Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп 2 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Тази сряда вещае хубави неща за вас, но все пак ще трябва да се контролирате по отношение на активността си в службата. Не бързайте да си казвате мнението, изслушвайте колегите си. Пазете се от провокации, завистниците също са доста активни днес. Бъдете предвидливи, за да парирате непочтени ходове. В семейството всичко е спокойно и така ще бъде, ако вие не проявите дребнавост и не раздразните с мърморене близките си. Наложително е да се погрижите за здравето си, особено ако имате болки в областта на бъбреците.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е изпълнен с много и различни занимания, но няма да почувствате голяма умора. Заредени сте с позитивна енергия и заразявате и околните с нея. Ще ви предложат и компетентна помощ. Приемете я, все пак ви предстоят много задачи. Няма да пострада авторитета ви. Вечерта зарадвайте близките си хора с някакъв малък, но мил жест – цветя, сладкиши, бутилка хубаво вино. От вас зависи да създадете приятна атмосфера в дома си. Някаква вест ще развали за малко настроението ви, но не й придавайте голямо значение.

Хороскоп 2 септември - продължава
 
Хороскоп 1 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Възможно е да бъдете обсебени от важен проблем, свързан с бизнеса ви, и да посветите деня си изцяло на него. Добре ще е да обсъдите ситуацията с бизнес партньорите си и да намерите оптималното решение. Не действайте на своя глава. Голяма е вероятността да имате проблеми заради неразумно решение, ако сами го вземете.

Телец – 21.04 до 21.05
Настроени сте твърде критично към собствените си действия, но се опитайте да разберете, че не всичко зависи от вас. Не се упреквайте постоянно, ако нещо не се случва според разбиранията ви. Ще създадете неправилно впечатление за себе си, ако сте толкова самокритични. Вероятно е да имате проблеми с кръвното налягане, ако прекалите с алкохола в горещините.

Хороскоп 1 септември - продължава
 
Хороскоп 30 август

Овен – 21.03 до 20.04
През целия ден ще имате много енергия и ще бъдете изпълнени със стремеж да действате. Прекарайте деня сред близки, приятели, не се усамотявайте. Почистете дома си, проветрете помещенията, в които смятате да прекарате повече време. Колкото повече сте на чист въздух, толкова по-добре ще е за вас.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е изпълнен с разнообразни дейности за вас. Отдайте предпочитание в предобедните часове на духовни и творчески занимания, а следобед излезте на чист въздух. Даже да имате недовършени задачи, по-важно е да си починете и да прочистите мислите си. Поканете гости. Любовният ви живот е спокоен, но направете нещо, за да изненадате приятно партньора си.

Хороскоп 30 август - продължава
 
Хороскоп 31 август

Овен – 21.03 до 20.04
През целия ден ще кипите от енергия и ще изпълните много от важните задачи на служебното си място, но някои от личните ви намерения няма да се осъществят. Бъдете по-внимателни и към колегите си и не се опитвайте да изисквате от тях да работят с вашето темпо. Не предприемайте нови начинания, рано е за реализация на плановете ви. Податливи сте към манипулации от страна на твърде хитър ваш приятел – бъдете по-бдителни към всичко, което той ви предлага..

Телец – 21.04 до 21.05
Понеделникът ще е значително напрегнат за вас и то защото не сте си свършили напълно работата от миналата седмица. Опитайте се да контролирате емоциите си и вместо да мърморите непрекъснато, създайте организация за по-експедитивна работа. Денят може да ви предложи приятни изненади в образа на човек, когото не сте виждали отдавна, но не му посвещавайте част от работното си време. Уговорете си среща вечерта и ще се почувствате великолепно в компанията му.

Хороскоп 31 август - продължава
 
Риби - хороскоп за септември 2015

Вие, представители на знака Риби, ще имате възможност да се насладите на един много динамичен месец септември през 2015 г. Всичко около вас ще става с главоломна скорост. От една старана ще бъдат многото делови ангажименти, от друга ще трябва да се погрижите за себе си, а от трета – много от вашите близки и приятели ще изискват присъствието ви на различни събития. Може да се каже, че няма да имате никакво време да отдъхнете, но това няма да ви тежи. Ще се забавлявате добре, ще имате много приятни моменти. Ще кипите от енергия, но в края на периода все пак си дайте няколко дни почивка, за да не ощетявате здравето си.

Риби - хороскоп за септември 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 348

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68