Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 4 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е изпълнен с много ангажименти на работното място, някои от които са много отговорни и от тях ще зависи кариерата ви. Решенията ви трябва да са много обмислени. Не започвайте нови проекти. В любовния ви живот могат да възникнат непредвидени ситуации. Запазете хладнокръвие и не бъдете груби. Внимавайте, когато носите тежко - риск за кръста ви.

Телец – 21.04 до 21.05
Изпълнени сте с много енергия, но редица фактори ще ви пречат да си вършите работата, както вие смятате за добре. Не губете самообладание, владейте се и в края на краищата постъпвайте според конкретната ситуация. Помислете за някакво разнообразие в любовния си живот. Скуката ще стане повод за кавги.

Хороскоп 4 март - продължава
 
Хороскоп 3 март

Овен – 21.03 до 20.04
Атмосферата в дома ви може да стане малко напрегната, а това ще ви подтикне да потърсите развлечения навън. И това е вариант, стига да не прекалите. Бъдете малко по-сдържани към близките си, изслушвайте ги, не правете дребнави забележки. Предложете нещо интересно за вечерта. Можете да създадете във вечерните часове едно ново и значително успешно за бъдещите дни приятелство.

Телец – 21.04 до 21.05
Има много голяма вероятност още от сутринта да се чувствате изморени и малко подтиснати. Не се занимавайте активно с тежък физически труд, но не бездействайте целия ден. Едно умерено движение ще ви ободри и разведри. Срещнете се с приятели, идете на спортно мероприятие, въобще направете нещо, което ангажира вниманието ви, без да ви натоварва с отрицателни емоции.

Хороскоп 3 март - продължава
 
Хороскоп 27 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Последният петък  на февруари ще бъде значително спокоен за вас. Само не се подавайте на провокации и обещания за лесни печалби. Бъдете отворени за делови предложения, но и много внимателни. Ако някой ви дразни с поведението си, не правете забележки, не влизайте в конфликти. Просто го игнорирайте или напуснете тази среда.

Телец – 21.04 до 21.05
От сутринта ще сте малко изнервени и напрегнати, но постепенно ще се увлечете в работата си и ще се успокоите. Няма да промените настроението на другите около себе си, но можете да избягвате конфликтната среда. Колкото и да ви е неудобно, откажете да дадете пари на заем, ако ви помолят през този ден за това.

Хороскоп 27 февруари - продължава
 
Хороскоп 2 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е успешен, особено ако сте от хората, които бързо съобразяват как да реагират на всяка ситуация. Съумеете ли да потиснете желанието си да правите забележки на близките си и се включите в семейните задачи, можете да смаете всички с чара си днес. Идеите ви ще бъдат оценени. Не флиртувайте  в този понеделник с непознати, може и да се затрудните после да се отървете от тях.

Телец – 21.04 до 21.05
Не пропускайте важна информация, засягаща бизнеса ви. Независимо, че тази година е почивен ден, понеделникът може да ви изненада с някои неотложни задачи. Бързо реагирайте. Всеки пропуснат шанс днес ще ви донесе загуби в материално отношение. Дайте възможност на партньора си в семейството да мотивира някои свои решенията, а не ги отхвърляйте веднага.

Хороскоп 2 март - продължава
 
Риби - хороскоп за март 2015

През март на 2015-та  вие, представители на зодия Риби, не трябва да планирате нищо по-съществено за часовете до обяд, тъй като няма да успявате да се съсредоточите в работата си. За сметка на това следобедните и вечерните часове на деня ще ви дадат възможност да сте бързи, точни, концентрирани. Има само една опасност – не превръщайте нощта в ден, за да не се почувствате страшно изморени още в средата на месеца.
Вярвайте на интуицията си. Ще имате много работа и ако за всяко нещо трябва да мислите дълго, няма да ви стигне времето да свършите планираното. Не се опитвайте да угодите на всеки, а действайте по собствените си планове. Вашата целеустременост ще ви доведе до успехи на работното място, а ако се възползвате от чара си, ще си намерите и отлични помощници. Не отхвърляйте предложенията за помощ. Сами ще се уверите колко хора ви симпатизират и искат да общуват с вас, без значение дали на служебни или лични теми ще е това.

Риби - хороскоп за март 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 299

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68