Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 23 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
През този ден вашият девиз трябва да е "Карай я полека" и всичко ще се развива по плановете ви. По никакъв повод не трябва да влизате в конфликти с членове от семейството си. Успешно ще ви се отдават различни видове дейности, но най-добре ще е да се отдадете на творческа работа. В следобедните часове излезте сред природата даже и да вали. Ще се заредите с положителна енергия.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се залавяйте за сложни дейности, който днес ще ви създадат изключително голямо напрежение. Имате нужда от много сериозна почивка. Нервната ви система е пренатоварена и ще е по-добре да се отдадете на разговори с приятели, спортни занимания. Можете да се занимавате с дома си, подредете библиотеката си. Не влизайте в конфликти с никого през този ден.

Хороскоп - 23 октомври - продължава
 
Рак - хороскоп за ноември 2016

През ноември на 2016 година за вас, представители на зодия Рак, се очертават много хубави моменти, тъй като и вие ще бъдете в подем на творческите си сили и ще съумеете да спечелите сърцата на много хора. Ще бъдете много позитивно настроени, ще проявявате голяма активност във всяко събитие от делови характер. В любовта също ще бъдете инициативни, изобретателни и печеливши. По-внимателни ще трябва да сте през третата декада, когато освен емоционалност, ще се наложи да проявите и хладнокръвие, даже пресметливост на служебното си място. В противен случай е много вероятно да бъдете наказани заради чужда вина.

Рак - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Близнаци - хороскоп за ноември 2016

През ноември на 2016 година вие, представители на знака Близнаци, не бива да си губите времето в празни приказки и бездействие. Бъдете активни, вършете навреме всичко, което сте си набелязали. Ако отлагате задачите си поради леност, ще трябва да се примирите с някои неуспехи, за които сами ще сте си виновни. Добре ще бъде да се заемете с повишаване на квалификацията си и да започнете редовни спортни занимания.
В последната декада на месеца ще загубите доверието на стар приятел, но същевременно ще създадете нови контакти с влиятелни за професионалната ви реализация хора. Разбира се, едното няма да компенсира другото!

Близнаци - хороскоп за ноември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 22 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Съботният ден ще е успешен, ако от сутринта не ви обхване лошо настроение и не започнете да се заяждате с близките си, без да има сериозен повод за това.  Не бъдете много подозрителни, ревниви и себични. Денят може да ви донесе приятно и успешно пътуване, мили срещи с роднини и приятели. Добре ще е да посетите някакво интересно място с близките си и да се порадвате на първия ноемврийски ден.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес интуицията ви ще бъде изключително силна. Ще долавяте много интересни неща у околните, но запазете на всяка цена доброто си настроение. Ако се натъкнете на дребни лъжи, не ги коментирайте.Те не целят да ви измамят, а да направят деня на всички ви по-интересен. Посетете възрастни роднини, дайте им възможност да споделят проблемите си, но помнете – само слушайте, не се вживявайте в това. Не претоварвайте гърба си.

Хороскоп - 22 октомври - продължава
 
Хороскоп - 21 октомври

Овен – 21.03 до 20.04
Петъкът ще е благоприятен за вашата делова дейност, особено ако работите с дружен екип. Бъдете решителни, излагайте точно идеите си. Устоявайте мнението си без излишна агресия, но давайте възможност и на другите да изложат идеите си.  Ако търсите предизвикателство – приемете предложение да се заемете с нещо ново и не съвсем типично за ежедневието ви. Днес не си позволявайте да седите дълго на студ - не сте в идеална физическа форма.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят може да бъде значително успешен за вас, ако съумеете да контролирате емоциите си. Имате намерение да предложите някаква нова идея за рационализация в работата. Първо се погрижете да си спечелите съмишленици. Имайте достатъчно търпение и ще видите идеите си реализирани. Нужно е да помните обаче, че ако започнете с кавги и упреци към началниците си, каузата ви е загубена.

Хороскоп - 21 октомври - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 363

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68