Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 27 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Днес можете да си помечтаете на работното място, вместо да се опитвате да работите пряко сили. Ще бъдете в такова настроение, че малко трудно ще се съсредоточите в деловата си дейност. Ако някой се опита да ви предизвика и да ви замеси в конфликт, не му обръщайте внимание. Постарайте се да го успокоите с шега или внимателен съвет. Не трябва да допускате никакви сблъсъци и в семейството.

Телец – 21.04 до 21.05
В много романтично настроение ще бъдете днес, но е възможно да изпитате и разочарования. Не им придавайте голямо значение, някои хора са много чувствителни към всичко, но не бива да се поддавате на техни провокации. Престорете се, че не забелязвате някои недоразумения. Не влизайте в конфликт с никого. Не предприемайте далечни пътувания.

Хороскоп - 27 октомври - продължава
 
Козирог - хороскоп за ноември 2016

На вас, представители на знака Козирог, месец ноември на 2016-та обещава много успехи. Всичко ще е във вашите ръце и трябва така да организирате нещата около себе си, че да приключвате успешно всяко едно начинание. На първо място е нужно да се настроите позитивно и да вярвате в собствените си дела. Периодът ще е много благоприятен да разгърнете творческите си сили, да покажете, че сте човек способен да провежда мащабни дейности и да привлича на своя страна симпатизанти. От друга страна не трябва да забравяте и личните си интереси и приятели, които ще са готови да ви подкрепят във всичко.

Козирог - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 26 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да имате спокойствие през този ден, но пък накрая ще бъдете много доволни от всичко свършено.  Бъдете сигурни в това, което правите и твърдо вярвайте в неговата полезност. Не позволявайте на никого да ви разколебава с личните си съмнения. Не се поддавайте и на внушения от приятел да купите нещо, което всъщност ще ви е безполезно. Необходимо е да бъдете по-стриктни към личните си средства и да не ги пилеете. До края на месеца е вероятно да възникнат непредвидени разходи.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще бъдете много ангажирани в тази сряда, но трябва да свършите нещо важно и за семейството си. Не е нужно да обяснявате на никого нищо. Просто намерете начин да съвместите служебните и личните ангажименти тихомълком. Пазете се от простуда на краката, тъй като ще последва цялостно неразположение на организма, ако допуснете да изстинете.

Хороскоп - 26 октомври - продължава
 
Стрелец - хороскоп за ноември 2016

Представители на зодия Стрелец, очаква ви един интересен ноември през 2016 година. Трябва да знаете, че ще оказвате особено обаяние върху околните. Дори хора, които не са много добронамерени към вас, ще останат възхитени от организаторските ви умения, от вашата комбинативност и упоритост, когато преследвате целите си. Не си служете с всички възможни средства. Старайте се да бъдете великодушни, а от друга страна спазвайте законите и нормативните актове. Особено внимавайте, ако евентуално ви правят финансова ревизия през месеца, документацията ви трябва да е изрядна.

Стрелец - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Скорпион - хороскоп за ноември 2016

През месец ноември на 2016-та  вие, Скорпиони, ще трябва да реагирате много бързо, съобразявайки се със ситуацията. Така ще бъде и в трудни, и в хубави за вас моменти.  По-добре ще е да не си правите предварителни планове за нищо, а да сте много наблюдателни, което за вас не е трудно. Ориентирайте се своевременно, вярвайте на интуицията си и ще се справите с всичко. Втората половина на месеца като цяло ще е по-благоприятна за вас и тогава ще имате възможност да свършите важни за бъдещето си дела.

Скорпион - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 364

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68