Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Лъв – хороскоп за юни 2015

За вас представители на зодия Лъв, месец юни на 2015 г. ще бъде изпълнен с приятни моменти, но могат да се очакват и някои затруднения в работата. Трябва да разчитате на себе си, да работите сами за успеха на плановете си и да не се надявате на чужда помощ. Ако имате намерение да правите справки в различни ведомства или да се обръщате към по-висши инстанции, трябва да вършите това лично и то след 15-то число на месеца. Навикът ви да давате обещания, които после забравяте, може да ви донесе неприятности, особено ако сте поели ангажименти пред ръководството на службата, в която работите. Крайно време е да разберете, че не бива да обещавате, когато сте в добро настроение, а после да не изпълнявате.

Лъв – хороскоп за юни 2015 - продължава
 
Хороскоп 26 май

Овен – 21.03 до 20.04
Още сутринта ваши колеги ще се опитат да ви приобщят към личните си драми, породени от недоволство към някои решения на преките ви началници. Не се поддавайте на техните внушения. Ако лично нямате оплаквания, не давайте възможност на никого да ви натоварва с мрънкане. Ще имате достатъчно отговорна работа, която ще ви принуди да търсите информация. Важно е да намерите най-достоверните източници.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще започне много напрегнато за вас поради работа, която ще трябва да свършите спешно. Това обаче не означава, че целият вторник ще е такъв. В следобедните часове всичко ще стане по-спокойно за вас, а вие самите ще се почувствате доволни от бързината, с която сте се справили. Днес контролирайте кръвното си налягане - вероятни са резки колебания.

Хороскоп 26 май - продължава
 
Рак - хороскоп за юни 2015

Вие, представители на зодия Рак,  трябва да внимавате през месец юни на 2015-та и да не подценявате хората, които ви заобикалят. Не се опитвайте да ги манипулирате, защото само ще загубите от подобен подход. Бъдете директни и честни, не си въобразявайте, че можете да постигнете всичко, използвайки околните.
В делови план периодът ще бъде благоприятен за вас. Най-важното е да мислите внимателно, когато градите своите планове. Разчитайте на собствените си сили. Не е желателно да сменяте работното си място, но ако все пак изберете такъв вариант, подгответе се добре. И най-малката некомпетентност от ваша страна ще се превърне в непреодолима пречка по пътя ви.

Рак - хороскоп за юни 2015 - продължава
 
Хороскоп 25 май

Овен – 21.03 до 20.04
Вярвайте на късмета си. Някои ваши планове ще трябва да се променят, но реагирайте според ситуацията. Ще имате силна интуиция, която в съчетание с късмет и логика, ще ви доведе до успехи. Денят е добър за бизнес сделки, за преговори, за обучение. Бъдете съсредоточени в главното, за детайлите ще мислите после. И все пак не забравяйте, че човек не трябва да се възгордява от постиженията си.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете много оперативни при изпълнение на служебни задължения. Не разчитайте на чужда помощ, а се уповавайте на собствените си сили. Вечерта обаче ще сте много изморени, но доволни. Вместо да се натоварвате още повече, се погрижете да бъдете само с хора, които ще ви осигурят спокойствие. Избягвайте шумните места.

Хороскоп 25 май - продължава
 
Близнаци - хороскоп за юни 2015

За вас, представители на зодия Близнаци, се очертава един благоприятен месец юни през 2015 година. Особено спокойно и приятно се чувствате през втората половина на месеца, но за сметка на това до 15-ти ще бъдете значително натоварени с делови задачи. Деловите ви работи ще вървят с едно отлично темпо, ако добре планирате всичко. Добър вариант за вас ще бъде да се обръщате към специалисти, когато става дума за нещо извън вашите компетенции. Имате слабост да смятате, че от всичко разбирате, но това може да ви изиграе лоша шега.
Ако се занимавате с частен бизнес, ще имате възможност  да разширите дейността си, да откриете нови пазари, но проучвайте всяка информация, всяко предложение. Не е оправдано да постъпвате авантюристично или само за да пробвате какво ще стане. Трябва да залагате на сигурно.

Близнаци - хороскоп за юни 2015 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 321

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68