Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 2 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Не се надявайте някой да ви отмени в служебните ви задължения. Могат обаче да ви се струпат още много неща, които не сте и мислели да вършите днес. Каквото и да сторите, няма да се отървете от голямата си заетост. Вечерта останете в дома си и помолете близките си да ви помогнат с някои служебни ангажименти, колкото и да не обичате да ги ангажирате с подобен род задачи. Ако им спестите тази тежест, в четвъртък се гответе отново за тежък ден.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще ви се отдаде възможност да откраднете малко от служебното време и да се видите с хора, от които ще научите твърде интересни новини. Предложение за новогодишните празници ще ви заинтересува много, но проверете добре условията на офертата. Все пак се погрижете да свършите и работата си, за да не се натъкнете на известни неприятности от страна на колегите си. Внимавайте тази вечер алкохола – едно прекаляване ще ви докара значителни стомашни проблеми.

Хороскоп - 2 декември - продължава
 
Хороскоп - 1 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник може да се окаже много успешен за вас. Денят ще ви предложи голямо разнообразие от положителни емоции, но и вие трябва да успеете да се нагласите позитивно. На служебното място ви чакат приятни изненади, работата ви ще е успешна, ще получите признание от колегите си, ще се появят и отдавна чакани пари. Не отклонявайте покани за разговори и почерпка, за да не пропуснете важна информация, а няма да е излишно да укрепите позициите си в колектива. Не си разваляйте настроението с излишни коментари от страна на ваши съседи.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще кипите от енергия, но внимавайте да не прибързвате с действията си на работното място. Бъдете любезни към колегите си, дори да не сте доволни от тяхната работа. Можете да споделите идеи за подобряване на общата ви дейност, но не критикувайте. Пътуванията ще са успешни за вас, само не бива да нервничите, ако попаднете в задръстване. Има опасност от конфликт с по-тежки последици. Не отказвайте днес никаква молба на хората от семейството си. Дори да се затрудните малко, откликнете и ще бъдете възнаградени.

Хороскоп - 1 декември - продължава
 
Хороскоп - 29 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви донесе приятни моменти в общуването с близките. Някои разговори ще ви накарат да се замислите, че трябва да сте по-демократични към разбиранията и проявите на децата си. Не спорете излишно с любимия човек за пари или други дребни неща.

Телец – 21.04 до 21.05
Много е вероятно да проумеете днес, че сте загубили контрол над някои ситуации в дома си. А може би така ви е било изгодно? Тогава не се сърдете, че близките ви вземат решения, без да ги съгласуват с вас. Днес не прекалявайте с алкохола.

Хороскоп - 29 ноември - продължава
 
Хороскоп - 30 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Този понеделник вещае хубави неща за вас, но все пак ще трябва да се контролирате по отношение на активността си в службата. Не бързайте да си казвате мнението, изслушвайте колегите си. Не поемайте инициатива да организрате каквото и да било. Бъдете предвидливи, за да парирате непочтени ходове от страна на някои колеги. В семейството всичко ще е спокойно и така ще бъде, ако вие не проявите дребнавост и не раздразните с мърморене близките си.

Телец – 21.04 до 21.05
Този понеделник ще е изпълнен с много и различни занимания, но няма да почувствате голяма умора, макар че ще тичате почти през целия ден. Заредени сте с позитивна енергия и заразявате и околните с нея. Само не се опитвайте да налагате мнението си с грубост, която може и да е оправдана заради нечие излишно упорство, но ще ви навреди. Някаква вест ще развали за малко настроението ви, но не й придавайте голямо значение. Избягвайте алкохола и пикантните мезета.

Хороскоп - 30 ноември - продължава
 
Хороскоп - 28 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не ви е ден за активна работа. Нещата някак няма да ви вървят, а ако се опитате да ги движите въпреки всичко, ще изразходите много енергия и ще се чувствате страшно изморени. По-добре ще е да свършите само най-належащото и да си дадете малко почивка. Не влизайте в спорове, възможни са конфликти. При възможност излезте на разходка, обиколете магазините, но само разглеждайте. Не гладувайте.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е интересен в личен план. Назряват неприятности, които можете да предотвратите, ако контролирате поведението си и проявите малко такт. У партньора ви се е натрупало недоволство заради еднообразието във връзката и вашата дистанцираност от неговите проблеми. Проявете внимание към любимия човек, направете нещо мило, предложете вечеря в уютно заведение. Осигурете си през деня час-два разходка на чист въздух. Яжте леки храни.

Хороскоп - 28 ноември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 370

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68