Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 24 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете в центъра на вниманието за голяма група от хора тази неделя и макар това да не ви е много приятно, трябва да проявите търпение. Постарайте се да бъдете лъчезарни и добронамерени към всички. Късно вечерта ще се чувствате изморени, но доволни от себе си и случилото се през деня. Допълнителна радост ще ви донесе новина, свързана с успех на ваш близък човек.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще сте прекалено чувствителни и е много вероятно да не реагирате добре на някои шеги по ваш адрес. По-добрият вариант обаче е да сдържате нервите си и да не правите сцени на хората, които наистина не целят да ви засегнат с думи или дела. Не се претоварвайте нито с физическа работа, нито  с умствена, която ще ви спори, но в умерени дози.

Хороскоп 24 май - продължава
 
Хороскоп 22 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е в крайна сметка успешен, но ще трябва да преодолеете някои трудности. Ще похабите нерви с хора, които не изпълняват задълженията си, а това ще бави вашата работа. Въоръжете се с много търпение и не се отказвайте от идеята си да приключите задачите си успешно. Не пръскайте пари днес, колкото и да ви изкушават някои интересни неща.

Телец – 21.04 до 21.05
За вас денят ще е много благоприятен в различни насоки. Работата ви ще е успешна, контактите с колеги и непознати ще са полезни и плодотворни. Вероятно е да спечелите значима сума, която не сте предвиждали. Можете да си позволите малко лукс, но не харчете всички пари наведнъж. В интимния ви живот настъпват много положителни промени. Може би ще срещнете човека, за когото сте мечтали цял живот.

Хороскоп 22 май - продължава
 
Овен - хороскоп за юни 2015

Месец юни на 2015 година ще бъде значително разнообразен за вас, представители на зодия Овен. Трябва обаче да знаете, че няма да ви е лесно. И в личния си живот, и в деловата ви дейност ще се сблъсквате с различни проблеми, а някои от тях ще са голяма изненада, тъй като предвижданията ви ще са различни от реалността. Трябва да запазите спокойствие, да преследвате целите си и да се ръководите от принципа, че трудностите са за това, да се се преодоляват. Първата половина на месеца ще е  по-благоприятна за начинанията ви. Дори може да се каже, че късметът ще ви съпътства често.

Овен - хороскоп за юни 2015 - продължава
 
Телец - хороскоп за юни 2015

Вие, представители на зодия Телец, ще преживеете един много разнообразен месец юни през тази година, но трябва да знаете, че няма да получите подаръци от съдбата. Ще постигнете много успехи, обаче за всяко нещо ще се наложи да мислите дълго, да прибягвате до хитрини и услуги от приятели. Това ще ви струва усилия и преди всичко много вълнения. В нито един момент не бива да се отчайвате или да изпадате в самосъжаление. Тъй като ще бъдете прекалено чувствителни към всеки неуспех, не е изключено да превърнете нещо дребно в голям проблем и да занимавате всички с тази неудача. Старайте се да не допускате отчаянието да ви завладява дори за кратко. Имате сили да се справите с всичко, просто е нужно да сте по-оптимистично настроени, да работите упорито и да мислите, преди да действате.

Телец - хороскоп за юни 2015 - продължава
 
Хороскоп 21 май

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния ден е важно да изпълнявате всички обещания, които сте дали. Дори да се окаже, че условията за някои предишни уговорки са се променили, ни се отмятайте от дадена дума. Всяко разминаване между думи и дела ще ви донесе негативни дългосрочни последици. Бъдете активни, не си позволявайте да мързелувате.

Телец – 21.04 до 21.05
Много внимавайте какво вършите днес, тъй като ще сте много активни, но и прибързани. Не е изключено на някои свои постъпки сами да се чудите. Лошото е, че другите хора няма да се чудят, а буквално ще възприемат поведението ви като безотговорно.

Хороскоп 21 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 320

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68