат, както ги планирате. Не се опитвайте да надхитрите другите. Има опасност да ви уличат в непочтеност дори грешката ви да е твърде дребна. Ако сте на ръководен пост, трябва да изисквате от всеки да си върши работата и бъдете безкомпромисни в това отношение, но не бъдете груби.

Телец – 21.04 до 21.05
Трудно ще се справяте в тази сряда със служебните си задължения, а ако работите с документи – истинска мъка. Ще допускате грешки, а това ще ви изнервя допълнително. Не бива обаче да оставяте работата си недовършена. Положете максимални усилия, за да приключите всичко в точните срокове. Пазете добре тайните си, не ги споделяйте с хора, в чиято етичност не сте сигурни.

Хороскоп 28 януари - продължава
 
Хороскоп 27 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да се чувствате много енергични и това ще е причина за известна разсеяност и раздразнителност. Не вършете дейности, които са свързани с поемане на риск. При положение, че изпаднете в ситуация да се налага спешно решение, се постарайте да си осигурите максимално допустимо време за размисъл. Положително ще ви влияе общуването с близките хора, докато с непознати няма да ви е приятно да контактувате. Все пак не проявявайте излишна агресивност.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много задължения във връзка с разрешаване на професионални проблеми, а няма да се чувствате енергични и самоуверени. Не пропускайте обаче възможността да се изявите в ново поприще дори това да ви коства повече усилия. Ще се справите въпреки физическия дискомфорт.  С любимия човек сте в отлични отношения, но ако си позволите да проявите прекалена взискателност към него, е вероятно да се натъкнете на съпротива от негова страна, а от това да последва остър конфликт.

Хороскоп 27 януари - продължава
 
Козирог - хороскоп за февруари 2015

През февруари на 2015-та вие, представители на знака Козирог, трябва да се отдадете на своите интереси и да се опитате да приобщите близките си към тях. Не се стремете да влияете на всяко събитие в службата си, не налагайте своето мнение и не убеждавайте другите в правотата си. Запазете една по-пасивна позиция, за да съхраните своето спокойствие. Накрая ще се убедите, че понякога това е по-добрата стратегия, а служебните дела ще вървят и без вашата пряка намеса, стига да не сте вие отговорника за тях. Ако сте на ръководен пост, избягвайте конфликтите със своите подчинени, но дръжте под контрол действията им. Има голяма вероятност да се получат сложни ситуации поради неизпълнени навреме задачи от тяхна страна. Това важи с особена сила за третата декада от месеца.

Козирог - хороскоп за февруари 2015 - продължава
 
Хороскоп 26 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Не започвайте седмицата с напрежение и се опитайте да не се тревожите за неща, които не зависят от вас. В този понеделник правете това, което е необходимо, старайте се да сте стриктни и не хабете нерви да доказвате на някого, че не е прав. Движете се по своите правила, но без скандали. Ако изневерите на себе си, ще ви бъде много некомфортно и няма дълго да се освободите от това чувство. По същество денят е благоприятен за вас и ако нещо се обърка, сами ще сте си виновни.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви е планиран предварително, но ще се наложат корекции. Вашите началници няма да се съобразят, че вие си имате свое разпределение на работните ангажименти и ще ви възложат срочна задача. Нищо няма да промените, ако се опитате да противоречите. Заемайте се със задачите и не си въобразявайте, че някой нещо има лично против вас. Здравето ви не е в блестяща форма, но ако не си навредите сами заради небрежност, всичко ще отмине бързо.

Хороскоп 26 януари - продължава
 
Стрелец - хороскоп за февруари 2015

Представители на зодия Стрелец, хороскопът за месец февруари на 2015-та ви предупреждава да бъдете нащрек в началото на месеца, за да не пропуснете важни за вас ситуации, които ще променят в положителен план живота ви. Не се поддавайте на желанието си само да се забавлявате. Изпълнявайте много точно служебните си задължения, следете всяка задача как се развива и коригирайте навреме грешките.
Още първата декада на месеца ще изисква от вас пълна мобилизация на силите. Много вероятно е да не успеете да се справите сами. Потърсете помощ, но изпълнете задълженията си. Не се занимавайте с дела, които нямат определена цел. Това ще бъде губене на време, докато можете да изостанете в други направления от работата си. По-малко говорете на работното си място, имате неприятели, които няма да пропуснат да се възползват от вашата словоохотливост. Не се самоизтъквайте, това няма да промени оценката на другите за вас.

Стрелец - хороскоп за февруари 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 290

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68