Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 25 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Малко странна събота ще бъде тази. От сутринта ще имате известни пререкания с най-близките си колеги от екипа, с който работите, и тъй като ще се окажете прави в спора, ще се чувствате много удовлетворени. От друга страна ще се притеснявате дали някой няма да се обиди от победата ви. Не мислете за последиците и се придържайте към истината, само бъдете по-сдържани в споровете. Ако сте в отпуска, радвайте се на почивката си и въобще не водете излишни дебати.

Телец – 21.04 до 21.05
Още от сутринта ще ви обсеби идея за новаторски подход към определени задачи на служебното място. За жалост няма да намерите съмишленици. Не приемайте ситуацията като поражение, но и не се инатете да прекарате своето решение на всяка цена. Бъдете хитри - оставете колегите си да се поблъскат, пак предложете идеята си. Най-вероятно тя ще бъде приета без много приказки.

Хороскоп - 25 юни - продължава
 
Хороскоп - 24 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Много е вероятно днес да ви предложат да повишите квалификацията или образованието си. Обмислете добре дали има смисъл да предприемате такава стъпка с оглед бъдещето си в това поприще, на което в момента се изявявате и дали то не е нещо временно в живота ви. Не се поддавайте на емоции, а направете трезва преценка на временната ситуация и евентуално бъдещата си цел. Наложително е да се погрижите за състоянието на гръбнака си - пренебрегвате упорита болка вече дълго време, но това е голяма грешка.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес работете с по-бавно темпо. Бързането няма да ви помогне да свършите качествено работата си, но ако предварително обмислите най-ефективните методи, може да се окаже, че сте намерили най-верния път. Не се поддавайте на желанието си да "прескочите" някакъв важен ангажимент. Това ще доведе до големи неприятности, така че ще е по-добре да изпълните поетите преди време отговорности.

Хороскоп - 24 юни - продължава
 
Хороскоп - 22 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се наложи да вземате решения почти мълниеносно и това може да създаде у вас едно голямо напрежение. Повече вярвайте на инстинктите си и не се страхувайте, че ще сбъркате. Важно е в момента да сте на правия път, а по-късно ще можете да доизгладите нещата. Пазете се от прекаляване с лекарства днес. Много е вероятно да прекалите с обезболяващите хапчета.

Телец – 21.04 до 21.05
Когато установите колко работа ви предстои за деня, ще бъде вече късно да реагирате. Все пак не забравяйте, че понякога се налага и вас да отменят в някоя задача. Хората с частен бизнес трябва да внимават за конкуренцията. Бъдете постоянно информирани за тенденциите в бизнеса си. Не трябва непрекъснато да нервничите. Помогнете си с успокоителни чайове, но не бързайте да  посягате към хапчетата.

Хороскоп - 22 юни - продължава
 
Хороскоп - 23 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Днес трябва да сте много приобщени към колективните цели и да не проявявате твърдоглавие. Може и да не сте съгласни с всичко, което колегите ви решат, но не бива да се отлъчвате по какъвто и да било начин. Бъдете много внимателни към любимия човек, защото помежду ви назрява взривоопасно напрежение. Вероятно е привечер да усетите силно главоболие и виене на свят, но не бързайте да се притеснявате - една по-дълга разходка и повече вода ще ви помогнат най-добре.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да сте реалисти и да не давате воля на фантазията си. Ако допуснете да разкриете някои от вижданията си за бъдещето на службата, в която работите, можете да се сдобиете с някои врагове, имащи съвсем различно мнение от вашето. Даже да сте прозорливи всъщност, в този момент колегите ви няма да ви разберат. Не се поддавайте на провокации и не влизайте в конфликти.

Хороскоп - 23 юни - продължава
 
Хороскоп - 21 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете много прецизни във всичко, което вършите днес. Преките ви началници постоянно ще контролират вашата работа, но и сами ще имате вина за подобно недоверие, колкото и да не ви се иска да я признаете. Не се отлъчвайте самоволно нито за минута. Контролирайте редовно кръвното си и внимавайте дали пиете достатъчно вода. В никакъв случай не подценявайте това в горещините.

Телец – 21.04 до 21.05
Никак няма да сте доволни от възложените ви задачи днес. Ще ви обхване силно раздразнение, защото реално ще се наложи да вършите втори път една и съща работа. Няма смисъл да протестирате - нищо няма да се промени. Бъдете внимателни към кръвното си и ако ви се вие свят, направете консултация с лекар.

Хороскоп - 21 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 334

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68