Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 24 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да ви е лесно в тази сряда да разберете какво точно искат началниците ви от вас, но не давайте воля на гнева си. Колкото и да не ви е приятно, питайте, даже и да досадите, за да не вършите едно и също няколко пъти. Някои документи ще са от голяма важност и не бива да допускате грешки

Телец – 21.04 до 21.05
Ще изпаднете в твърде сложна ситуация в днешния работен ден, но такова ще е положението и ще трябва да се справите. По-интересното е, че вие ще сте прави,но трудно ще убедите екипа, с който работите в това. Бъдете търпеливи, обяснявайте, повтаряйте. Накрая всичко ще си дойде на мястото, но вие ще се почувствате крайно изморени.

Хороскоп 24 септември - продължава
 
Лъв - хороскоп за октомври 2014

Вие, представители на знака Лъв, трябва да помните, че през целия октомври на 2014 година ще трябва да бързате постоянно и ще решавате неотложни задачи. За това бързане ще има две основни причини – едната е, че няма да успявате да се организирате своевременно и често ще отлагате изпълнението на важни задължения, а втората ще идва по линия на ваши приятели, които постоянно ще разчитат на помощта ви и ще ви отделят от личните ви планове. Колкото и да обичате динамиката, има опасност в края на месеца да се чувствате изморени и физически, и умствено. На всичко отгоре няма да пропуснете нито една приятелска сбирка, а това ще ви измори допълнително. Няма да скучаете, но е вероятно да станете по-агресивни към близките и колегите си, да проявите нетърпимост към дребни неща.

Лъв - хороскоп за октомври 2014 - продължава
 
Рак - хороскоп за октомври 2014

Месец октомври на 2014 година ще бъде важен за вас, представители на зодия Рак, тъй като вие ще имате възможност да реализирате много от своите значими планове. Ще бъдете в постоянно вътрешно противоречие и ще се опитвате да намерите правилните решения, но в крайна сметка ще успеете. Бъдете нащрек да не изневерите на себе си, докато се стараете да осъществите намеренията си. Ще се чувствате енергични и ще имате голямо желание за работа. Особено важна е третата декада на месеца, когато ще трябва да направите точна равносметка на постигнатото и да прецените дали е имало смисъл да хвърлите толкова усилия за определени цели.

Рак - хороскоп за октомври 2014 - продължава
 
Хороскоп 23 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се изисква голямо внимание от ваша страна този вторник, ако работите с финансови документи. Четете всяко указание и вниквайте в съдържанието му. Има опасност да бъдете заблудени при невнимание от ваша страна. Вечерта е много вероятно в семейството ви да се наложат бързи промени на плановете, но всичко ще е за добро.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате един много напрегнат ден, но не бива да се поддавате на паника. Действайте спокойно, каквото и да се случи. Много повече грешки можете да допуснете, ако бързате и не преценявате внимателно детайлите. Обърнете повече внимание на начина, по който се храните.

Хороскоп 23 септември - продължава
 
Хороскоп 22 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Този ден може да се окаже труден за вас, тъй като е възможно да се натъкнете на неразбиране отстрана на близките си хора. Не е изключено да се ядосате още от сутринта и да не успеете да се справите с лошото си настроение. Добре би било да не допуснете подобно нещо, но това може да стане само с добре премерен самоконтрол от ваша страна.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще се опитвате да постигнете една своя мечта, но за съжаление обстоятелствата няма да ви позволят това. Ще има намеса в плановете ви, непредвидени ситуации, изискващи пряката ви  участие и просто няма да имате възможност да се занимавате с това, за което отдавна мечтаете.Това обаче не бива да е повод да се разстройвате - каквото има да става, ще стане.

Хороскоп 22 септември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 395

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68