Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 6 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате много поводи за размисъл днес, но не бива да предприемате някакви крайни стъпки за промени. Вярно е, че поведението на някои колеги силно ще ви огорчи, но останете спокойни, не търсете обяснения, не променяйте отношението си към никого. След време ще се убедите, че всичко е плод на случайност и вие сте постъпили правилно, като сте премълчали. Пазете се от простуда, защото твърде дълго ще лекувате последиците.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да сте много стриктни днес към работата си и да не допускате и най-малката грешка в работата си. Не се месете в чуждите работи, а ако нищо не разбирате от тях, въобще не правете дори опити да изказвате мнение. Има опасност да се изложите с невежеството си, а и да засегнете някого. Много ви се иска ваш проблем да се реши бързо, но ще се наложи да проявите по-голямо търпение.

Хороскоп - 6 май - продължава
 
Хороскоп - 5 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес може би ще се почувствате използвани, когато друг получи похвали за работата, свършена от вас. Не бързайте да реагирате бурно, помислете кои са причините за подобно недоразумение и ако трябва, изяснете точно всичко. По-важно ще е, че има вероятност да бъдете избрани за желана от вас позиция.  Очакват ви щастливи мигове и в дома ви вечерта – близък човек ще ви съобщи за свой голям успех.

Телец – 21.04 до 21.05
Още в ранните часове на този четвъртък ще започне да ви измъчва някакво колебание и трудно ще освободите мислите си от проблема, който го поражда. Би трябвало да действате по-решително, а ако  колебанията ви са породени от липса на информация, поразровете се в документи и други източници. Можете да потърсите подкрепата на приятели и колеги. Помнете, че все пак само вие носите отговорност и решението трябва да е ваше.

Хороскоп - 5 май - продължава
 
Хороскоп - 3 май

Овен – 21.03 до 20.04
Интересен вторник се очертава след великденските празници. Макар и да сте позагубили ритъма си на работа, ще се справяте лесно със задълженията си, ще се радвате на помощ и разбиране от страна на колегите си. Огледайте планираните задачи, ще имате интересни хрумвания и трябва да помислите как да ги комбинирате, за да работите по-ефективно. По обяд ви очаква важен разговор за бъдещата ви дейност на служебното място и евентуални промени. Трябва обаче да помислите добре и да прецените дали наистина искате тези промени.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще имате интересни идеи, но трябва да сте наясно, че не всички ще ги приветстват. Колкото и да не ви се вярва, има хора, които няма да проявят интерес. По-лоши ще са завистниците, за които е недопустимо някой да върви напред. Просто се пазете от тях. Не е нужно да коментирате техните действия. След обяд ще се почувствате значително изморени и ако е възможно, не стойте дълго в затворени помещения. Промените във времето ви се отразяват, но не е болка за умиране. Ще се справите.

Хороскоп - 3 май - продължава
 
Хороскоп - 4 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще бъде успешен за вас предимно във финансово отношение. Ще сключите изгодни сделки, ще получите и допълнителни приходи за извършена от вас работа. Най-хубавото е, че отдавна вече сте загубили надежда за това плащане и не сте предвидили предварително къде да вложите парите. Поглезете се - купете си нещо, за което си мечтаете от много време, но все не ви достигат средства.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят може да започне с известни неприятни за вас моменти, тъй като сте успели да настроите негативно преките си началници. Помислете какво не сте свършили по поставените ви задачи, какво сте сгрешили или какви неуместни коментари сте направили. Едно обаче трябва да ви е напълно ясно - виновни сте. Постепенно ще се справите и със задачите на работното място, и с настроението си. Ваш близък ще ви поднесе много радостна новина.

Хороскоп - 4 май - продължава
 
Хороскоп - 2 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е много благоприятен за всички ваши замисли. Ако имате важна работа, постарайте се да я свършите до обяд. Днес не водете разговори за политика, оставете ги за друг момент. Вечерта добре си помислете какво предстои да свършите през цялата седмица, за да подредите задачите си по важност. Ще бъдете малко въодушевени и е възможно да пропуснете важна задача.

Телец – 21.04 до 21.05
Понеделникът ви ще бъде значително натоварен, но вие ще приемате задачите с лекота. Това може да доведе и до някои грешки, ако не сте достатъчно внимателни. Повече ще се вълнувате от проблеми, свързани с децата ви. Ако не ви се иска да поемате отговорност за нещо, кажете го в прав текст.

Хороскоп - 2 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 319

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68