Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 30 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Този понеделник вещае хубави неща за вас, но все пак ще трябва да се контролирате по отношение на активността си в службата. Не бързайте да си казвате мнението, изслушвайте колегите си. Не поемайте инициатива да организрате каквото и да било. Бъдете предвидливи, за да парирате непочтени ходове от страна на някои колеги. В семейството всичко ще е спокойно и така ще бъде, ако вие не проявите дребнавост и не раздразните с мърморене близките си.

Телец – 21.04 до 21.05
Този понеделник ще е изпълнен с много и различни занимания, но няма да почувствате голяма умора, макар че ще тичате почти през целия ден. Заредени сте с позитивна енергия и заразявате и околните с нея. Само не се опитвайте да налагате мнението си с грубост, която може и да е оправдана заради нечие излишно упорство, но ще ви навреди. Някаква вест ще развали за малко настроението ви, но не й придавайте голямо значение. Избягвайте алкохола и пикантните мезета.

Хороскоп - 30 ноември - продължава
 
Хороскоп - 29 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви донесе приятни моменти в общуването с близките. Някои разговори ще ви накарат да се замислите, че трябва да сте по-демократични към разбиранията и проявите на децата си. Не спорете излишно с любимия човек за пари или други дребни неща.

Телец – 21.04 до 21.05
Много е вероятно да проумеете днес, че сте загубили контрол над някои ситуации в дома си. А може би така ви е било изгодно? Тогава не се сърдете, че близките ви вземат решения, без да ги съгласуват с вас. Днес не прекалявайте с алкохола.

Хороскоп - 29 ноември - продължава
 
Хороскоп - 27 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
През деня ще бъдете обградени с добронамерени хора, обаче вие ще сте раздразнителни. Всъщност ви безпокои важен служебен проблем, но нищо няма да оправите с нерви. Действайте, бъдете оптимисти и се вслушвайте в съветите на колегите си. Вечерта останете в дома си и помогнете на по-младите членове от семейството да вземат важно решение. Можете да обмислите и плановете за съботата и неделята.

Телец – 21.04 до 21.05
Вероятно няма да се осъществи делова среща, уговорена отдавна. Не се ядосвайте и без това денят не е подходящ да водите делови преговори и да сключвате сделки. От друга страна имате твърде много работа и така ще си спестите едно напрежение и малко време. Не подценявайте студения вятър и носете шапка - уязвими са ушите ви.

Хороскоп - 27 ноември - продължава
 
Хороскоп - 28 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не ви е ден за активна работа. Нещата някак няма да ви вървят, а ако се опитате да ги движите въпреки всичко, ще изразходите много енергия и ще се чувствате страшно изморени. По-добре ще е да свършите само най-належащото и да си дадете малко почивка. Не влизайте в спорове, възможни са конфликти. При възможност излезте на разходка, обиколете магазините, но само разглеждайте. Не гладувайте.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е интересен в личен план. Назряват неприятности, които можете да предотвратите, ако контролирате поведението си и проявите малко такт. У партньора ви се е натрупало недоволство заради еднообразието във връзката и вашата дистанцираност от неговите проблеми. Проявете внимание към любимия човек, направете нещо мило, предложете вечеря в уютно заведение. Осигурете си през деня час-два разходка на чист въздух. Яжте леки храни.

Хороскоп - 28 ноември - продължава
 
Хороскоп - 26 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Можете да се посветите на деловите си задачи днес. Ще работите успешно, ще вземате бързо правилни решения. Ако ви предложат помощ, не я отказвайте. Бъдете внимателни при работа с изчисления. Ще сте малко разсеяни, трябва да проверявате всичко. Денят е подходящ за срещи с близки и приятели, които са ви помолили за помощ. Ще сте много добронамерени към по-слабите от вас. Можете много успешно да се занимавате със спорт.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много физическа и емоционална енергия и ще се справяте лесно със задачите си. Хората на изкуството ще бъдат особено активни по отношение на идеи и реализацията им. Добре ще е да изслушвате внимателно коментари на приятели и близки по повод вашите идеи и работа. Ще чуете значително умни и полезни предложения. Внимавайте при правене на сметки, вероятността от грешки е голяма.

Хороскоп - 26 ноември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 370

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68