Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп -27 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не се ангажирайте с много делови задачи. Прекият ви началник може сериозно да ви обиди с лоша оценка за работата ви. Заявете направо несъгласието си, ако сметнете, че той е некоректен. Не общувайте днес с хора, на които нямате доверие, а ако това се наложи – не споделяйте свои тайни. Проверявайте внимателно документи, които получавате или издавате.

Телец – 21.04 до 21.05
През този ден не започвайте важни начинания, не сключвайте значителни сделки. Бъдете внимателни и не влизайте в конфликтни ситуации. Няма да успеете да промените нищо, но прекалено емоционално ще преживеете някои разменени реплики с колеги. По-добре ще се чувствате сред близки и приятелски настроени хора. Вечерта ще усетите много голяма умора – останете в дома си и се отдайте на почивка.

Хороскоп -27 септември - продължава
 
Скорпион - хороскоп за октомври 2016

През октомври вие, представители на знака Скорпион, не трябва да стартирате нови проекти. Не се занимавайте с нови сделки, бъдете внимателни към новите си запознанства. Обърнете внимание на досегашните си начинания, довършете започнатото напълно.
Има голяма вероятност на работното ви място да възникнат остри конфликти по повод ваши решения или изказани мнения. Не се опитвайте да преодолявате съпротивата на другите, като се карате с тях. Запазете пълно спокойствие и устоявайте правата и решенията си.

Скорпион - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
Везни - хороскоп за октомври 2016

Представители на знака Везни, за вас месец октомври на 2016 ще е значително благоприятен, особено ако сте по-деен човек и имате идеи за развитието на своя бизнес и за промени в живота си. Все пак не оставяйте нещата на „самотек”, а действайте, като при това спазвате точно законите. Ще намерите не само съмишленици, а и последователи. За жалост близките ви невинаги ще ви разбират и подкрепят, но това не бива да ви спъва. Постарайте се да ги убедите в правотата си, но при положение, че това не ви се отдаде, не се отказвайте от намеренията си. При успех, не натяквайте, че не са ви разбрали, всеки може да сгреши.

Везни - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
Хороскоп -26 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Седмицата ще започне малко напрегнато за вас. Ще сте значително възбудени и е много вероятно да обърквате работата си, да проваляте успеха на възложените ви задачи. Опитайте се се да работите съсредоточено, особено ако от вашия труд зависят други хора. По принцип денят е добър за делова работа, стига да се съсредоточите. Колкото и да мислите за някои лични проблеми, те няма да се разрешат докато сте на работа. Даже не днес трябва да ги разрешавате.

Телец – 21.04 до 21.05
Прекалено активни ще сте. Не натрапвайте мнението си на околните, не ги ангажирайте постоянно с вижданията си по един или друг въпрос. Наистина ще имате много рационален подход към всичко, но е възможно другите да не могат да съгласуват темпото си на работа с вашето.  Добре ще бъде по-малко да създавате напрежение за колегите си. Вечерта се занимавайте с любимите си дейности, вместо да досаждате постоянно на любимия.Не подценявайте климатичните промени.

Хороскоп -26 септември - продължава
 
Дева - хороскоп за октомври 2016

Не може да се каже, че за вас, Деви, месец октомври ще бъде изпълнен само с приятни моменти, макар че ще има и немалко такива. Повече отрицателни преживявания ще се случат поради неумението ви да прекъсвате връзките си с хора, за които добре знаете, че не ви мислят доброто. Навикът ви да давате обещания, които после забравяте, също ще ви донесе неприятности, особено ако сте поели ангажименти пред ръководството на службата, в която работите. Крайно време е да разберете, че не трябва да обещавате, когато сте в добро настроение, а после да не изпълнявате.

Дева - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 356

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68