Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 24 август

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да преживеете големи радости днес, но ще прекарате един значително спокоен ден на работното място.  Важно е да запазите неутралитет, ако около вас се зародят разправии по служебни въпроси. Не е изключено да ви потърсят при разрешаване на сложен казус, но изказвайте само професионалното си мнение, без да проявявате лични пристрастия. Помислете по въпроса как да привлечете повече хора на своя страна, тъй като ви предстои борба за устояване на позиции.

Телец – 21.04 до 21.05
През днешния ден се налага да владеете нервите си много отговорно. Колкото и да са сложни задачите ви, нужно е да ги доведете до успешен край. Те са важни за бъдещето ви. Не нагрубявайте колегите си, те дават всичко от себе си, макар че резултатите може би няма да ви задоволят. Бъдете нащрек за здравето си, променливото време може да ви изиграе някой номер.

Хороскоп - 24 август - продължава
 
Водолей - хороскоп за септември 2016

За вас, представители на знака Водолей, месец септември ще бъде едно разкъсване между стари, недовършени задачи и новото, което ви предстои. Ще трябва да намерите достатъчно време да изпълните това, което сте отложили във времето, като същевременно обстоятелствата няма да ви позволят да отлагате предстоящите си ангажименти. Колкото и да ви е трудно, няма на кого да се сърдите. Опитайте се да се концентрирате максимално и да разпределите правилно времето си. В противен случай е много вероятно да загубите контрол над нервите си, а и да получите много упреци от колеги и началници.
Ще проявите и склонност към поемане на рискове, но по-добрият вариант ще бъде да залагате само на сигурно. Не сте от хората, които работят много добре в напрегната ситуация, а една заплаха от провал при поемане на неоправдан риск ще бъде допълнителен затормозващ фактор.

Водолей - хороскоп за септември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 23 август

Овен – 21.03 до 20.04
Можете да започнете ново начинание, ако сте убедени, че сте преценили добре рисковете. Щом не сте сигурни в някои детайли, по-добре ще е да отложите началото на проекта си.  Владейте нервите си през този вторник и не допускайте да влезете в дребнави разправии. Колкото и да ви се иска, не всичко ще стане по вашата воля. Притесняват ви финансови проблеми, но няма да имате много тежки затруднения.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете много уверени днес, ако имате намерение да започнете ново начинание. Най-малката несигурност от ваша страна може да разколебае партньорите ви в бизнеса. Предстои напрегната работа и трябва да владеете нервите си, защото по същество вървите към успех. Помислете как да осигурите достатъчно финанси на семейството си по повод предстоящи положителни събития в дома ви. Не е нужно да сте разхитителни – проявете повече финес.

Хороскоп - 23 август - продължава
 
Козирог - хороскоп за септември 2016

През септември на 2016 година вие, представители на знака Козирог, ще кипите от енергия, но съществува голяма вероятност именно това да ви донесе неприятности, тъй като ще бъдете невъздържани. Трябва да обмисляте всяка своя дума, ако не искате да си спечелите врагове и което е още по-лошо – да загубите вече извоювани привилегии в службата. Въобще не си въобразявайте, че ще ви прощават необмислените изказвания!
Ако се справите с емоциите си, бихте могли да извлечете много ползи от ставащото около вас. Бързо ще преценявате новата информация, ще откривате най-правилните решения, ще планирате добре.

Козирог - хороскоп за септември 2016 - продължава
 
Стрелец - хороскоп за септември 2016

За вас, представители на знака Стрелец, месец септември на 2016-та година ще е много благоприятен по отношение на вашите романтични преживявания, пътувания и лични удоволствия. Можете да се занимавате с хобито си, да обмисляте творческите си идеи, да осъществите някои от тях и да се радвате на обожанието на феновете си. Е, ще има и завистници, но просто не им обръщайте внимание.
Месецът ще е благоприятен и за финансовите ви начинания, ако се занимавате с търговия, сделки с недвижими имоти или работите в сферата на услугите. За тези, които се занимават с образование и наука, периодът няма да е много плодотворен, защото ще трябва да изпълняват чужда воля, а никак няма да сте настроени за подобно нещо. Не стига, че по подразбиране не понасяте чуждата власт, ами и настроенията ви ще са твърде бунтарски през този есенен месец. Но вместо да влизате в безсмислени конфликти, игнорирайте ситуациите, които ви дразнят. Много добре ще е да бъдете в отпуска след 20-ти, стига това да е възможно.

Стрелец - хороскоп за септември 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 349

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68