Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Везни - хороскоп за септември 2014

Представители на знака Везни, месечният хороскоп предупреждава, че вие не трябва да имате големи очаквания  по отношение бизнеса си. Старайте се да съхраните постигнатото, не се хвърляйте главоломно в нови начинания. Бъдете внимателни, когато ви обещават големи печалби. Тези от вас, които са служители в различни ведомства, ще могат да се поздравят с по-успешна реализация в кариерното си развитие. Някои дори ще получат повишение на заплатите, а други ще започнат нова работата. Не бързайте да приемате всяко предложение, преди да сте го подложили на обстойна преценка. Особено внимателни бъдете след 23-то число, защото е възможно да се поизнервите от обстоятелствата около вас и да вземете необмислено решение.

Везни - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
Дева - хороскоп за септември 2014

Представители на знака Дева, през септември на 2014 година вашата нервна система ще бъде постоянно леко възбудена, което от своя страна ще се отрази на работоспособността ви и на отношенията със заобикалящите ви хора. Опитайте се да сдържате своята раздразнителност и да не реагирате прекалено остро на всичко. Трябва да разпределяте както силите си, така и времето си, за да се справите успешно с многото задачи, които ви предстоят.

Дева - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
Хороскоп 20 август

Овен – 21.03 до 20.04
Днес можете да се изправите срещу голямо предизвикателство на работното си място и да спечелите много по отношение на кариерното си развитие. Не пестете енергията си и докажете, че сте борбен човек, който знае да устоява идеите си. Нужно е да обърнете внимание и на приятелите си, от които сте се изолирали заради работата си. Близките ви хора ви готвят приятна изненада вечерта. Не закъснявайте след работа, очаква ви нещо много интересно.

Телец – 21.04 до 21.05
Още сутринта обмислете как да реагирате срещу проявите на някои ваши колеги, за да докажете колко неправилно тълкуват поведението ви. Само не избирайте пътя на дребнавите кавги. Докажете с действия професионалните си умения и знания. Пътувания със служебни задачи ще бъдат успешни, а и ще се запознаете с хора, на които ще можете да разчитате в бъдеще. Вечерта останете в дома си.

Хороскоп 20 август - продължава
 
Хороскоп 21 август

Овен – 21.03 до 20.04
Денят днес не е подходящ за пътуване, за изготвяне на нови проекти. Каквото започнете в този ден, трябва да го довършите напълно.  Събирайте полезна информация. Не говорете много за плановете си с непознати хора. В никакъв случай не дразнете умишлено колеги и близки.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е благодатен за вас по отношение на деловите ви занимания. Няма да чувствате умора независимо, ще работите с удоволствие. Ще бъдете леко напрегнати и малко раздразнителни, но като цяло ще успявате да се овладеете. Ако се изолирате от някои хора, които ви дразнят, всичко ще е наред.

Хороскоп 21 август - продължава
 
Лъв - хороскоп за септември 2014

Вас, представители на зодия Лъв, ви чака един успешен септември през 2014 година, но внимавайте да не се поддадете на  изкушението и да решите, че не ви се прави нищо по-ангажиращо. Ако използвате целия си потенциал, ще се радвате на успешно приключили сделки, плодотворни пътувания по делови въпроси. Възможно е, ако сте служител в институция, да получите повишение в позицията, но не и на заплатата си. По-малко трябва да говорите за плановете си. Повече действайте, не се съмнявайте в успеха си. Особено плодотворно ще бъде времето между 3-10-ти и периодът от 20-25-ти септември, когато всичко ще ви се отдава по-лесно, а и много хора съвсем безкористно ще искат да ви помогнат.
По-лениви ще бъдат хората на изкуството и макар и да имат интресни идеи, трудно ще се организират да ги реализират.Това може да се окаже и грешка, защото е голяма вероятността да се пропилее рядък шанс. Поне можете да бъдете по-внимателни и да се потрудите, ако се налага да завоювате нещо полезно за себе си.

Лъв - хороскоп за септември 2014 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 386

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68