Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 7 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Макар и доста натоварена  със  задачи от различно естество, неделята ще е много плодотворна за вас. Ще бъдете енергични и делови и ще пожънете много успехи и похвали сред близки и приятели. Някаква промяна в плановете ви ще създаде дребни усложнения, но вие бързо ще се справите, а едновременно с това ще изненадате близките си с уменията си да действате, без да се паникьосвате пред трудностите. Ако ви боли гърло, вземете спешно мерки.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е натоварен с разнообразни задачи и е вероятно да почувствате много силна умора още в следобедните часове на неделята. Не се натоварвайте повече с тежка физическа работа, а помислете за някакви духовни занимания. Погрижете се и за външния си вид – променете дребни детайли в прическата, в начина на обличане. Основни промени обаче не предприемайте изведнъж.

Хороскоп - 7 февруари - продължава
 
Хороскоп - 6 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Независимо, че е събота, вие ще бъдете ангажирани с твърде отговорна дейност, която ще ви струва голямо нервно напрежение. Не се оплаквайте и приемете, че понякога си струва да положиш малко повече усилия даже в почивен ден, за да спечелиш занапред. По същество каквото и да правите днес, е във ваша полза.

Телец – 21.04 до 21.05
Обмисляйте много отговорно това, което вършите в този ден, за да не се окаже, че сте похабили много усилия напразно. Бъдете по-позитивни и не досаждайте на близките си с оплаквания. Важно е да сте внимателни към здравето си. Погрижете се да не допускате изстиване на краката.

Хороскоп - 6 февруари - продължава
 
Хороскоп - 4 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете по-самоуверени в днешния ден, ако се явявате на изпити или някаква друга проверка на способностите и уменията ви. Само притеснението може да ви докара неприятности, всичко друго ще се развива във ваша полза. Бъдете внимателни, когато се движите по хлъзгави повърхности и не се разсейвайте да вършите няколко неща, вървейки. Уязвими сте за вирусни заболявания.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят предполага много работа по задача, която ще ви възложат спешно. Колкото и да сте доволни, че точно вас са предпочели, не показвайте това демонстративно. Истината е, че трудно ще се справите сами, а ако сте високомерни, няма кой да ви помогне. Покажете на колегите си, че смятате възложеното за екипна дейност, а деликатно давайте своите напътствия. Здравето ви ще изисква специално внимание днес и разчитайте само на чай, а на алкохол – съвсем.

Хороскоп - 4 февруари - продължава
 
Хороскоп - 5 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се наложи да мобилизирате всичките си сили, за свършите работата си в този петък. Очакват ви някои неприятни допълнителни задачи, които ще объркат плановете ви, но все пак ще ви остане време и за някои планирани лични задачи. Бъдете мили с колегите си, които също като вас вече са се настроили за почивка. С общи усилия ще се справите, колкото и да ви се струва първоначално, че работата е много. Вземете мерки да подсилите имунната си система и не разчитайте, че организмът ви сам ще се справи с някои сезонни неразположения. Подценявате този момент.

Телец – 21.04 до 21.05
Петъкът ще се окаже много натоварен за вас. Ще имате и спешна работа, която ще изисква максималното ви внимание. Опитайте се да похабите минимум усилия, а да отхвърлите повече задачи. Малко непредвидено ще се наложи да съберете по-голяма сума пари през почивните дни и не е лошо още от петъка да си направите добре сметките.

Хороскоп - 5 февруари - продължава
 
Хороскоп - 3 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Срядата ще е успешна за вас в много отношения, защото ще сте със силна енергия и няма да усещате умора. Събирайте днес информация, постарайте се да я съхраните – скоро ще ви е нужна. Пътуване по обяд ще е твърде интересно и приятно, но не говорете много за личните си планове. Не се подвеждайте по идеята, че някой много иска да ви помогне дори да си дава такъв вид. Ако днес ще вземате важно решение, много внимателно го обмислете. Бързането може да се окаже вредно за бъдещето ви.

Телец – 21.04 до 21.05
Сряда по принцип е силен ден за вас, но днес степенувайте задачите си по важност. Няма смисъл да се залавяте за много дейности само за да се включвате във всичко. По-добре ще е много професионално да приключвате със своите задължения в нужните срокове, отколкото в края на работното време да ви е напрегнато. Не трябва да спорите с никого в този ден, ако той ви предава чужди заповеди. Каквото имате да изяснявате, изяснявайте го с точния човек.

Хороскоп - 3 февруари - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 294

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68