Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 25 август

Овен – 21.03 до 20.04
Не се надявайте този четвъртък да мине по вашите планове. Ще се наложи да ги промените основно, но не бива да вините другите за това. Мобилизирайте се и помислете как  да подредите деня си наново. Не разчитайте на помощ. Имайте предвид, че ще бъдете малко напрегнати и много незначителни проблеми могат да ви изнервят и да ви провокират към агресия. Малко нервни ще бъдете привечер, но не е нужно да се тревожите за нищо.

Телец – 21.04 до 21.05
През този ден ще се сблъскате за жалост с непочтеност от страна на човек, когото досега сте уважавали. Не бива веднага да прекъсвате отношенията си с него, но спокойно изложете позициите си. Владейте гнева си и не му позволявайте да ръководи поведението ви към останалите хора от обкръжението ви. Не подценявайте променливото време и се обличайте подходящо.

Хороскоп - 25 август - продължава
 
Риби - хороскоп за септември 2016

Вие, представители на знака Риби, едва ли сте имали досега такъв месец от годината. Всичко за вас през септември ще се развива с главоломна скорост. От една старана ще бъдат многото делови ангажименти, от друга ще трябва да се погрижите за себе си, а от трета – много от вашите близки и приятели ще изискват присъствието ви на различни събития. Може да се каже, че няма да имате никакво време да отдъхнете, но това няма да ви тежи. Ще се забавлявате добре, ще имате много приятни моменти. Ще кипите от енергия, но в края на периода все пак си дайте няколко дни почивка, за да не ощетявате здравето си.
За една голяма част от дамите септември ще се окаже много важен по отношение на тяхната кариера. Постарайте се да не пропуснете момента!

Риби - хороскоп за септември 2016 - продължава
 
Водолей - хороскоп за септември 2016

За вас, представители на знака Водолей, месец септември ще бъде едно разкъсване между стари, недовършени задачи и новото, което ви предстои. Ще трябва да намерите достатъчно време да изпълните това, което сте отложили във времето, като същевременно обстоятелствата няма да ви позволят да отлагате предстоящите си ангажименти. Колкото и да ви е трудно, няма на кого да се сърдите. Опитайте се да се концентрирате максимално и да разпределите правилно времето си. В противен случай е много вероятно да загубите контрол над нервите си, а и да получите много упреци от колеги и началници.
Ще проявите и склонност към поемане на рискове, но по-добрият вариант ще бъде да залагате само на сигурно. Не сте от хората, които работят много добре в напрегната ситуация, а една заплаха от провал при поемане на неоправдан риск ще бъде допълнителен затормозващ фактор.

Водолей - хороскоп за септември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 24 август

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да преживеете големи радости днес, но ще прекарате един значително спокоен ден на работното място.  Важно е да запазите неутралитет, ако около вас се зародят разправии по служебни въпроси. Не е изключено да ви потърсят при разрешаване на сложен казус, но изказвайте само професионалното си мнение, без да проявявате лични пристрастия. Помислете по въпроса как да привлечете повече хора на своя страна, тъй като ви предстои борба за устояване на позиции.

Телец – 21.04 до 21.05
През днешния ден се налага да владеете нервите си много отговорно. Колкото и да са сложни задачите ви, нужно е да ги доведете до успешен край. Те са важни за бъдещето ви. Не нагрубявайте колегите си, те дават всичко от себе си, макар че резултатите може би няма да ви задоволят. Бъдете нащрек за здравето си, променливото време може да ви изиграе някой номер.

Хороскоп - 24 август - продължава
 
Козирог - хороскоп за септември 2016

През септември на 2016 година вие, представители на знака Козирог, ще кипите от енергия, но съществува голяма вероятност именно това да ви донесе неприятности, тъй като ще бъдете невъздържани. Трябва да обмисляте всяка своя дума, ако не искате да си спечелите врагове и което е още по-лошо – да загубите вече извоювани привилегии в службата. Въобще не си въобразявайте, че ще ви прощават необмислените изказвания!
Ако се справите с емоциите си, бихте могли да извлечете много ползи от ставащото около вас. Бързо ще преценявате новата информация, ще откривате най-правилните решения, ще планирате добре.

Козирог - хороскоп за септември 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 350

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68