Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 26 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Не започвайте седмицата с напрежение и се опитайте да не се тревожите за неща, които не зависят от вас. В този понеделник правете това, което е необходимо, старайте се да сте стриктни и не хабете нерви да доказвате на някого, че не е прав. Движете се по своите правила, но без скандали. Ако изневерите на себе си, ще ви бъде много некомфортно и няма дълго да се освободите от това чувство. По същество денят е благоприятен за вас и ако нещо се обърка, сами ще сте си виновни.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви е планиран предварително, но ще се наложат корекции. Вашите началници няма да се съобразят, че вие си имате свое разпределение на работните ангажименти и ще ви възложат срочна задача. Нищо няма да промените, ако се опитате да противоречите. Заемайте се със задачите и не си въобразявайте, че някой нещо има лично против вас. Здравето ви не е в блестяща форма, но ако не си навредите сами заради небрежност, всичко ще отмине бързо.

Хороскоп 26 януари - продължава
 
Козирог - хороскоп за февруари 2015

През февруари на 2015-та вие, представители на знака Козирог, трябва да се отдадете на своите интереси и да се опитате да приобщите близките си към тях. Не се стремете да влияете на всяко събитие в службата си, не налагайте своето мнение и не убеждавайте другите в правотата си. Запазете една по-пасивна позиция, за да съхраните своето спокойствие. Накрая ще се убедите, че понякога това е по-добрата стратегия, а служебните дела ще вървят и без вашата пряка намеса, стига да не сте вие отговорника за тях. Ако сте на ръководен пост, избягвайте конфликтите със своите подчинени, но дръжте под контрол действията им. Има голяма вероятност да се получат сложни ситуации поради неизпълнени навреме задачи от тяхна страна. Това важи с особена сила за третата декада от месеца.

Козирог - хороскоп за февруари 2015 - продължава
 
Хороскоп 25 януари

Овен – 21.03 до 20.04
През неделния ден се отдайте на интересите си, а няма нищо лошо и да помързелувате някой час. Не забравяйте обаче, че имате недовършена работа, която вас чака. Потърсете някой съмишленик и бързо изпълнете това задължение, за да се освободите от него. Не посещавайте места, които могат да провокират агресия от ваша страна.

Телец – 21.04 до 21.05
Не посвещавайте неделята си безсмислено стоене у дома. Това ще ви доведе до огромна досада, защото енергийният ви потенциал е висок и ще бъде по-добре да сте активни.  Ако имате работа, добре, но ако нямате с какво да се занимавате, измислете някакво забавление. Организирайте със семейството си или с приятели нещо на открито. Това ще ви зареди с енергия още повече и ще се чувствате отлично.

Хороскоп 25 януари - продължава
 
Стрелец - хороскоп за февруари 2015

Представители на зодия Стрелец, хороскопът за месец февруари на 2015-та ви предупреждава да бъдете нащрек в началото на месеца, за да не пропуснете важни за вас ситуации, които ще променят в положителен план живота ви. Не се поддавайте на желанието си само да се забавлявате. Изпълнявайте много точно служебните си задължения, следете всяка задача как се развива и коригирайте навреме грешките.
Още първата декада на месеца ще изисква от вас пълна мобилизация на силите. Много вероятно е да не успеете да се справите сами. Потърсете помощ, но изпълнете задълженията си. Не се занимавайте с дела, които нямат определена цел. Това ще бъде губене на време, докато можете да изостанете в други направления от работата си. По-малко говорете на работното си място, имате неприятели, които няма да пропуснат да се възползват от вашата словоохотливост. Не се самоизтъквайте, това няма да промени оценката на другите за вас.

Стрелец - хороскоп за февруари 2015 - продължава
 
Скорпион - хороскоп за февруари 2015

За вас, представители на знака Скорпион, месец февруари на 2015-та няма да е много спокоен, но за сметка на това ще ви донесе много успехи. Няма да ви е лесно да се разбирате с хората на работното си място и постоянно ще бъдете напрегнати. Не е нужно да казвате всичко, което мислите, нито  да оценявате способностите на колегите си.  Грижете се за личните си интереси и оставете другите да се оправят, както могат. Важно е да използвате всичките си сили вместо да ги пилеете ненужно.
Още в началото на месеца ще ви предложат допълнителна работа, но имайте предвид, че ще се окажете в ситуация, която много ще ви натовари. Помислете дали си струва да се заемате с нещо, което е абсолютно ново за вас, а заплащането не е особено високо. Не позволявайте да ви агитират – решавайте сами. Ако интересът ви към новостите е по-голям - приемете, но ако смятате, че така ще подобрите финансовото си положение – това няма да се получи.

Скорпион - хороскоп за февруари 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 289

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68