Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Рак - хороскоп за август 2014

 

За вас, представители на зодия Рак, през август на 2014 г. ще е важно да съхраните хармонията в живота си. Не трябва да се влияете от мнението на хората около вас и от различни модни тенденции, за да не объркате личния си живот, а и този на близките си. Можете да пристъпите към известни промени, но това трябва да е по ваше лично убеждение. Много от представителите на зодията могат да предприемат важни ходове – да сключат брак, да сменят работата си, да заминат в чужбина, да прекъснат образованието си. В това няма да има нищо лошо, ако сте убедени, че сами сте стигнали до подобни решения. Но ако действате под чуждо влияние, е вероятно да се разкайвате след време.

Деловите ви занимания през месеца няма да вървят лесно и гладко, а това ще създава напрежение и за вас, и за хората, с които ежедневно общувате. Нужна ви е повече самоувереност. Не се впускайте в дълбоки размисли дали сте постъпили правилно или не, след като вече сте извършили нещо. Само ще изпаднете в раздвоение и е възможно да направите грешки, ако решите да коригирате вече задвижени проекти. Ако толкова се нуждаете от морална подкрепа, заявете това откровено пред тези от приятелите си, за които сте убедени, че са безкористни и разсъждават достатъчно трезво.

Рак - хороскоп за август 2014 - продължава
 
22 юли - 25 лунен ден

Луната е в Близнаци.
Денят е подходящ да надникнете в съзнанието си, да направите самооценка на мислите и поведението си и да медитирайте. Трябва да прочистите както тялото си от шлаки и токсини, така и ума си от лоши мисли, да постигнете мъдрост и прозрение.
Символ на този ден са костенурката, раковината.

22 юли - 25 лунен ден - продължава
 
Близнаци - хороскоп за август 2014

Вие, представители на знака Близнаци, ще бъдете галеници на съдбата през месец август на тази година. Ще имате силна енергия, ще излъчвате очарование и всички ваши начинания могат да бъдат много успешни, ако бъдете разумни и инициативни. Отнасяйте се миролюбиво към всички и това ще ви се отплати многократно. Месецът ще ви донесе много изненади, но всички те ще са положителни. Макар и да се наложи да промените своите лични планове, няма да бъдете ощетени с нищо, а тъкмо обратното. Особено ползотворна ще бъде втората половина на месеца, а в последната седмица ще трябва да действате почти главоломно, за да успеете с всичко.

Близнаци - хороскоп за август 2014 - продължава
 
Хороскоп 22 юли

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще бъде добър за сделки, пътуване, нови проекти. Единственото, с което трябва се съобразите е, да сте по-умерени в общуването с непознати.
Отношенията ви с интимния партньор са превъзходни, но не го дразнете с натяквания за негова грешка в миналото.  Днес ще е добре да се занимавате с духовни дейности вечерта. Важно е да внимавате, ако се наложи да приемате лекарства - четете внимателно указанията.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е зареден с положителни емоции. Няма да ви се занимава със служебни задачи, но все пак не бъдете безотговорни. Правите си планове за вечерта твърде рано, но е вероятно да се наложи пътуване, което не сте предвиждали. Много приятна изненада ще ви поднесе далечен роднина, когото не сте виждали отдавна.

Хороскоп 22 юли - продължава
 
Телец - хороскоп за август 2014

За вас, представители на зодия Телец, месец август на 2014 година готви някои интересни изненади в делови план, независимо че бъдете в много весело и отпускарско настроение. Има вероятност да се окажете на точното място и в точния момент, без да очаквате, че ще бъдете в центъра на важни събития, от които можете да извлечете голяма полза. Бъдете готови да реагирате, ако съдбата ви даде шанс. Могат да ви споходят твърде приятни моменти и финансови изгоди . По-спокойни за вас ще са първите 10 дни от месеца, а следващата половина да ви наложи едно главоломно темпо, макар че плановете ви са били съвсем различни. Ако действате бързо и точно, не е изключено да разширите бизнеса си благодарение на новите контакти, които ще създадете. Не поемайте големи рискове, но не бъдете и крайно предпазливи. Бързо се информирайте, потърсете съвети от компетентни лица и действайте. Удачни ще бъдат някои начинания, свързани с търговия на недвижимо имущество. Ако се наложи да търсите финансови средства, обръщайте се само към надеждни институции.

Месецът няма да е благоприятен за хората, които се занимават с изкуство и затова ще е по-добре те да се отдадат на почивка и възстановяване на силите.Това не означава, че трябва да бъдат зарязани всички планове и проекти, но не бързайте с реализацията им в момента.

Телец - хороскоп за август 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 393

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68