Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 4 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е много благоприятен за всички ваши замисли. Ако имате важна работа, постарайте се да я свършите до обяд. Днес не водете разговори за политика, оставете ги за друг момент. Вечерта добре си помислете какво предстои да свършите през цялата седмица, за да подредите задачите си по важност. Ще бъдете малко въодушевени заради идващия празник на 6-ти и е възможно да пропуснете важна задача.

Телец – 21.04 до 21.05
Понеделникът ви ще бъде значително натоварен, но вие ще приемате задачите с лекота. Това може да доведе и до някои грешки, ако не сте достатъчно внимателни. Повече ще се вълнувате от проблеми, свързани с наближаващия Гергьовден и подготовката му. Все пак не забравяйте, че сте на работа.

Хороскоп 4 май - продължава
 
Хороскоп 3 май

Oвен – 21.03 до 20.04
Денят ще много натоварен за вас, независимо, че е почивен.  До обяд свършете по-важната си работа. След обед ви очаква дълго пътуване. Днес не трябва да се занимавате с клюки и интриги . По-добре ще е да изпълните повече от плануваните задачи вместо да се месите в живота на другите.

Телец – 21.04 до 21.05
Има вероятност днес от много ангажименти да не свършите никаква работа до края. Обстоятелствата са такива, а и на вас ще ви липсва добра организация. Неочаквано пътуване също ще промени плановете ви за деня, но пък това пътуване ще е крайно наложително. Новини от далечни роднини ще ви изненадат, но вие самите няма да участвате в последвалите събития пряко.

Хороскоп 3 май - продължава
 
Хороскоп 1 май

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния ден ще бъдете много самоуверени. Можете да поемате рискове, но все пак не се хвърляйте главоломно във всичко, което ви хрумне. Имате достатъчно енергия и ако организирате всичко правилно, ще успеете да изпълните плановете си. Мерете си приказките.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще ви предостави възможности да покажете уменията си и обаянието си. Все пак се контролирайте - има опасност да надцените възможностите си. Късно вечерта може да възникне напрежение между вас и по-възрастни роднини. Проявете търпение.

Хороскоп 1 май - продължава
 
Хороскоп 2 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви предложи голямо разнообразие от дейности и положителни емоции. Работата ви ще върви леко, около вас ще има позитивно настроени хора. Пътуванията, разговорите и творческите ви начинания ще дадат отлични резултати. Трябва обаче да сте внимателни към всичко, с което се занимавате.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате един успешен ден, който може да ви донесе не само удовлетворение и много радости. Пътуванията също ще са успешни, но бъдете внимателни и не се увличайте от скоростта. Радостна новина ще зарадва членовете на семейството ви. Позволете си малко повече забавления.

Хороскоп 2 май - продължава
 
Хороскоп 30 април

Овен – 21.03 до 20.04
Не си позволявайте в този четвъртък да рискувате. Трябва да сте убедени в успеха си, за да приключите всичко според плановете и желанията си. Tази убеденост ще дойде в резултат на сигурна информация по определени проблеми, които са ключови за работата ви. И в дома си не бъдете авантюрист, а откровено споделяйте с близките си какво ви вълнува и търсете техните съвети. По-малко коментирайте с непознати плановете си за бъдещето на детето си.

Телец – 21.04 до 21.05
Ако от сутринта си наумите, че няма да имате успешен ден, той наистина може да е катастрофален за вашата работа. Първо сами трябва да се мотивирате, да бъдете упорити в преследване на целите си и да вярвате, че всичко ще свърши добре. Не си търсете поводи да се откажете от интересни дейности. И не се извинявайте, че не ви стига времето днес, защото по същество просто ще го пилеете в празни приказки.

Хороскоп 30 април - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 316

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68