Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп -26 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Седмицата ще започне малко напрегнато за вас. Ще сте значително възбудени и е много вероятно да обърквате работата си, да проваляте успеха на възложените ви задачи. Опитайте се се да работите съсредоточено, особено ако от вашия труд зависят други хора. По принцип денят е добър за делова работа, стига да се съсредоточите. Колкото и да мислите за някои лични проблеми, те няма да се разрешат докато сте на работа. Даже не днес трябва да ги разрешавате.

Телец – 21.04 до 21.05
Прекалено активни ще сте. Не натрапвайте мнението си на околните, не ги ангажирайте постоянно с вижданията си по един или друг въпрос. Наистина ще имате много рационален подход към всичко, но е възможно другите да не могат да съгласуват темпото си на работа с вашето.  Добре ще бъде по-малко да създавате напрежение за колегите си. Вечерта се занимавайте с любимите си дейности, вместо да досаждате постоянно на любимия.Не подценявайте климатичните промени.

Хороскоп -26 септември - продължава
 
Везни - хороскоп за октомври 2016

Представители на знака Везни, за вас месец октомври на 2016 ще е значително благоприятен, особено ако сте по-деен човек и имате идеи за развитието на своя бизнес и за промени в живота си. Все пак не оставяйте нещата на „самотек”, а действайте, като при това спазвате точно законите. Ще намерите не само съмишленици, а и последователи. За жалост близките ви невинаги ще ви разбират и подкрепят, но това не бива да ви спъва. Постарайте се да ги убедите в правотата си, но при положение, че това не ви се отдаде, не се отказвайте от намеренията си. При успех, не натяквайте, че не са ви разбрали, всеки може да сгреши.

Везни - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
Лъв - хороскоп за октомври 2016

Вие, представители на знака Лъв, трябва да помните, че през целия октомври ще трябва да бързате постоянно и ще решавате неотложни задачи. За това бързане ще има две основни причини – едната е, че няма да успявате да се организирате своевременно и често ще отлагате изпълнението на важни задължения, а втората ще идва по линия на ваши приятели, които постоянно ще разчитат на помощта ви и ще ви отделят от личните ви планове. Колкото и да обичате динамиката, има опасност в края на месеца да се чувствате изморени и физически, и умствено. На всичко отгоре няма да пропуснете нито една приятелска сбирка, а това ще ви измори допълнително. Няма да скучаете, но е вероятно да станете по-агресивни към близките и колегите си, да проявите нетърпимост към дребни неща.

Лъв - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
Дева - хороскоп за октомври 2016

Не може да се каже, че за вас, Деви, месец октомври ще бъде изпълнен само с приятни моменти, макар че ще има и немалко такива. Повече отрицателни преживявания ще се случат поради неумението ви да прекъсвате връзките си с хора, за които добре знаете, че не ви мислят доброто. Навикът ви да давате обещания, които после забравяте, също ще ви донесе неприятности, особено ако сте поели ангажименти пред ръководството на службата, в която работите. Крайно време е да разберете, че не трябва да обещавате, когато сте в добро настроение, а после да не изпълнявате.

Дева - хороскоп за октомври 2016 - продължава
 
Хороскоп -25 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е много благоприятен за всички ваши замисли. Ако имате важна работа, постарайте се да я свършите до обяд, а следобедът посветете на близките си хора. Вижте се с приятели, обсъдете важни проблеми и се забавлявайте. Оставете политиката за друг момент. Вечерта добре си помислете какво предстои да свършите в понеделник, за да подредите задачите си по важност и да започнете седмицата с лекота. Пазете гърлото си от ледените напитки.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще ви се отвори внезапно работа, която не сте предвиждали, но резултатите от нея ще ви зарадват и ще подготвят почвата за още по-големи успехи. Днес не отказвайте помощ на приятели, близки, по-възрастни хора. Добре ще е да намерите време за спортни занимания. Това ще ви донесе едно значимо зареждане с позитивна енергия. Новина от далечни роднини ще ви зарадва много.

Хороскоп -25 септември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 356

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68